maanantai 9. helmikuuta 2009

Home Sweet Home

Viikonloppu meni nopeasti mutta hyvää teki olla pienellä reissulla. Ja voi, kuinka se oma koti voikaan tuntua ihanalta ja rakkaalta kun hetken on sieltä pois. ♥


Reissu antoi sen verran puhtia , että tänään aloitin kevätsiivouksen keittiössä. Vai liekö syynä nämä ihanat yrtit mitä ostin matkalta. Pistäydyimme ensimmäisen kerran Tampereella Plantagenissa ja heti ovesta sisään astuessani totesin isännälle, että nyt tuli kalliiksi, aivan hullaannun näistä kaikista kasveista... ;) Kuin ihana kevään tuulahdus olisi vastaan tullut... :)


Mukaan lähti tämä ihana rungollinen laventeli ja nämä hyvänkokoiset timjami ja rosmariini. Ja monia ihania muita... Toivotaan vaan, että saisin pidettyä ne hengissä edes jonkin aikaa...;)


Anopin liikkeestä Lahjanurkka NooraLiinasta löytyi tämä alhaalla kuvassa oleva ihanuus, mikä monella muullakin on mutta tekstinä niin paikkansa pitävä...



Rustiiasta Ylöjärveltä ostin ihania Linumin kankaita ja niistä aion jotain kivaa ommella kevään mittaan. Sieltä löysin myös blogeissa paljon "puhutun" Jeanne d'Arc Living lehden mutta siitä lisää myöhemmin, kun ehdin siihen syventyä oikein kunnolla... :)


Elviiralle täti oli löytänyt kirpputorilta tällaisen ihanan prinsessa nallen...







Kiitos kaikille kommenteilla piristäneille ja hyvää alkanutta viikkoa ihan kaikille!
Intoa lumitöihin! Meillä täällä niitä ainakin piisaa... :)

Johanna




14 kommenttia:

  1. voi,ihania ostoksia ja löytöjä olit tehnyt!!ihania kankaita ja tuo rungollinen laventeli on ihqu=O) kiva, että pääsitte turvallisesti kotiin!

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Kauniita ostoksia olet tehnyt... Tosi hienoja on nuo yrtit... Haaveilen itsekin niistä mutta haaveeksi jäävät, kun en ole oikein viherpeukalo :)) Joo, meillä kanssa lunta on tullut ja paljon, koko talven edestä sitten yhdellä kertaa... Mukavaa alkanutta viikkoa!
    -Minttu-

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia ja kauniita kuvia!
    "Kevätsiivous" on alkanut miullakin kaappien siivouksella. Ihana tunne, kun kaapit tyhjenee kaikesta turhasta! Ja muutenkin tulee puhtaampi olo niin mieleen kuin taloon :)

    Mukavaa viikkoa toivottelee Kantriina

    VastaaPoista
  4. Lähettäisitkö tännekin annoksen kevätsiivousintoa? Ei ole moinen käynyt mielessäkään :) Linumin kankaat ja tekstiilit ovat yksinkertaisuudessaan ihania.

    VastaaPoista
  5. Onneksi olkoon löydöistä:) Nuo yrtit ois kiva juttu itelläkin, mutta taitaa jäädä meikäläisellä teorian tasolle ja ostelen kaupasta tarpeen mukaan :)

    Ja hieno juttu että nautitte matkasta ja pääsitte turvallisesti kotiin. Heiluiko puikot kotimatkalla?:)

    Mukavaa viikkoa ja palataan taas. Ja voi vitsit että on hyvä tää Last Drop Falls...

    VastaaPoista
  6. Postauksesi mukana tuli keväinen tuulahdus tänne meillekin:)Tuo rungollinen laventeli on minunkin toivelistalla.

    VastaaPoista
  7. Lämmin kiitos teille kaikille kommentin jättäneille! ♥

    Niin...ja ne puikot ei heilunut kotimatkalla koska prinsessa oli taasen "äänessä" puolet matkasta... :)

    Auringon paistetta elämäänne!

    ♥:lla Johanna

    VastaaPoista
  8. Toi Home Sweet Home -kyltti vois sopia myös hyvin teidän takan päälle...=) Hienoja noi yrtit ja toi esikko on niiiin nätti! Kunpa olis enemmän tilaa, ni vois kaikkia tollasia ihanuuksia laitella...valitettavasti vaan tila on rajallinen! Kultapojulle hali kummitädiltä! <3

    VastaaPoista
  9. Noora ja Jenni: Kokeilin tuota kylttiä kans ensiksi takan päälle mutta yllätys, yllätys ei sopinut mun mielestä... Takka ku on kans valkoinen, niin ei oikein erottunut siitä...
    Ja tuo kerrottu esikko on munkin mielestä tosi ihana. Yritän pitää sen hengis kevääseen asti ja kokeilen istuttaa sen pihalla, josko menestyis siellä vaikka myyjä sanoi, että se on hieman arka, eikä ollut varma menestyiskö talven yli...
    Kultapoju lähettelee suukkoja sinnekin...:)

    VastaaPoista
  10. Ihanat ostokset teit Plantagenista, menen sinne ostoksille muuton jälkeen minäkin. Jotain mielen piristettä kaivataan meillekkin.
    Mukava oli löytää blogiisi, lähdenkin jatkamaan tarkemmin tätä tutustumista;)

    VastaaPoista
  11. Niin Jennikin sano heti, et eihän se nyt siihen takan päälle sovi, ku ei se erotu siitä...=) Mut en mä uskonu...mut kai se nyt täytyy uskoa...=D Meidän esikot on jo ihan puolikuolleita, pitää varmaan viedä äitille elvytykseen...=)

    VastaaPoista
  12. Oletpa tehnyt paljon kauniita ostoksia! Kukkasia tekisi mieli itsekin ostaa, kunhan kukkakaupoille ennättäisi...
    Mukavaa keskiviikkoa :)

    VastaaPoista
  13. Kauniita kuvia ja ihania ostoksia!! Jään odottelemaan mitä kankaista syntyykään:)

    VastaaPoista