keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Pieni eteisemme

Tässä muutama kuva pienestä eteisestämme, jota tuulikaapiksikin kutsuttaneen... Teimme sille viikonloppuna pienen "kasvojen kohotuksen" elikkästä laitoimme nuo tapetit seinään ja maalasimme paneelit valkoisiksi. Aikaisemmin ne oli maalattu kuultovalkoisella.
Todellisuudessahan tämä eteinen on aivan liian pieni viisi henkiselle perheelle. Mutta tällä mennään... :) Rakensimme tämän talon ennen kuin saimme lapsia, niin käsitystä ei ollut tilaa vievistä vaunuista, haalareista, kengistä, kuravaatteista yms. mitä nykyään eteisemme on pullollaan. Eli hyvin on kuviin perattu tyhjäksi...;D Verhoiksi tein ihan tuollaiset yksinkertaiset "rullaverhot" valkoisesta pellavasta.

Penkkiin en löytänyt vielä sopivaa kangasta, joten tuo kaapista löytynyt yksilö saa palvella tehtävässään ennen kuin vastaan tulee just se oikea, mikä miellyttäisi silmää...





Laitettiin Empun kans jo vähän pääsiäistä...
Hain muutaman pajun oksan ja laitoimme niihin höyheniä, tosin pysyttiin vielä lumisessa värissä... Lisätään väriä lähempänä pääsiäistä ettei aivan liikaa oteta varaslähtöä...;)





"Lyhyestä virsi kaunis" tällä kertaa... Muutama kakku odottaa koristelijaansa... Mammaystäviä vauvoineen saapuu illalla juhlistamaan neidin huomista syntymäpäivää...
Aurinkoista talvipäivää kaikille! Palataan huomenna asiaan neidin "syntymäkertomuksen" tiimoilla...

Johanna



18 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis eteinen teillä :)

    VastaaPoista
  2. no tuli kyllä tosi suloinen!!!innolla ootan iltaa:))<3

    VastaaPoista
  3. Kaunista teillä! Taidampa lainata ideaasi noista rullaverhoista. :)

    VastaaPoista
  4. Toi pallotapettihan on hyvännäkönen ton paneelin kanssa! Mä oon vaan koko ajan jotenkin kuvitellu, että ootte sitä "isoa eteistä" laittanu uuteen uskoon, mut oon vissiin käsittäny väärin...jostain helmipaneeleista silloin puhuitte? Mä täällä jo kovasti odottelen, et olis perjantai ja pääsis lakeuksille...=) Muksuille terkkuja!

    VastaaPoista
  5. Pauliina: Kiitos kommentistasi! :)

    Malla: Innolla odotetaan täälläkin iltaa! Tervetuloa vaan!

    kotiäiti:Kiitoksia kommentistasi. Saa "lainata" verhoideaa! En edes muista, mistä olen aikoinani "lainannut" itse sitä... Meillä on monet verhot tehty tuolla tyylillä ja tykännyt olen kovasti. :)

    Noora ja Jenni: Me paneloidaan tuo eteisaula varmaan tässä kevään mittaan. Siihen tulee helmiponttipaneelia lattiasta kattoon asti. Nyt oli vuorossa tuo pikkueteinen.
    Täälläkin odotellaan kovasti teidän tuloa! ♥

    VastaaPoista
  6. ihana toi teidän eteinen :) pallotapetti sopii niin hyvin tuon paneelin kanssa. Tekis mieli kans aloittaa jo pääsiäistä, nyt uskallan kun muutkin on aloittanut ;) synttärionnea teille sinne!

    VastaaPoista
  7. Ehkä pieni mutta tosi valoisa ja kaunis tuo teidän eteinen.

    Kirsi

    VastaaPoista
  8. Terkkuja Pariisista!
    Kivan keväinen toi eteinen. Mutta oottepa te aikaisin liikkeellä pääsiäisen suhteen :D
    Mistä sä noita kylttejä oikein hommaat? Ne on tosi ihania.

    VastaaPoista
  9. Aivan upea tuo eteinen! Ihanaa synttäripäivää huomiselle!:D

    VastaaPoista
  10. Kiva siitä eteisestä tuli. Mukavaa synttäripäivää :) Joko oot hakenut Elmerille eskaripaikkaa? Mihin hait?

    VastaaPoista
  11. Kaunis kiitos kaikille kommenteista!

    Ja vielä...

    Susku: En muista, mistä oon just tuon kyltin hommannu...mutta niitä on monissa sisustusliikkeissä. Nautihan Pariisista, minkä nyt töiltäs pystyt...:)

    Mari T: Nyt hokasin kuka oot! :) Me haetaan Empulle eskaripaikkaa tuosta meidän lähikoulusta. Vien hakemuksen varmaan maanantaina.

    VastaaPoista
  12. Oikea herkku tuli teidän eteisestä. Ihana!

    Onnea Elviiralle! Äkkiä on vuosi hurahtanut, aivan liian äkkiä :(. Meillä prinsessa ei vielä ole uskaltanut irrottaa otetta pöydän reunasta.

    VastaaPoista
  13. Ihania yksityiskohtia ja kaunis kokonaisuus! <3
    Isoltahan tuo tuulikaappi näyttää, keskivertoa paljon suuremmalta! Onkohan mikään eteinen liian suuri! Aina voi vaunuja, rattaita nääs hommata lisää :D

    VastaaPoista
  14. Onnea Elviira Fanni Josefiina tänään 1-vuotispäivänäsi. Nopeata vuosi mennyt, vastahan sinä pienenä nyyttinä sylissä olit.
    Elmerille ja Oskarille halit myös, huomenna nähdään.
    T mummi ja vaari

    VastaaPoista
  15. Kaunista jälkeä olette saaneet aikaan! :)
    Ja onnea pikkuiselle syntymäpäivän johdosta!

    VastaaPoista
  16. Ihanan vaaleaa ja valoisaa teidän eteisessänne!
    Onnittelut Elviiralle!

    VastaaPoista
  17. Kaunista! minulla on suunnitelmissa tehdä tuollaiset verhot olohuoneeseen, pidän niistä kaikessa yksinkertaisuudessa.

    VastaaPoista
  18. "Kasvojenkohotus" on tosi onnistunut :) Eteinen näyttää tosi kauniille!

    Mukavaa viikonloppua
    toivottelee Kantriina

    VastaaPoista