maanantai 29. kesäkuuta 2009

Ihana viikonloppu...

Ihana viikonloppu mennä huristeli turhan kovaa vauhtia! Me vietettiin isännän kanssa lauantaina yksitoista vuotis hääpäivää ja juhlistimme sitä kahdenkeskisellä päivällä tampereella. Mitään ihmeellisiä juttuja emme siellä tehneet, ainoastaan nautimme olostamme hetken ihan kahdenkesken. Syötiin hyvässä ravintolassa ihan rauhassa ilman suurta härdelliä, kuljettiin käsi kädessä pitkin siirtolapuutarha-aluetta ja tuoksuteltiin ihanien ruusujen tuoksuja, käytiin näkötornilla hyvillä rinkelikaffeilla....Shoppailtiin ihan parissa kaupassa vain pikaisesti. Muutama uusi RM jutska hommattiin kotiin...Illan suussa kotiin ajeltiin, ja voivottelinkin kuinka päivä vilisti turhan kovalla vauhdilla ohi...mutta minkäs teet kun tämä samainen voivottelija ei ole saanut aikaiseksi vieroitettua prinsessaa tietystä jutusta...;) Eli äiskä on yöllä korvaamaton! :D



Sunnuntaita vietimme myös leppoisissa merkeissä. Pojat uiskenteli altaassa melkein koko päivän. Riipputuolin Teemu asensi puuhun roikkumaan ja sieltä on mamman nyt hyvä toimia baywatchina...;)


Ystävien kanssa ehdimme myös viikonloppuna kaffittelemaan... Ja mikäs sen parempaa kuin leppoisa sunnuntai-iltapäivä ystävien kanssa rupatellen.


Elviira ja Fanny tässä näyttääkin, että kyllä se ystävyys vaan on ihanaa! Joten voikaaha hyvin kaikki rakkaat ystävät siellä!
Johanna

9 kommenttia:

  1. Täällä näki tuttuja ;) Sievä kuva tyttösistä.

    VastaaPoista
  2. Oltiin sitte Treella yhtäaikaa! Me oltiin Hatanpää kartanossa serkun häissä la:na ja su:na Särkkiksessä. Oli muuten hiukan hikinen viikonloppu : ) Aleksi vain puuttui joukosta(futisleirillä...).

    VastaaPoista
  3. Kiitos mukavasta kaffittelusta!
    Pupula oli aivan yliveto, mahtava! Oli ihanaa nähdä kaikki teidän ihanat projektit livenä, niin valmiit kuin vielä vireillä olevatkin. Pihasta tulee upea!
    Nähdään taas.
    Niin ja kyllä nuo tytöt on niin ihania pikku prinsessoja! =)

    VastaaPoista
  4. Moikka!

    Olenkin seuraillut sun ihanaa blogiasi säännöllisesti, kun tuo sisustusmaku on hyvinkin samanlainen ;)

    Vai kävitte Treella vkonloppuna. Näköjään samanlaisia harrastuksia siis kuin mulla ja äitilläkin, eli shoppailu, syömässä käyminen ja vielä näkötornin munkkikahvit päälle.. :) Missä kävitte muuten syömässä?

    Terkkuja vaan koko perheellenne! :)

    T: Miia-serkku

    VastaaPoista
  5. Teil onkin ollu kivaa, aikuisten kivaa...laita joskus kuvaa siitä altaasta...me laitettiin likoille sellainen Fast Set Pool...

    ...ja hei se su 5. päivä ok, mihin aikaan olisko 16-17? (Maaka ei pääse tulemaan, mutta pidetään uudet kemut et hänkin pääsee, toivottavasti kestätte mua )

    VastaaPoista
  6. Ihania viestiä tänne tupsahtanut!Kiitos!

    Tiia: söpö prinsessa on tuo Fanny, sun veljen tyttö..;)

    Anu: no teillä on kans ollu kiva viikonloppu! Meillä on kans kuukauden päästä reissu särkänniemeen. :)

    Taru: Kiitos ittellenne! Poikkean joku päivä hakemaan sitä ikkunanpokaa. Eli siis aika pian, ku en malta odottaa sitä. Se ku on niiiin ihana!

    Miia: Ravintola Saludissa käytiin syömässä...;) Ja todella hyvää ruokaa kyllä oli! Mutta se me tiedettiinkin jo etukäteen, kun pikkulinnut lauloi...;) Olis kyllä kiva nähdä sun asunto. Äiti jo kertoikin, että tosi nätisti oot sisustanut. :)

    Mima: Laitan kuvaa altaasta, kun saadaan naamioitua sitä terassilla. Meille käy hyvin sunnuntaina tuohon aikaan. Ihanaa nähdä livenä!

    VastaaPoista
  7. Ihania ruusuisia kuvia ja tuo lapsosten halaus, onko hellyyttävämpää näkyä ;)
    Ihania kesäpäiviä!

    VastaaPoista
  8. Onnea 11 vuoden yhteiselon johdosta! Tai siis onhan niitä jo ennen sitä avioliittoakin kertynyt...=) Söpö prinsessojen halikuva! En malta odottaa, että muutaman viikon päästä pääsee teidän altaaseen polskutteleen!

    VastaaPoista
  9. Tulinpas käväisemään vastavierailulla...
    Meidän Einari on ihan vihreänä kateudesta noin hienosta pupulasta :D

    VastaaPoista