maanantai 20. heinäkuuta 2009

Karkkikauppa ja synttärijuhulat

Oi voi! Niin se vaan viikonloppu vierähti ja sellaista hulabaloota on pitänyt, että en sitten saanut teille näitä karkkikaupan kuvia aiemmin! Nytkin tuo kello näyttää puolta kahta yöllä, kun tässä koneella ennätän istua. :)
Mutta tässä tämä nyt on, tämä meidän karkkikauppa, mitä ollaan viime päivät kyhätty.




Leikkimökin on aikoinaan Teemun isoisä rakentanut. Nyt siihen tehtiin sisäpuolelle pientä uudistusta. Ulkopuoli aiotaan myös maalata tässä kesän mittaan...
Päätimme tehdä mökistä pienen karkkikaupan vaaleanpunaisilla tekstiileillä. Tietenkään meillä ei joka päivä leikitä karkkikauppaa, vaan tiskillä voi leikkiä kahvilaa, kauppaa jne. ;)


Pöytä on anopin vanha, ja halusin jättää sen jalat ihanan kuluneiksi ja aikaa nähneiksi. Päälliseksi nidottiin vain vahakangas. Teemu nikkaroitti pienet "lypsyjakkarat", missä on lapsukaisten hyvä istua mussuttamassa herkkuja.




Tauluja vielä laitellaan seinälle. Ja nyt, kun saadaan tikkariverhot syötyä, niin ommellaan pysyvämmät verhot. Sisäpaneelaukset on mökkiin tehty jämäpaneeleista. Yksi seinä onkin näin sitten erilainen, kun värkit ei riittänyt koko mökkiin. Tiskin verho on Elviiran vauvankopan kangas. Kierrätystä! :)






Lapset askartelivat ennen juhlia rahoja, millä sai leikisti maksaa ostokset, niin leikki tuntui aidommalta. :)



Kaikki tuntuivat tykkäävän tästä leikistä...




Niin pienet...




..kuin isotkin...



...ja vähän minnihiirikin...;)



Juhlapäivä oli mielestäni oikein onnistunut. Sää suosi meitä, vieraita oli sopivasti ja lapsilla oli kivaa! Juhlapöydäksi kyhättiin tällainen romanttinen ja yksinkertainen pitkä pöytä heinäpaali-istuimin.




Syötyä tuli aina makkarasta ja salaatista makoisiin mansikkaherkkuihin... Ja leivoin liikaa, kuten aina eli näitä herkkuja syödään vielä lähipäivinäkin. :)








Pupujen häkkikin tuli testattua, että hyvin mahtuu vähän useampikin lapsukainen sinne silittelemään...




Huomenna onkin meidän pupuilla jännät paikat! Villa Honkasalosta saapuu poikapupuli meille "riioolle"! :D Täytynee väsätä meille vauvapupuja kovasti odottaville pitzaa ja nostaa jääkaapista pöytään se toinen liikaa tehty daimkakku ja istahtaa kahvikupposen kanssa terassille seuraamaan, että onko ne meidän odotukset turhia vai ei...;DDD Toivon kovasti ainakin, ettei nämä meidän tyttöpupulit vain tapa yhteistuumin tätä uljasta rohkeaa riioolle saapuvaa pupuprinssiä!

Pidetään teidät ajantasalla, kuinka operaatio pupujen paritus edistyy! Ennakkotilauksia otetaan sitten pikapuoliin vastaan, jos hommat pelittää! ;) Pian niitä voi olla se vajaa parikymmentä! Tai sitten kolome paistia...;D

Hauskaa viikonalkua!
Johanna












24 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttava karkkikauppa, kyllä itsekkin tuolla oisin viihtynyt kuin myös sinun herkkujesi ääressä, Nam!

    Toivottavasti pikkuisia tulossa eikä paistia..Onnea toivottelen riiulle =)

    VastaaPoista
  2. karkkikauppa oli kyllä niin ihana ku kuvissa tai siis vieläkin ihananpi ku kuvissa!!!:)
    illalla nähään..ja kiitokset eilisestä:)

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloinen karkkikauppa! Ja tuo synttäripöytä heinäpaali-istuimineen..MAHTAVA! Meilläkin on leikkimökin uudistus suunnitteilla, mutta tositoimiin ei olla vielä jaksettu ryhtyä..

    VastaaPoista
  4. Voi, miten upea kauppa!

    Ja ihana juhlapöytä penkkeineen!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana karkkikauppa ja mahtava juhlapöytä herkkuineen!! Nuos juhulis varmasti kaikki viihtyi ;)

    VastaaPoista
  6. Suloinen karkkikauppa ja myyntiartikkelit varmaan kaikille mieleisiä :)

    Tosi kiva idea tuo teidän juhlapöytä! Sopi varmasti hienosti isolle tontille hevoshaan viereen.

    VastaaPoista
  7. Voi elläissään miten ihana kauppa! Ihanat juhlajärjestelyt ollu sielä..Tuo pitkä pöytä paalituoleineen ja kaikki <3! Ihana meininki kertakaikkiaan :)

    VastaaPoista
  8. Siis a i v a n ihana karkkikauppa! Pitää tyttärille illalla muistaa näyttää nämä kuvat :) Tosin parempi olisi ehkä olla näyttämättä jotta tyytyvät omaan "normaaliin" leikkimökkiinsä ;)

    Niin ja herkullisen näköisiä leipomuksia... nam.

    VastaaPoista
  9. Herkullisia kuvia! Hyvä idea muuten tuo vauvakopasta tehty tiskiverho :)

    VastaaPoista
  10. Voi, ihania kuvia! Mahtava juhlamiljöö! Toivotaan parasta perheenlisäykseen... :D

    VastaaPoista
  11. Näillä kesteillä minäkin olisin ahlunnut olla. Olipas herkullisen näköinen karkkikauppa ja muutkin tarjoilut. Laittaisitko viestiä, mitä sulla oli noissa muffinsi vuokiin tehtyinä (raavin kuvaa näytöllä ja yritin maistella ). Kyllä olet nähnyt paljon vaivaa. Jännityksellä odotellaan teidän perheen lisäystä. Jos saan taivutettua isännän, tehdään varaus meidän; prinssille kaveri.

    VastaaPoista
  12. Ihana unelma teitin pihapiirissä!
    Täytyy pitää lapsilta piilossa tosin tämä postaus:)Meitin leikkimökki odottelee vielä panelointia,mutta tavaraa on jo niin että sekatavarakaupaksi voidaan tituleerata:)
    Ja nuo herkut,ihan vesi herahti kielelle,että joku jaksaa ja osaa ja viitsii!

    VastaaPoista
  13. Voi vinde mitkä juhlat järkkäsit! Kerrassaan upea suunnittelu ja toteutus;-) Ja vesi herahti kielelle noista muffinsivuokaherkuista (mitä ne olikaan nimeltään)? Toisaalta, just tulin lenkiltä kun yritän saada niitä kiloja pois, ei sen puoleen.....:-) Toivottavasti pupuilla synkkaa ja tuloksena iso liuta pikkupupuja. Rauhaisaa tätä viikkoa!

    VastaaPoista
  14. Nyt vasta ehin kommentoimaan...
    Ihan mahottoman ihana juttu!!! Heti aamulla sen luin ja tulin heti hyvälle tuulelle!

    Ihania karkkeja ja tunnelmaa. Heinäpaalit on loistava idea! Mielettömästi sain ideoita ja ajatuksia tulevien synttäreiden varalle. Varioituina ratkaisuina tietenkin ;)

    Olisin halunnut antaa sulle saamani tunnustuksen, mutta oletkin tainnut sen jo saada Mallalta. Nyt menee miettiminen vaikeeks!

    VastaaPoista
  15. Olisin ollut maailman onnellisin lapsi, jos meillä olisi keksitty leikkimökkiin kyhäistä karkkikauppa. Olisin varmaan myös leikkinyt siellä useammin.

    VastaaPoista
  16. Ihana karkkikauppa ja leipomukset näyttävät herkullisilta...

    VastaaPoista
  17. Voi miten ihana karkkikauppa!!! Tuonne minäkin haluaisin heti ostoksille<3

    VastaaPoista
  18. Oi että osaa olla ihana karkkikauppa! Mulla on ihan hirveä leikkimökkikuume (hih, on se hauskaa, että äidillä on) ja teidän mökki on kyllä suoraan mun unelmista! Mistä olet löytänyt tuota polka dot-vahakangasta (?) pöydän päälle? Se on aivan ihanaa...

    VastaaPoista
  19. Voi, miten ihanilla kommenteilla ootte taas mun päivääni piristäneet! Kiitos!

    Annika: Laitan seuraavaan postaukseen jonkinmoista ohjetta noihin leivoksiin! Joko tänään illalla tai viimeistään huomenna! :)

    Virpi: Tilasin tuota vahakangasta Villa Harmoniesta. Ainakin jokin aika sitten taisin nähdä sitä vielä nettiputiikissa. :)

    VastaaPoista
  20. Voi herkku mikä karkkikauppa, ihana! Upea pöytä ja tuolit tarjoiluineen. Nam.

    Niin ja hyvää nimipäivää Johanna!

    VastaaPoista
  21. Kiitos Taru! Justiin nautin nimipäivälahjaksi talon "äijien" antamasta jalkakylvystä ja hieronnasta. Pojat oli innolla mukana...:) Aurinkoista keskiviikkoa teille sinne!

    VastaaPoista
  22. Onpa vain sievä leikkimökki teillä ja kiva idea tuo karkkikauppajuttu. Jokohan meidän lapset on liian isoja tuollaiseen jos ensi synttäreille järkkäis...=)
    Pupuilla varmaan synkkaa..kunhan eivät tytöt hyökkää yhtäaikaa pojun kimppuun ;)

    VastaaPoista
  23. Slurps, mikä karkkikauppa! Ja aikas kiva idea tuo heinäpaalisydeemi juhlapöydän istuimiksi. Olen nähnyt jotain vastaavaa idistä Yhdysvaltalaisissa sisustuskirjoissa, joten sinulla on selvästi sisustajan silmää! Mukavaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  24. Kaikki niin ihanaa.Karkkikauppa oli tosi söpö kaikki kuin satumaasta.

    VastaaPoista