tiistai 10. elokuuta 2010

Päivän retki

Eilinen päivä vietettiin Yyterissä retkeillen. Tosi kivaa oli! Ens kesänä vuokrataan kyllä mökki ja ollaan siellä pidempään!




Parit sadekuurot saatiin niskaan mutta eipä tuo haitannut. Pahimman kaatosateen ajaksi mentiin autoon hörppimään teetä, mehua ja keksejä....:)

 


Kaikki muut meidän perheessä tykkäävät uimisesta, paitsi mamma itse. Viihdyn kyllä rannalla ja veden rajassa juoksemassa mutta koko kastautumisesta en niin perusta. Uikkarit olisi tietenkin kannattanut olla mammallakin joukossa, sillä kahdet vaatteet onnistuin kastelemaan kirmaamalla pitkin rantaviivaa ja kantamalla sankokaupalla vettä lasten hiekkalinnan vallihautaan...:)

 





Oskun ilmeestä voipi päätellä, että vähän kylmäkin jo tuli...

 


Illalla ennen yhtätoista oltiin kotona. Viimeiset rippeet Yyterin hiekasta suihkuteltiin pesuhuoneen lattialle...Aikasta kiitettävästi olivat lapset onnistuneet jemmaamaan sitä mukaansa...;D




Täällä jänskätään huomenna alkavaa Empun ensimmäistä koulupäivää. Poikaa ittiänsä ei taida niinkään jännittää, kun taas mammaa vaivaa pieni haikeus...Niin se vaan meidän esikoinen aloittaa ekaluokan jo! Miten se aika noin nopeaa meni!? Justihinhan me se vasta saatiin! Nyyh! :)

Paljon enkeleitä toivotan jokaisen lapsen koulutaipaleelle! Meilläkin sitä pyöräiltävää on melkein kolme kilsaa per suunta...

Johanna

23 kommenttia:

  1. Oih, mitä ihania kuvia! Niistä oikeen huokuu, että ootte nauttinut täysillä rantapäivästä... Ihanaa! <3
    Tätä mekin on tehty kesällä, pakattu eväät ja viltit mukaan, oltu melkeen koko päivä vaan rannalla. Kaikki on nauttinut kovasti! :)

    Enkeleitä toivon minäkin jokaiselle koululaiselle! Myös meidän pieni esikoispoikamme aloittaa ekaluokan ensi viikolla... Kyllä se vähän haikealta ja pelottavaltakin tuntuu (mammasta siis)! :)

    -Heini-

    VastaaPoista
  2. Kateellisena katselen kun teidän elämä on kuin satukirjasta! Vietätte elämää perheenä ja nautitte kesästä :)
    Onnea Esikoisen koulutaipaleelle!
    Kiitos ihanista postauksista, jokainen niistä on tunteikas ja antaa minullekin palan toivoa :)

    VastaaPoista
  3. Varmasti on ollut ihana päivä rannalla. Itse en tänä kesänä Yyteriin ehtinyt, mutta tytöt onneksi pääsivät mummun ja tätiensä kanssa lomaillessaan mummulassa.

    Meilläkin jännitetään esikoisen ensi viikolla alkavaa koulua. Matkaa on tällä hetkellä 5 km, mutta kunhan päästään muuttamaan omaan taloon, niin matkaa on vain n. 300 metriä. Sitä odotellessa :)

    VastaaPoista
  4. Tuo yyteri on niin ihana paikka! Aivan kuin etelän rannalla makoilisi :)

    VastaaPoista
  5. voi,teillon ollu ihana retkipäivä!!!!!enkelillä alakaa koulu kivasti...se tippu rampalta viikko sitte ja ei siinä mitään mutta sitte neiti putos tänään sohovalta ja siinä huomattiin,että käsi muljahti jännästi..no eihän se pystynykkään sillä nostaa yhtään mitään eli se oli murtunu sillon viikko sitte!haban kohalta...nyt siinä on sitte kantoside kolome viikkoa...kiva!

    VastaaPoista
  6. Empulle hyvää koulutaipaleen alkua! Meidän tytöillä on erikoinen koulun alku kun saavat laittaa juhlavaatteet päälle ekana päivänä, juhlivat koulun 100-vuotispäivää. Vera jännittää kovasti ja meni jo ennen 9. nukkumaan että jaksaa aamulla paremmin herätä. :)

    VastaaPoista
  7. Retkenne vaikuttaa aivan ihanalle... Kauniita kuvia!
    Minäkään en pidä uimisesta ja muut meillä kyllä lutraisivat vaikka kuinka... :)
    Onnea myös koulutielle... Meillä oli tänään esikoisen eka koulupäivä ja hyvin meni! Taisi äitiä jännittää paljon enemmän kuin tyttöä. :)

    VastaaPoista
  8. Ihana retkipäivä teillä! Koulun alku on aina yhtä jänskää, meillä esikoinen menee kolmannelle luokalle ja silti äipällä on haikea olo huomisesta koulun alusta... Onnea ekaluokkalaisenne koulutaipaleelle!

    VastaaPoista
  9. Kuvien perusteella teil on ollut aivan ihana retkipäivä, herkullisia eväitä, ihanat tähtipyyhkeet (mistä noita saa?)ja toi yyterihän on tosi mahtava paikka... Onnea ekaluokkaiselle koulun alkuun!

    VastaaPoista
  10. Kauniita ja niin kesäisiä kuvia, sadekin kun kuuluu kesään, aina ei tarvitsekaan auringon paistaa. Retket onnistuvat säästä huolimatta hyvällä asenteella:)

    Niinpä, muuten oltais tultu myös Yyteriin, jos en ois ollu töissä siellä Helsingissä...ehkä vielä joskus nähdään:)

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia lapsuuteni kotikonnuilta! :)

    Meilläkin aivan samoissa haikeissa tunnelmissa koulutien alkaessa, mutta hienosti kaikki meni :)

    Enkeleitä teidän ekäluokkalaiselle!

    VastaaPoista
  12. Myöhäisillan heipat kaikille!

    Anna: Kiitos viestistäsi. Toivon sydämeni pohjasta kaikkea hyvää sullekin!

    Jeppu: Oon kans samaa mieltä, että tuo Yyteri on kyllä verrattavissa etelän rantoihin! Varsinkin näin lasten kanssa helpompi vaihtoehto! :)

    Malla: voi kökkö, kun piti Engeliinalle sattua! Toivotaan pikaista paranemista!

    Mirja: Meillä kans puoli ysiltä komennettiin väki nukkumaan, että jaksaa huomenna! Sanoppas sille kummitytölle tervehyysiä ja kivaa koulunalkua! Soitellaan! :)

    Villamiini: pyyhkeet ovat alelöytö Hemtexistä. Noin 4 euroa kappales. Ei paha, vai mitä!? :) Kolme oli Vaasassa jäljellä mutta enemmänkin olisin ottanut jos olisi ollut...:)

    Sanna-Riikka: Ei kuule mitään ehkä vaan mehän nähdään vielä joku päivä, eiks vaan!? ;D Viimeistään vaikka sitten ens kesänä, jos meidän mölyapinalauma parkkeeraa sinne Yyteriin pidemmäksi aikaa...:)

    Kaikille muillekin Kiitos kommenteistanne! Hyvää yötä!

    VastaaPoista
  13. Täällä kuulumisia lukemassa. Kouluunlähtö ja ekalle sellaiselle on varmaan vanhemmille enemmän jännittävää kuin itse lapselle. Meillä on yksi lentätyt pesästä aloittaen opiskelut toisella paikkakunnalla ja vielä niin nuori ja kokematon että tällä mammalla on ollut kyynel silmässä useampana päivänä ja iltana. Irti on laskettava vaikka kipeää tekeekin. Voikaa Hyvin !

    VastaaPoista
  14. Ihan kuin satukirjasta, joku sanoi. Niin munkin mielestä. Mutta tottakai teilläkin tinttaillaan...eikös?Kauniita kuvia ja kauniit lapset.

    VastaaPoista
  15. Ihastuttavia tunnelmantäyteisiä kuvia. ♥ Onnea esikoisen koulutaipaleelle! :)

    VastaaPoista
  16. Meri ja hiekka, ihana yhdistelmä. Ja vielä mukavempaa, kun saa viettää niiden äärellä aikaa lähimpien kanssa. Mukava blogi sinulla.

    Tervetuloa kurkkaamaan uuteen blogiini! :)))

    VastaaPoista
  17. ihania kuvia :) Hauska tuo kuva missä teksti uikkarin tilalla! :D

    VastaaPoista
  18. Ihania kuvia! Jos ens vuonna vuokraatte sieltä mökin niin mä tuun kyllä käymään.
    Toivottavasti Empun eka koulupäivä meni hyvin, muistithan ottaa kuvia?
    Mä soittelen iltasella.

    VastaaPoista
  19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  20. Tosi upeita kuvia! Tykkään varsinkin noista kahdesta ekasta, missä on muksut ja sit tosta vikasta, missä kirmaat Ellin kanssa! Ihanan rauhalliset värit! Mites Empun eka koulupäivä? Joko sai siirron 2. luokalle?? =)

    VastaaPoista
  21. Onnea ekaluokkalaisen koulutielle. Meillä myös ens maanantaina sama homma.

    VastaaPoista
  22. Miten ihania rantakuvia. Tekisi ihan mieli mennä uimaan vaikken mitenkään kova uimari olekkaan :)
    Oikein hyvää koulun aloitusta sinne ja raikkaita alkusyksyn päiviä.
    -Marie

    VastaaPoista
  23. Ihanan suloisia kesäkuvia!!mukava blogi kaikin puolin :D

    mukavaa elokuun jatkoa!

    Tiitu.

    VastaaPoista