perjantai 27. toukokuuta 2011

Sinisen nälkään...

Tänään lähti meidän mukaan Sisustus Säteestä kaksi greengaten sinistä mukia. Tyydyttämään sinisen "nälkää". Reilu kymmenen vuotta sitten mulla oli sininen "kausi", ja meiltä löytyikin paljon sinistä väriä. Sitä on seurannut keltainen, vaaleansininen ja beige kausi. Punainen, valkoinen ja vaaleanpunainen on uskollisesti seurannut vuodesta toiseen matkassa...

Nyt kuitenkin on ihmeesti alkanut taas tuo sininen houkuttaa....
Löytyyköhän täältä muita värien kanssa kausittain eläviä?
Kokki lomailee tämän viikonlopun, joten "illallinen" tuli pöytään kaupan pakastealtaasta...pizza siis...Ei se itsetehdylle vertoja vedä mutta kivaa vaihtelua välillä. Mansikat ja kermavaahto uppoaa aina, kuten myös tänä iltana... Kattauksen lautasliinat tehty kirpparilta viidelläkymmenellä sentillä ostetusta tyynynliinasta.
Takkatuli alkoi kivasti rätisemään, joten seuraavaksi  leffan pariin.. luvassa ärrältä haettu leffa; love and other drugs.

Rentouttavaa viikonloppua!

Johanna

11 kommenttia:

 1. Ihana kattaus kerrassaan!! Pidän sinisen, punaisen ja vaaleanpuanisen yhdistelmästä. Värit tosiaankin kulkevat mukanani kausittain. Keväisin ja kesäisin pastellia, vaaleanpunaista ja vaaleaa turkoosia, hitunen vaaleaa vihreää. Kun ilmat viilenevät, kiehtovat ruskea, beige, harmaa, punainen. Valkoinen on kestosuosikki, jonka ympärille rakennan kaiken.

  Rentouttavaa viikonvaihdetta ja mukavaa leffailtaa!!

  VastaaPoista
 2. Muhun ei ole tuo sininen vielä purrut, greengaten sinistä pilkkua löytyy astioista, kun sopivat niin monen muun gg:n astian kanssa. Mun kausivärit menevät liki käsi kädessä hannin värien kanssa. Keväällä pastellia, syksyllä beigeä ja ruskeaa, jouluksi punaista ja valkoista on aina.

  Meillä katsotaan Harry Potteria. Kivaa leffailtaa sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kattaus :)
  Minulle tulee sininen kausi aina kesäksi, ihanat nuo mukit ♥

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sinulla! :) Täällä myös yksi värien perässä kulkija. Mikäköhän siinä on, että välillä miellyttää toiset ja välillä toiset värit?

  VastaaPoista
 5. On kyllä ollut se sininenkin kausi, silloin tuli sinistä lasia hamstrattua- ne oon kyllä laittanu sittemmin jo vaihtohon ;-) Muuten tuo sininen ei oikeen kuulu mun valikoomihin, mutta vaaliansininen on lisääntyny astioos. Toki nuota GG.n sinisiä mukeja enkelin eväspussis kattelin sillä silimällä ku kävin tällä viikolla :D

  VastaaPoista
 6. Värimieltymykset täälläki vaihtelee.
  On ollu täysin sininenki kausi, kun kaikki oli sinistä ja se oli vähä liikaa..
  Nyt mulla vaihtelee niin tiuhaan toi värien ihailu, ettei tiedä oikeen mitä väriä uskaltais ja pitäis.
  On tullu ihmeen "varovaiseks"..Jotenki kaikki muu paitsi punanen ei nyt enää toimi meillä.
  Värikartotus on silti aina päällä.
  Lastenhuoneessa sitten ilottelen ja sieltä löytyy sitä vaaleensinistä. Yhestä mustaa..Ja yhdestä punasta ja turkoosia.
  Viimisin on yks lemppari,
  muttei ole levinnyt muualle kotiin.

  Keväällä kyllä pastellit valtaa sydämen jossei muuta ;)

  VastaaPoista
 7. Onkin, joskus mukava ostaa valmis pizza... meillä on täällä yksi paikka, mistä saa todella hyviä pizzoja... kotiin tuotuna...:)

  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 8. Sininen - väri, joka on "vanhemmiten" alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän. Meni vuosia, kun suorastaan inhosin sinistä, mutta nyt - taas tykkään :) Varmasti kauniin sinisen eri sävyjäkin on tullut enemmän, joten ehkäpä senkin vuoksi. Kauniit on kupit ja kauniit on kuvat, herkät ja tunnelmalliset.

  VastaaPoista
 9. Mulla värit ovat menneet tässä järjestyksessä alkaen vuodesta -93:
  -vaaleanpuna-musta
  -vanhan vihreä
  -sininen

  ja nyt beige, valkoinen, ruskea.

  Saa nähdä mitä seuraavaksi.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Sininen väri, ihan järkky. Mulla ei oo koskaan ollut sinistä kautta ja aika ihme on, jos tulee joskus olemaan. Miehelleni ja pojalleni voin jotain sinistä pukea, mutta ei kotiin missään muodossa. Farkut mulla ja pikku tylleröllä tietty siniset, mutta siihen jää naisten osalta.

  VastaaPoista
 11. Mekin katottiin eilen Love and other drugs. Oli se ihan ok, mut ei muuten kovin kummoinen.

  Mulla on ollut tässä asunnossa beige päävärinä ja huonekaluissa tumma puu. Se tulee varmaan säilymään jatkossakin, mutta haluan seuraavaan asuntoon myös jonkun tehostevärin kuten turkoosin, violetin, pinkin tai oranssin.

  Tummansinisestä ja -vihreästä en oo koskaan oikein tykännyt. Ne ei mene vaatteissa eikä sisustuksessa. No okei, tummansiniset farkut tietty mut muuten ne värit on tosi yäk. Kaikki muut värit on tosi jees.

  VastaaPoista