sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Hurahdus...

...ja tällä kertaa koruilun ihmeelliseen maailmaan.

Kauan oon jo himiöiny kokeilemaan näitä juttuja, että onnistuisko multa...osaisinko?!?
Nyt perjantaina käsityömessuilta retuutin kotiin ison kasan tarvikkeita ja aloin kokeilemaan. En tiedä onko nämä nyt tehty oikein mutta tällä tavalla mä ne nyt tein...Kieli keskellä suuta ja sormetkin tuntui välillä liian isoilta pienille osille mutta KIVAA puuhaa  ja pääasia, ettei ainakaan vielä hermot menny, enkä nurkkahan viskannu koko kasaa, joten jokseensakkin rentouttavaa tekemistä.  Kokeilkaa ihmeessä! Voisin jopa sanoa, että tämä innostaa tällä hetkellä mua vielä enemmän ku tilkkupeittojen vääntö...:)




Enemmän olisi vaan pitänyt ostaa itse helmiä ja muitakin osia, joten taidanpa pian pistää tilausta menemään. Yks mikä on varmaa, niin ystävät ainakin löytävät joulupakettinsa joukosta  allekirjoittaneen tekemän koruväsäyksen...Toivotaan vaan, että taidot karttuu ennen sitä...;D




Nyt on kokeiltuna vasta rannekoru ja korvikset itselle. Keijukaulakoru ja Hello Kitty rannekoru Elviiralle. Poikaisempia helmiä pitäisi vielä laittaa tilaukseen, sillä pojutkin innostui näistä...

Jatketaan harjoituksia...Kokeilkaa ihmeessä tekin!!! Ja jo tätä harrastaneet, antakaahan neuvoja! :)


Nautinnollista sunnuntaita!

Muistakaa osallistua arvontaan edellisessä postauksessa!

Johanna

33 kommenttia:

  1. Voi kuinka kauniita! Tuo on mukavaa puuhaa varmasti! Pitäisikin ite koklailla kans.. jo noiden ihanuuksien ostelu ja ihastelu. Mistä ajattelit tilailla? Jos on suositella netissä jotain paikkaa niin mielellään kuulisin :) Mukavia näpertely hetkiä!

    VastaaPoista
  2. Nonnukka: Ajattelin tilata Helmen Talolta. Sieltä ostin nuo kaikki muutkin...

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania! Silmääkin kun on niin ei tuu sellaisia lapsen tekeleitä ; )

    VastaaPoista
  4. Varoitan: helmiin jää koukkuun! Nimim. yks pahastikin addiktoitunut

    VastaaPoista
  5. Onko nuo helmet ja muut osat kalliita? Mä haluaisin kans tehdä jotain tai vaikka tilata sulta joitain koruja. :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania! Rannekoru on upea ♥

    VastaaPoista
  7. Minä oon ihan koukussa. Pitäiskin kuvata uusimmat korut ja laittaa kuvia blogiin...

    VastaaPoista
  8. Koruiluun on niin helppo jäädä koukkuun. Kiva, että innostuit. Mahdollisuuksia on loputtomasti. :)

    VastaaPoista
  9. Minä jäin kaksi vuotta sitten koukkuun, kun ostin tyttärelle helmitarvikkeet joululahjaksi ja aloinkin itse niitä tekemään. Neuvoksi tekemiseen sanoisin, että yhdistämällä eri kokoisia helmiä ja muutama tumma helmi vaaleiden joukkoon, niin saat kauniita ja persoonallisia koruja. Itse käytän aika paljon ihan pieniä siemenhelmiä isompien helmien välissä - antavat mukavasti väljyyttä ja persoonallisuutta koruun.
    HelmiQ on yksi hyvä nettikauppa vaihtoehto.
    Todella kauniita olet jo tehnytkin!
    Itselläni on vuosien aikana valmistunut ehkä noin 60 itsetehtyä kaulakorua ja 30 rannekorua. Tänäkin viikonloppuna 2 uutta kaulaan ja 1 ranteeseen. - Mukava harrastus siis:) t. Anni

    VastaaPoista
  10. Helmeily on niin <3 Mä käyn hakemas koirille ruokaa aina virroilta ja Helmien Talo sattuu olemaan tuos matkan varrella eli sielähän on silloin tällöin ihan pakko pyörähtää ;-)

    VastaaPoista
  11. AIVAN IHANIA!!! Pitäisi kyllä itsekin joskus yrittää :)

    VastaaPoista
  12. Todella kauniita koruja, teetkö vain itsellesi vai myyntiinkin?Sinulla on hienostunut maku ja silmä!Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  13. Hieno koru.
    Minustakin tuo koruilu on tosi kivaa puuhaa, kun vaan kerkeäisi tekemään...

    VastaaPoista
  14. Helmeily on kyl kivaa :) Pitäis itekin taas tehdä jotain uusia koruja ja tilata helmiä :) Helmien talollahan on kai kurssejakin tai jotain vastaavia :)

    VastaaPoista
  15. Kauniilta näyttävät! Itse en ole vielä kokeillut, vaikka suunnitelmissa on ollut.:)
    Kaverini tekee paljon koruja ja ihan myyntiin asti. Tilaa ebay:n kautta jossa kuulemma rajattomasti valinnan varaa ja murto-osalla suomen hinnoista..Mulle tuo ebay on vaan ihan vieras..
    Mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  16. Oi, kun nättejä koruja! Mistä tilaat noita helmiä yms??

    VastaaPoista
  17. Korujen tekeminen on niin mahtavaa! Meillä käy töissä yksi nainen pitämässä koruiltoja pari kertaa vuodessa. Olen tehnyt paljon sekä itselle että lahjaksi.
    Tämän kuun lopulla on taas koruilta ja nyt on hirveä mietintä mitä tekisin. Pukinpussiin ainakin parille ystävälle :)
    t. Hilde

    VastaaPoista
  18. Siis aivan upeita, niin minun makuun!!!
    Mitä tuommonen helmi laatikko maksaa?
    ja mistäkähän niitä voi tilata?

    Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  19. Hilde: Ei muuta ku blogia pystyhyn, niin mäkin näen mitä ihanuuksia oot teheny!:)

    Arja: Aion tilata Helmien talolta. Mulla meni tuohon korusatsiin mitä ostin n. 50 euroa plus sitten hain Tokmannilta parit pihdit ja tuon laatikon, missä osat on.

    VastaaPoista
  20. Kiitos<3 Käynpä tutustumassa niiden sivuihin:-)

    VastaaPoista
  21. Koruilu on ihanaa ♥! Helmien Talo on entisellä kotipaikalla ja jotenkin kummasti auton nokka sinne ainaa kääntyy kun tuolla päin käydään ;)...

    Kauniita koruja olet väsännyt :)!

    VastaaPoista
  22. Teitkö muuten tuon rannekorun vaijerihin?

    VastaaPoista
  23. Mirka: tein. tai ainakin oletan, että se jotain sellaista rautalankavaijeria on...;D

    VastaaPoista
  24. Ihania koruja! Minäkin innostuin tilaamaan noita tarvikkeita tämän juttusi ansiosta!!! Että kiitosta vaan :D Tänään tavarat tuli tässä olen koittamut korua väsätä... Sellasta kysysin, että miten ihmeessä saat nätisti vaijerin kiinni siihen päätylukkoon? Minä ostin sellaisia juttuja, joilla saa solmun piiloon, mutta parhaimpia niksejä tuskin vielä ymmärrän...

    Terveisin Piia

    VastaaPoista
  25. Piia: Pujotin sen vaijerin siihen päätylukkoon ja sitten se sellainen pieni rengas (minkä nimeä en tiedä;))perään, jonka läpi kumpikin vaijeri menee. Sitten puristuspihdeillä tiukka puristus ja naps ylimääräinen vaijerinpätkä pois ja helmeä perähän...;D Oon niin tumpelo kuule näissä jutuissa vielä, että huono oon neuvomahan mutta näin mä sen tein...:)
    Kiva, että innostuit kans puuhasta! Ei muuta kuin helmeilyn iloa sinne! :)

    VastaaPoista
  26. Voi kiitos vinkistä! Kokeilin ohjettasi ja se olikin helppo nakki verrattuna ensin kokeilemaani solmujuttuun. Mun pitäisi saada ihan jonkinlainen kurssitus tähän koruaskarteluun, ettei tulisi tehtyä tyhmiä virheitä soveltamalla ite :D ...mutta onpa tosi hauskaa puuhaa :)

    VastaaPoista
  27. Hei vaan!
    Olen itse pari kertaa kokeillut korujen tekoa, vasta tein joku aika sitten ensimmäisen tilauksen. Kurssi tosiaan olisi tarpeen. Mutta asiaan: katsoitko jostain ohjetta tuohon koruhommaan, vai miten osaat tehdä nuo lukon kiinnitykset? :)
    Terv.Heidi

    VastaaPoista
  28. Heidi: Serkkuni joskus opetti tuon lukon kiinnityksen. Ainakin muistaisin, että se meni nuon...;) Kurssia täälläkin tarvittaisiin...

    VastaaPoista
  29. Heips! Ihania koruja olet saanut aikaseksi! Osaisitko neuvoa, mistä verkkokaupasta löytyisi tuon tyylisiä "huurrettuja" helmiä, joita itse olet käyttänyt näissä koruissa?

    -Iina

    VastaaPoista