tiistai 28. elokuuta 2012

Atshiu!

Sairastuvalta päivää!
Allekirjoittaneelle iski hirmuinen räkätauti kesken mitä parhaimman kaappienputsaus inspiraation! Höh!




Aivan yllättäin pyyhälsi meille kylään tällainen harvinainen siivousinspiraatio. En tosiaankaan ole mikään siivousintoilija, enkä ainakaan kaappien suhteen. Kunhan kaappien ovet ovat kiinni, niin hyvä on...;)

Nyt kumminkin joku ihmeellinen vimma iski mennä kaikki huoneet läpi, kaappeineen päivineen ja tyhjentää ylimääräisestä romusta. Peräkärryyn on tullut nakattua jo useampi jätesäkki, kierrätykseen lähtevä määrä kasvaa kasvamistaan ja kirpputorillekkin on menossa parhaita paloja.

Poikien huoneessa savotta jatkuu toista päivää...ja voi hyvää päivää, mitä roskaa kirjaimellisesti lelukopista löytyy! Eikä sen parempi tilanne ollut kodinhoitohuoneessa...nyt mahtuu sentäs imurikin kaappiin!





Mutta...mikä ihana tunne onkaan, kun kaapit pikkuhiljaa alkaa tyhjentymään ylimääräisestä ja kaikki tavarat löytyvät omilta paikoiltaan! Vielä kuitenkin on muutama hikipisara valutettavana ennen ku on valamista.

Inspiroitukaahan tekin kaappien syyssiivoihin! Puhdistavaa! :)

Ai niin...ruokahuoneen kaappi vaihtoi jo viime kevät-talvella väriään valkoiseksi  ja peräti nyt "jo" kuvia siitä...;)

Voikaahan hyvin!

Johanna

30 kommenttia:

  1. Jee, täälläkin kaappientyhjennyshumala päällä :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat! Siivous täälläki on suurpiirteistä, siis siivoilen silloin ku jaksaa :)
    Toipumista räkätautiin <3

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköistä! <3 Tuo alimman kuvan vanha puulaatikko erityisesti pisti silmään!:)

    Minne kirpparille viet tavaraa myyntiin?! Vinkkaathan sitten täälläkin niin tietää käydä kurkkimas!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon varannu paikan ullakolta mutta sain paikan vasta 10.10 alkaen. Mietinkin, kun tuota romuläjää nyt tuossa kattelen eteisaulan lattialla, että saiskohan sieltä soppiksesta vaimikälie paikan aikaisemmin ja kuinka hyvin siellä on menny muilla tavara kaupaksi...Mulla ku on aina ollu tuolla ullakolla niin ei oo kokemusta tuosta toisesta.

      Poista
  4. Voihan hitsipilli kun on kaunista ja siistiä!!! Lähettäisitkö inspiraation tännepäin, sitten kun et sitä enää itse tarvitse, kiitos!

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia, täällä kans on kaappien tyhjennys inspis :)

    VastaaPoista
  6. Kaunis ruokahuoneen kaappi astioineen =)
    Paranemisia räkätaudista!

    Täällä on kanssa pikkuhiljaa aloiteltu kaappien suursiivousta.
    Alkukesästä yritin inventoida vaatekaappiani, mutta ei tullut hullua hurskaammaksi. Nyt on mieli muuttunut ja vaatteita lähtee kiertoon runsaalla kädellä =)

    VastaaPoista
  7. Kauniita kaappeja ja niin siistejä, puhtaita ja järjestyksessä! :) Tsmppiä räkätaudista paranemiseen :)) Toissapäivänä minut yllätti myös kamala flunssa..se tuli kun salama kirkkaalta taivaalta. Nyt lueskelen blogeja viltin alla ja yritän kerätä voimia huomista työpäivää varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista sinnekkin! Tympeitä tällaiset räkätaudit!!!

      Poista
  8. Mulla on täällä samat harrastukset ollu ja tulee niin ja tulee niin kevyt olo, kun saa tavarat omille paikoilleen eikä ole ylimääräistä. Shoppailu vaan on niin kivaa, että sitten tulee taas osteltua ja sama rumba jatkuu. Tosin paljon olen vähentänyt ostelua kun on oma maku ja linja selkitynyt vuosien varrella.

    Kaunista sulla siellä, niin harmoonista!! Mukavia syyskesän päiviä ja myyntionnea kirppiksellä!

    VastaaPoista
  9. No voi harmi että sinne iski tauti! Täällä meillä 2/3 on ollut kipeinä, mutta nyt jo suht ok. Kaappien järkkäily järjestää mieltä samalla, mulla ainakin:) Kauniita kuvia olet taas ottanut!
    Terkut!
    Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terkkuja sinnekkin! Nyt on teidän kummityttö aloittanu täällä kerhon tähkäpääreppuineen! :)

      Poista
    2. Oli kyllä upea reppu ja tyttö innoissaan sekä repusta että kerhosta:) <3 Ajatella miten aika kuluu...Soittelemisiin!

      Poista
  10. Se on jotenkin niin puhdistavaa, kun saa kaiken turhan pois pyörimästä sieltä kaapeista! Sitten on taas tilaa hankkia kaikkea uutta :)

    VastaaPoista
  11. Voi että miten samat puuhat ja ajatukset täälläkin. Kumman piristävää ja selkeyttävää puuhaa...ja kai sitä tarvitsee tuollaista aika ajoin :)

    En voi olla ihastelematta tuota sinun kaunista keittiötäsi, se on täynnä kauniita astioita ja huonekaluja. Siellä on todella seesteinen tunnelma, paljon kaikkea kaunista, mutta niin kauniisti esillä.

    VastaaPoista
  12. Shoppiksella tutut on saanu 300-500€ /vko. Itselläni oli Kurikan kirpputorilla 2 viikkoa ja sai yli 400€. Siellä maksaa viikko 20€ ja paikan saa lähes heti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Soitin tuonne Shoppikseen ja sinne paikkavaraus olis menny vielä kauemmas. Höh! Kurikkaan ei viitti lähteä ajelemaan, kun seinäjoella pitää muutenkin käydä kaks kertaa viikos lasten harrastusten takia, niin menis kirpparihommat siinä samalla. :)

      Poista
  13. Pikaista paranemista.Voi Johanna sinulla on aina niin kaunista, että silmä lepää.Odotan aina innostuneena, sinulta ihania kuvia ja selaan näitä vanhojakin uudelleen ja uudelleen.Terv Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  14. Voi näitä siivouspostauksia!! Joku syysinto tuntuu nyt kaikilla olevan:) Kyllä minunkin pitäisi nyt ryhdistäytyä:)

    VastaaPoista
  15. Ja mihinä on mun siivousinspis?? Tarvinko mä eka sen räkätaurin? ;-)

    Mutta ihanaa, pian nähdään :) Ja koitahan lepäällä sielä <3

    Mirka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mirka...täältä saat huomenna molempia; räkätautia ja inspistä! ;D
      Ihanaa nähdä huomenna! Täällä uunissa paistumassa saaristolaisleipää aamuksi teitä varten...:)

      Poista
    2. Räkätauti tänne on iskeny, siivousinspistä vielä orotan ;-)

      Ja se saaristolaisleipä oli niin nam että kirjotin kauppalistaaki leipomista silimällä pitäen- jos huomenna saisin raahattua itteni kauppahan..

      Mukavaa viikonloppua!

      Mirka

      Poista
  16. On kyllä niin kovin kaunista, aivan ihanaa! Nyt äkkiä lisää kuvia joka paikasta, heti kunhan vain toivut :D

    VastaaPoista
  17. Kaunista.
    Sekä Ullakolle että Lakeuden Shoppikselle n. puolentoista kuukauden jonot jatkuvasti. Ullakkoa vastapäätä on uusi kirppis, siinä Antik Villagen tiloissa. Viikkovuokra vain 25€ ja toinen viikko 20€. Väkeä runsaasti ja kauppa käy hyvin. Saattaisi saada myyntipaikan nopeammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Mutta tänään yllättäen sainkin paikan ullakolle! Viikonloppuna vien. :)

      Poista
  18. Ai, että on kauniin näköistä <3 Tuollaset inspikset on ihan parhaita! Ite inspiroiduin tänään vaihtaan verhoja ja voi tuo kaappien siivous olis kyllä todella tarpeellista myös :)

    VastaaPoista
  19. Leikkisästi voisin sanoa, etten tarvitse siivousintoon kuin tietyn ajan kuukaudesta niin johan alkaa tarmo(kiukku)pesä siivoamaan... =D Mutta oikeasti olen nyt ties monetta kertaa kirppiksellä myymässä "roiniani" pois kun aina on jäänyt myyminen kesken syystä tai toisesta. Ja nyt lähtee ns viimeiset ylimäääräiset kotoa. Tulee todella hyvä mieli kun on harkinnut mistä kaikesta olen valmis luopumaan ja huomaan, että paljosta. Uutta ei myöskään tilalle tule kun harkitsen paremmin mitä ostan. Ja kotiin tulee lisää tilaa! Ja tietysti mikä mukavinta matkakassat lisääntyvät. Kuinka monta ulkomaanmatkaa meidänkin perheessä on tehty kirppisvaroilla! Olen mennyt jopa Greengate-astiani läpi kovalla kädellä ja vienyt kirppikselle. Eikä mies edes tajua olla ylpeä minusta ;)

    Voi kun teillä näyttää niin hyvältä! Ja tuo kanaverkkokaappi on todella ihana!

    Satu

    VastaaPoista
  20. Ihania kuvia, kauniita astioita :) On oikein ollut ikävä ihania postauksia, kauniita kuviasi <3

    VastaaPoista