maanantai 10. syyskuuta 2012

mumman viherhuoneessa...

Jokunen viikko sitten vanhempieni pihaan valmistui viherhuone, jota mekin oltiin kökkimässä, isäntä tosin enimmäkseen...:) Ihana kahvitteluhuone!




Huone on tehty kierrätyslaseista ja kalusteet ovat vanhoja edullisia löytöjä. Tuon kaapin esimerkiksi ottaisin vaikka heti meillekkin! En olisi uskonut mikä söpöliini siitä kuoriutuukaan valkoisella maalilla... :)




Viherhuoneen kahdessa nurkassa kasvaa viinirypäleköynnökset. 




Vanhojen lasien uusiokäytöllä saa kyllä tehtyä vaikka mitä ihania kasvi- ja viherhuoneita! Valmistushintakin laskee heti roimasti! :)

Meilläkin on varastossa nököttänyt pino laseja jo jokusen vuoden odottamassa viherhuoneen rakennusta. Ens talvena olis tarkoitus metsästää niitä lisää, samoin kuin jotku kivat vanhat pariovet ja katsoa, mitä niistä saataisiin kökittyä kasaan...




Kuten monet muutkin blogit, omanikin siirtyy ensi kuussa julkistettavaan uuteen Inspirations blogiportaaliin. Sitä mitä se tuo tullessaan vai tuoko mitään, en tiedä vielä itsekkään, joten katsotaan päivä kerrallaan. Jokatapauksessa olen jo pidempään kaivannut uusia tuulia tähän bloggaukseen.

 Blogini sivupalkissa näkyy TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia.




Hyvää mieltä jokaiselle alkaneeseen viikkoon!

 Täällä kirpputoritavaroiden hinnoittelu ja vienti kutsuu...

Johanna

18 kommenttia:

  1. Ihana viherhuone!!!
    Ja kaappi kelpaisi kyllä tännekin...:)

    VastaaPoista
  2. Ihana ihana ihana, enpä osaa muuta sanoa!!

    VastaaPoista
  3. Ihana viherhuone!! Kelpais mullekki, niinku tuo ihana kaappiki :D

    Mirka

    VastaaPoista
  4. Tulipas siitä ihana! Toivottavasti siellä pystyy istuskelemaan vielä myöhemminkin syksyllä, kunhan sinne asti päästään.

    VastaaPoista
  5. Ihana viherhuone! Tuollaisen minäkin haluan:)

    VastaaPoista
  6. Onpa tosiaan kotoisa huone ja minäkin olisin valmis kotiuttamaan tuon kaapin, ihana ihana ihana! Juuri tuollaista etsin meillekin!

    VastaaPoista
  7. Oi, mikä ihanuus kaikkine yksityiskohtineen !!! Meillä kesähuone keskeneräisenä vielä...

    VastaaPoista
  8. Todella kaunis viherhuone, kyllä siellä kelpaa kahvitella keväästä syksyyn.Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihanan näkönen tuo viherhuone! Ja meillä taitaa olla kaks juurikin samanlaista kaappia, toinen tallissa ja toinen mökillä ja mielessä on käynyt että miltähän näyttäis jos uusis maalipinnan.. Selvästi hyvältä näyttää joten täytyypi tosiaan vissiin tarkistaa onko sama ja ottaa harkintaan josko toisen malttais maalailla! :)

    VastaaPoista
  10. Hurmaava viherhuone! Ja miten upeat daaliat ruukuissa oven pielessä!

    Sanna

    VastaaPoista
  11. Ui-jui, ihana viherhuone kaikkineen. Seinäjoen kierrätyskeskuksesta löytyy vaikka kuinka paljon eri kokoisia ikkunoita halvalla ;) Laitahan vinkkiä, kun saat Ullakon myyntipöydän numeron :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Sain ullakolta yllättäen pöydän jo toissa viikonloppuna. :)

      Poista
  12. Kaunis viherhuone!! Äiti ja tytär ja epäilemättä pian tyttären tytärkin ovat taitavia ja idearikkaita sisustajia/rakentajia. :-)

    VastaaPoista
  13. Kiitos kaikille kommenteistanne! <3

    VastaaPoista
  14. Oi, miten kaunista. Tuosta kaapista tulee mummola mieleen :)

    t. Hilde

    VastaaPoista
  15. Siis APUA, mikä huippumahtava viherhuone, kaapista puhumattakaan. Kyllä tuolla kelpaisi istuskella :)

    VastaaPoista