tiistai 18. elokuuta 2009

Arkeen palailua...

Hei taas te kaikki ihanat!
Lomailun maailmasta ollaan pikku hiljaa hiivitty arkeen. Eskarin aloitti esikoinen viikko sitten ja isäntä palasi töihin maanantaina. Rytmiä ollaan yritetty hakea päiviin, joka aluksi vähän tuskastutti mutta pikku hiljaa alkaa tuntumaan jopa vapauttavalta, tämä arjen rytmi. :) Iltoisin tapellaan poikien kanssa vielä nukkumaanmenoajasta mutta kyllä ne sitten muutaman komennuksen jälkeen tottelee...;) Ja ihanaa, että iltaan jää jokunen tunti itsellekkin, eikä vielä ole aivan rättipoikkiväsynyt! Aamuheräämisten kanssa ei ole poikien kanssa onneksi ongelmaa, ainakin vielä eskariin mennään intoa puhkuen. Ja mikä parasta, on hetken hengähdystauko poikien tappelemisesta! (Äiiitiii, tuo nipisti mua jne...) Kuun viimeinen päivä alkaa sitten vielä Oskarilla seurakunnan kerho kahtena päivänä viikossa, joten tämä mamma pääsee sen ajan sitten jopa turhan helepolla! ;D
Lomalla paljon lomailtiin tietenkin, niin kuin kuuluukin tehdä... ;) Mutta päästiin myös tekemään nikkarointi yms. hommia ja tässä yksi valmis projekti. Isännän tekemä lipasto ja hyllyt ruokahuoneeseen. Saa mamma nyt laittaa greengatet ja muut tärkiät hyllyylle...;)
Eilen piti vähän loiventaa tätä arkeen palailua, ja leivoin kasan pullia ja rinkeleitä. Lähtee aamut sutjakammin liikkeelle, kun on teelle nisua kyytipojaksi. ;) Tosin nyt pitäisi pysyä kyllä herkuista tooosi kaukana, kun tuntuu, että kaikki tarttuu vyötärölle imetyksen lopettamisen jälkeen. Isäntä piti heti loman alkuun vieroituksen tälle meidän "justiinalle" ja oli kyllä sellaista huutokonserttia öisin notta! Ja pruukaa kyllä olemaan vieläkin toisinaan. Hyvä, että löytyy omaa tahtoa mutta ääni saisi olla vähän enemmän prinsessainen...;D
Ihania elokuun iltoja kaikille! Nautitaan vielä lämpimistä päivistä!

Johanna

18 kommenttia:

 1. Meillä tarjottiin yöhuutoihin vettä nokkamukista, eipä huudellut enää muutaman yön jälkeen :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis lipasto ja hylly sekä tavarat!!! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas sinulla taitava mies! Ja kauniita tavaroita hyllyihin laitettavaksi.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania herkkuja sulla siellä =) Maistuis mullekin =)

  VastaaPoista
 5. Ihanan herkullinen hylly kimpsuineen ja kampsuineen :)!
  Mukavia elokuun päiviä sinnekin :)

  VastaaPoista
 6. hylly ja koko kokonaisuus on kyllä mahtava!ja ihanasti siihen sopii nuo kaikki söpöiset jutut ja tavarat:)

  VastaaPoista
 7. Hei Johanna,
  Kiitos että olit kirjautunut blogini lukijaksi ja näin ollen löysin sinun luoksesi. Ja voi iiks miten kauniita kuvia mukavan kerronnan kera. Palaan varmasti tänne ajan kanssa.

  Oikein hyvää arjen alkua perheellesi !

  VastaaPoista
 8. Moikka!

  Tsemppiä arkeen!:-) Kyllä noin komeilla nisuilla päivä starttaa paremmin kuin hyvin;-)

  Hieno juttu että eskarilainen puhkuu intoa. Muistan kuin eilisen päivän kun puhuttiin teillä iltateepöydässä vuonna x ja y (silloin kun odotit ensimmäistänne) näistä jälkikasvun koulun aloituksista yms. Silloin se tuntui kaukaiselta, mutta niinpä siinä taas kävi, että yks hujaus vaan ja tässä ollaan.

  Tosi makeen kaapin sait ruokailutilaan. Kyllä kelepaa mukeja asetella:-)

  Toivottavasti Elli jo pian antais periksi, siis yöhuutojen suhteen.
  Palaamisiin!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, että olette jättäneet tänne kommentteja mun piristykseksi! Saan puhtia tähän blogeiluunkin jälleen! Kiitosta vain!

  Kati kummitätsky: Nyt ainakin on talossa hiljaista, että neiti alkoi nukkumaan ihan suosiolla. Mukavaa vaihtelua! ;D Juu ja liian nopeesti on aika rientänyt. Kertoneepi myös tuosta oman iän lisääntymisestä ripiästi...:)

  VastaaPoista
 10. Kyllä mun velipoika vaan on näppärä käsistään! =) Teilläkin on todellakin alkanut ihan uusi aikakausi, kun jää iltasin aikaa itellekin, ja hyvä niin! Perjantaina sit päästään kattelemaan kaikkia ihanuuksia niin paljon, että sydämestä oikeen ottaa! =D Ajelkaahan huomenna varovasti! Nähdään!

  VastaaPoista
 11. Kaunis lipasto ja hylly :) Kyllä kelpaa ihanuuksia laittaa siihen esille :)

  VastaaPoista
 12. Hi :)
  You have a beautiful blog with beautiful pictures :)

  Hugs from Kari in Norway

  VastaaPoista
 13. Joo sellaista se on arki! Se vapauttaa meidät siitä rennosta joutilaisuuden taakasta ja muistuttaa elämän järjellisyydestä!
  Ja herkkuja sielläkin leivottu...

  VastaaPoista
 14. Heippa! Sattumalta löysin blogisi, teillä on ihana koti. :)

  Hienon lipaston on miehesi kyllä tehnyt ja kaikkea kaunista olet "löytänyt" hyllyille.
  Tsemppiä vielä arkeen, kyllä se siitä. :)

  VastaaPoista
 15. Kaikki nuo tärkiät siinä hyllyllä näyttää tosi nätiltä! Ja hyllyt ja kaappi itsessään. Hurraa -huuto uudelle ilmeelle! Minäkin täällä suunnittelen Green Gate -tilausta. On kauhia tilkkutäkki- ja kippokuume. Minkäs teet...Ja kiitos muuten kun kirjauduit lukemaan minun uutukaistani. Sillä lailla löysin tieni tänne sinun ihanaan maailmaasi.

  VastaaPoista
 16. Ihanuuksia on teillekkin tupsahdellut! Näppärä mies sulla tosiaan! :)
  Ja toisaalta tuo arkeen palailu tosiaan on jotenkin rentouttavaa.. :)

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista