keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Hei kaikille!

Aamulla meinasin tulla laittamaan blogiin viestin, että jään tauolle joksikin aikaa...
Tuntuu, että ympärillä tapahtuu kaikkea kurjaa tällä hetkellä ja blogin kirjoittaminen tuntuu turhanpäiväiseltä puuhalta kaiken paskan rinnalla. Olen murehtijaluonne ja olen aina ollut. Itken ja murehdin ystävien puolesta vaikka vaikeudet eivät olisikaan henkilökohtaisesti minun.  Enkä mahda tälle asialle mitään!

Meinatessani laittaa tämän taukoviestin, tulinkin ajatelleeksi, että josko tätä "köykäistä" blogia kuitenkin kirjoittaisin kaiken raskaan vastapainoksi, sellaiseksihan tämän blogin olen alun alkaen teille tarkoittanutkin. Joten tarjotkoon se jatkossakin köykäistä ajankulua. Jokaisella on ne omat murheensa, niin on hyvä saada vastapainoksi vähän köykäistä liibalaabaa. :)

Paljon jaksamista teille kaikille ja erityisesti teille, joita erilaiset elämän raskaat asiat koettelevat!

Johanna

17 kommenttia:

 1. Voimia Sinulle! Toivottavasti asiat järjestyvät ja kevätaurinko pääsee paistamaan elämään.

  VastaaPoista
 2. Voimia sinulle ja läheisillesi.
  Tiedän niin tuon tunteen. Olen myös murehtija luonne...omia ja jos ei omia niin toisten murheet voivat mieltä painaa. Onhan tää blogin pitäminen tällästä "hömpänpömppää" mutta minulle se on harrastus jossa saa ajatukset muualle kun ympärillä tapahtuu kaikenlaista...niin iloa kun suruakin...ja sellaistahan se elämä on.

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen murehtijaluonne samanmoinen toivottaa sinullekin jaksamisia! <3 :)

  VastaaPoista
 4. Voimia täältä Porista sinne kotiin päin!

  VastaaPoista
 5. Voimia kovasti sinulle ja läheisillesi! Itse olen juuri samanlainen miten itseäsi kuvailit, tulee todella murehdittua toisten asioita..se on välillä tosi raskasta. Kiva, että jatkat blogiasi ja tosiaan niinkuin sanoit niin hieman vastapainoa murheille. Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Voi harmi, olipa ikäviä uutisia. Mut toivottavasti asiat tavalla tai toisella jossain vaiheessa sutviutuu!

  Kirjottelepa sillon ku siltä tuntuu, eihän tää lopulta ole kauheen vakavasti otettava harrastus. Mut sitäkin kivampi :)

  VastaaPoista
 7. Hei, voimia sinne! Toivottavasti kevään tulo ja auringon lisääntyminen hieman saa mieltä pirteämmäksi! -Tiina

  VastaaPoista
 8. Jaksamista sinulle ja läheisillesi! Itselle blogi on ollut myös eräänlainen henkireikä kun elämä on potkinut täysillä päähän.

  VastaaPoista
 9. ILoa ja voimaa päiviisi. Itse olen välillä ajatellut, että taakkaa kun tulee taakan päälle, murhetta murheen ylle ja sairautta toisensa perään, niin olkoon. Mutta kummasti sitä sitten taas löytää ilon siemenen ja valo voittaa. Synkän päivän jälkeen paistaa aina aurinko! Liibalaabaa ja hömpänpömppää tarvitaan myös. Joskus painavampaa asiaa...Kaikelle aikansa, paikkansa.

  VastaaPoista
 10. Rutkasti voimia ja auringon säteitä =) Blogisi on ollut ihana piristys, toivottavasti vielä jatkat sen kirjoittamista, kun siltä tuntuu!!! Ja mun mielestä blogiin voi kirjottaa myös raskaampia "elämää suurempia" asioita. Mutta liibalaaba tietysti piristää päivää enemmän :)
  Jaksamisia!!

  VastaaPoista
 11. Itsekin kuulun murehtijaluonteisiin, mutta kyllä se vaatii vastapainoksi jotakin kevyempääkin, vaikka sitten sitä liibalaabaa :) Voimia ja jaksamista ja kevätauringon piristävää voimaa!

  VastaaPoista
 12. Tätä liibalaabaa on rentouttava lukea ja sellaiseksihan sen olet tarkoittanutkin...kiirettä on pitänyt ettei edes kommentteja aina ehdi jättämään...vintti alkaa olla Huvilalla hyväs mallis...ja pääsiäisviikolla tulossa sinne päin ja ajattelin että josko T:n kanssa ja lasten tietty tulisitte käymään...

  Mi-Ma

  VastaaPoista
 13. Paljon kauniita ajatuksia ja jaksamista toivotan sinulle.

  Omakin talveni tuntuu olleen raskain vuosiin. Niin paljon lähipiirissä ja itsellä on ollut sairautta, vastoin käymisiä ja eräs rakkaamme nukkui yllättäen pois. Kevättä ja valoa niin kaipaan.

  Saan hirveästi hyvää mieltä ja potkua omaan elämääni näistä kauniista, ihanista blogeista. Kiitos siis siitä sinulle.:)

  VastaaPoista
 14. Hei Johanna,
  veitkin jo sanat suustani, kyllä, kevyttä liibalaabaa tarvitaan että ajatuksia tuuletellaan välillä muuallekkin, ihan vaikka huvikseen. =). Itselleni tulee murehtiessani mieleen sigin laulusta sanat - eivät ne surut suremalla lopu, on laulu ja tanssi tärkeämpää-, jotenkin näin ne biisin sanat kai meni. Nimimer. toinen murehtija. =). Aurinkoa päiviisi! -Sanna-

  VastaaPoista
 15. Voimia Sinulle, joka kannat ja jaat toistenkin taakkaa

  toivottaa "valtakunnanmurehtija"-Heli

  VastaaPoista
 16. Voimia sinulle ja aurinkoa tuleviin päiviin!! <3

  VastaaPoista
 17. Kiitos kaikille kommenteista!

  Mima: Ilmanmuuta voidaan tulla kyläilemään pääsiäisviikolla. Silloin itse pääsiäisviikonloppuna meillä on vieraita mutta viikolla onnistuu varmasti. Viestitellään siitä sitten lähemmin! :)

  VastaaPoista