tiistai 7. joulukuuta 2010

7/24

Tämän päivän "luukussa" oli pentikin jouluteetä ja polkasuklaata. Tämä polkasuklaa on ollut isännän ja minun tämän syksyn suosikkiherkku.  Miehen pikkusiskon ollessa meillä, on meillä tapana vuokrata ärrältä filmi ja syödä vähintään yksi tällainen levy kolmeen pekkaan filmiä katsoessa ja teetä litkiessä...lapset tietenkin ovat nukkumassa jo siinä vaiheessa...:)

Siitä siis johtuen tunnetta täynnä tämä paketti. :) Meillä on ilo saada tämä samainen henkilö koko jouluviikoksi meille, joten monta mukavaa hetkeä vietämme varmasti jälleen! Ja siis tämä miehen pikkusisko on sama henkilö, jonka kanssa tämä kalenterivaihto on tehty. (jos joku ei pysynyt kärryillä :))

Ystävän tämänpäiväisessä paketissa oli:

lasinen piparipurkki, jossa greengaten kankaaseen virkattu pitsireunushattu, lasten tädilleen rakkaudella leipomia ja koristelemia sydänpipareita sekä glögiä.




Kuvailin teille tätä mamman joulukalenteria...:) Paketit nököttää vanhassa rekikelkassa ja sieltä sitten nappailen paketin päivässä, numeron mukaan tietenkin...:)




Tämän artwoodin tähtilyhdyn ostimme vanhasta porvoosta. Hyvin passaa värisävyltänsä yhteen riviera maisonin lyhdyn kanssa. Kylkiin kiinnitin rusetilla niput kanelitankoja tuomaan jouluista tuoksua...



 Iloista mieltä jokaisen tiistaipäivään!

Johanna


16 kommenttia:

  1. Onpa söpö reki, ja ihania paketteja tulvillaan :)
    Voi tykkään myös noista Artwoodin tuotteista, hieno tuo kori. Kattelin mun suosikki putiikissa Säteessä noita ja se sydänkorikin on aivan ihana! Toivon ihan ehdottomasti joulupukilta ;)
    Kiva kun pääsitte kommellusten jälkeen Köpikseen. Upealta näyttää kuvat, oli varmasti mahtavaa päästä tuollaisille joulumarkkinoille!

    VastaaPoista
  2. Jaa, vai olikos se sydänkori sittenkin RM:n... no, yhtäkaikki, söpöisiö molemmat ;)

    VastaaPoista
  3. Älkää vaan antako mulle suklaata jouluviikolla!! Muuten joudun uusimaan koko vaatevarastoni, kun en enää mahdu vanhoihin vaatteisiini...:)

    Ihania yllätyksiä on paketeista tullut...olo on kuin pikkulapsella, kun tekis mieli avata kaikki paketit heti! :D Mutta yritän malttaa mieleni...

    VastaaPoista
  4. Lueskelin tossa aikaisemmat päivityksesi.. No onneksi pääsitte loppujen lopuksi matkaan ja ihanaa että teillä oli ihanaa kaikesta huolimatta. Haaveilen itsekkin Köpiksen reissusta! Niin ja ihania kuvia!

    VastaaPoista
  5. Ihana reki. Hih, eikö ole ihanaa kun jouluaatto on joka päivä kun saa jonkun yllärin. ;)

    Halitus murulle!

    VastaaPoista
  6. Oikein ihanassa reessä sinun pikkupaketit nököttää!!

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo reki mihinä nuo paketit on!! Ja tuo koko kalenteri-idea on niin loistava! Ihana elää sun kans tätä jännitystä :D

    VastaaPoista
  8. Ihanaa, kun pääsitte Kööpenhaminaan niin pääsen katsomaan ihania valokuvia mitä olet ottanut. Ja niin ihanasti olet laittanut kauniit joulukalenteripaketit rekeen.
    Mari

    VastaaPoista
  9. Edelleen kade sun ihanasta joulukalenterista :))

    VastaaPoista
  10. Tosi ihana reki..harvemmin näkee enää nuita :)
    Joo tahtoisin myös tuollaisen tähti lyhdyn..tähdet ovat niin kauniita!

    VastaaPoista
  11. Voi miten ihana idea tuo teidän kalenteri!

    Kaikkea ihanaa se onkin jo sisältänyt.

    T:Charlotte

    VastaaPoista
  12. Ihana joulukalenteri! Miten ihmeessä teidän pienimmäinen malttaa antaa sen olla rauhassa?? :) Mukavaa ja jännittävää joulunodotusta! t.Ellu

    VastaaPoista
  13. Mää en malttais antaa joulukalenterilahjojen olla reessä, olisin jo varmaan kurkkinut ja vähän availlut kulmista kaikki paketit:)...

    Kiva, kun muuten sitten kuitenkin pääsitte matkaan, pikkuisen kiertotien kautta!

    VastaaPoista
  14. Sinunkin ihanaa blogiasi olen ihan "salaa" seurannut joten nyt on korkea aika kirjautua lukijaksesi ;)) Aivan Ihania kuvia sinulla!! Oikein kauniin valkoista ja ihanaa Joulun odotusta koko perheelle!

    VastaaPoista
  15. Tuo vanha lastenreki! Oih, muistan pienenä ollessani, että naapurin lapsilla oli samanlainen herrastelurekenä :-) Helppo arvata, olinko kateellinen.

    VastaaPoista
  16. Heissan kaikille ja kiitos kommenteistanne jälleen ihanat! <3

    Ellu: Ihme kyllä, meillä lapset ei ole koskenutkaan äiskän paketteihin! :) Voipi olla syynä se, että niillä on jokaisella kolme suklaakalenteria (mummalta, mummilta ja tädiltä saadut) sekä iso tonttukalenteri, mistä he saapi joka aamu jotain jännää yllätystä...

    VastaaPoista