keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Lomalla...

Ensimmäinen juttu, mikä saa mulle kevätfiiliksen aikaan on vettä tiputtelevat rännit...Voiko ihanempaa näkyä ollakkaan pitkän talven jälkeen...:) Mieli kirmaa ihan sata lasissa puutarhajutuissa ja tekisi mieli laittaa lapio heilumaan oikein kunnolla ja lapioida lumet tontilta niin kauas kuin pippuri kasvaa...kunhan vain pääsis upottamaan kädet multaan...:) Sitä odotellessa laannutan suurimmat hulluudenpuuskat paneutumalla pikkuhiljaa taimikasvatukseen...:)Meillä on täällä talvilomaviikko. Isäntä lomalla ja vanhimmalla lapsukaisella koulusta vapaata...Kivaa on juu, ja varsinkin jos oltaisiin terveinä! Lauantaina aamulla nousi kuume ekalle, seuraavana päivänä seuraavalle ja kolmantena päivänä sitten vielä sille pienimmälle. Ja tietenkin me vanhuksetkin siihen perään vielä. Edelleen lusitaan täällä  sisätiloissa mutta toiveissa olisi jo huomenna päästä hetkeksi pulkkamäkeen... Eilen keskimmäisellä oli kuumetta 39,5 ja oli todella huonossa kunnossa mutta tänään jo onneksi virkeä ja kuumeeton...Huolestua tosin kyllä jo pitikin!
Onneksi meillä ei ollut mitään lomamatkoja suunnitteilla vaan ihan tässä lähistöllä normaalia pulkkailua, hiihtelyä, luistelua ja makkaranpaistoretkeilyä... Otetaan sitten loppuviikosta oikein kunnon reippailuspurtti näihin kaikkiin hommiin...

Sitä odotellessa tuijottelen ikkunasta noita ihania rännistä tippuvia vesipisaroita...Oikein tarkasti kun kattotte niin saatatte huomata tuosta mun kuvasta ne pisarat...;))

Voikaahan hyvin te kaikki siellä jossain!

Johanna

15 kommenttia:

 1. Voi ei :/ Joka puolella nyt tauteja, räkätautia, mahatautia... Ja just tää loman aika, en tykkää yhtää!!
  Mä tein tänään kevät siivouksen kun oli niin mahtava päivä!!! Nyt vois mennä vielä hetkeks ulos ja hakee petivaatteet ettei ois illalla kovin viileet nukkumaan mennessä ;)

  Iloista keskiviikko iltaa!

  VastaaPoista
 2. Heippa Saksanmaalta!
  Täälläkin oltu jo kipeinä, vatsataudit, flunssat jne. jyllää kai koko Euroopassa samat pöpöt :(
  Ihana rännikuva, kyllä se on selkeästi kevät, joka tekee tuloaan. Meillä puhaltanut nyt kohta vuorokauden ajan ihan hirmuinen tuuli, toi ainakin tälle päivälle tullessaan sinisen taivaan, auringonpaisteen ja 7 astettaa plussaa!
  Tule piipahtamaan Vaniljainen-blogissani, kun ehdit...
  Pikaista paranemista ja ihanaa kevään odotusta!
  Liisa

  VastaaPoista
 3. Voi että :( Nyt tuntuu kyllä kaikki tuttujen lapsetkin olevan vuorotellen kovas kuumees ja kestääkin kauan :( Ihana keli ollu kyl tänään, +6!!! Kyllä se kesä sieltä tulee.

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista! Meillä jo loma loppui, sairastellessa se meni täälläkin.. Kuumetta ja vatsatautia ja vielä jatkuu. Mutta kevät on jo, plusasteita tänään ja ihana auringonpaiste!

  VastaaPoista
 5. ihanaa, pisaroita tosissaan!
  itse katselin officen ikkunasta kun kadut kaupungilla alkoivat sulamaan hyvää vauhtia. ja kotiin ajellessa pikkusen kuutta ennen näki vielä hyvin! tää kevät on aina yhtä ihanaa ja piristävää! ja todellakin, se himo puutarhahommiin iskee aina tässä vaiheessa täälläkin,,, ja minkävärisiä orvokkeja sitä pistäis...?

  VastaaPoista
 6. Vesi pisarat bongattu kuvasta ja livenäkin! :)

  VastaaPoista
 7. Voi teidän pikkuisia ja vielä lomalla.
  Toivotaan, että loppuviikon voisivat paremmin..:)

  VastaaPoista
 8. Joo! Täällä on kanssa nautittu tippuvista ränneistä ja lämpötila oli parhaillaan liki 4 astetta! Kyllä se kesä on tulossa, ihanaa :) Toivottavasti pian parannutte kaikki ja ennätätte vähän nauttiakin.

  VastaaPoista
 9. Ilosta maaliskuuta täältä kammarista ! Justiisa uutisissa sanottiinki että kovat lunssat riehuu ympäriinsä. Pikaista paranemista ja kivvaa loppulommaa:)

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti taudit olisi teilläkin pian selätetty ja pääsisitte nauttimaan näistä ihanista maaliskuun lomakeleistä!

  VastaaPoista
 11. Samaa sairastelua täälläkin oli alkuviikko. Yrjöilyä ja kuumeilua, ihan koirakin siihen yhtyi. Mutta paranemisiin ja kohti kevättä riemu rinnoin !!

  VastaaPoista
 12. Täällä ilmottautuu uusi lukija:) kiva kun muiden blogien kautta löytää lisää ihania blogeja <3

  Pikaista paranemista sinne! filtin alle ja kuumaa juomaa paljon.

  VastaaPoista
 13. Voi ikävyys että tauti kävi teidät kaikki läpi! Meillä ei vielä mitään, mutta täytyy koputtaa puuta -kop-kop. Toivottavasti pääsetten nyt nauttimaan lopuista lomapäivistä ja kauniista säästä!
  Halaukset.
  Kati

  VastaaPoista
 14. Voi harmi, että juuri lomaksi tulitte kipeäksi - toivottavasti voitte jo paremmin! Meillä oli tuossa parisen viikkoa sitten kaikki perheenjäsenet käynyt mahatauti ja ei ollut kivaa sekään. Meillä on loma vasta edessä viimeisellä maaliskuun viikolla. Hyvää lomaa kaikesta huolimatta, toivottavasti nänä aurinkoiset päivät piristävät ja parantavat teitit!!!

  VastaaPoista
 15. Voihan harmituksen harmitus!!! Toivottavasti pääsette taudista pian eroon!

  VastaaPoista