perjantai 1. heinäkuuta 2011

viikonloppu...

Viikonloppu alkoi kivasti ystävän kanssa kahvitellen meidän terassilla pienen ukkoskuuron kolistellessa taustalla... Isompi kuuro saatiin tässä iltasella. Vettä tuli oikein kunnolla. Kivasti  raikastikin ilmaa vaikken noista ukonilmoista pahemmin perusta. Hyvä etten ystävän syliin päivällä hypännyt ensimmäisen salaman iskiessä ja kolistellessa...;D




Kahvipöytään leivoin santerin leivoksia ja ninan mehevää raparperipiirakkaa. Molemmista olen joskus aikaisemmin laittanut reseptit tänne. Kuvassa näkyvä greengaten  ihana purnukka oli muunmoassa ystävältä saamani lahjan joukossa, mistä löytyi myös gg:n leipäkoriliina ja ystävänteetä. Kiitos Malla! <3




Kuvissa näkyvä tarjotin on tämän viikon "tuunaus". Pitihän munkin kokeilla niin monissa blogeissa esiteltyä kikkaa liimata kynttilänjalka ja tarjotin yhteen...:) Kaapissa oli tähän käyttöön joutava kynttilänjalka ja tallista löytyi roskatuomion jo saanut vanha metallitarjotin. Ne liimattiin yhteen ja suihkutin koko jutun valkoisella spraylla ja valmista tuli. Helppoa kuin heinän teko! :)




Balleriinan kesäkurssikin loppui. Nyt odotellaan elokuussa alkavia balettitunteja. Harrastuksia on lapsilla mielessä syksylle sen verran paljon, että on äiskälle ja iskälle tiedossa taksikuskin hommia harvase päivälle.




Rentouttavaa viikonloppua kaikille! Mun piti maalata paviljonkia mutta saapi nähdä antaako keli myöden...no ens viikollakin on päiviä uusia, kerkiäähän tuota myöhemminkin...:)

Johanna

21 kommenttia:

  1. Täälläkin jyrisi yli kaks tuntia äsken, välillä meni kauemmas ja sitten tuli vähän ajan päästä takasin. Lettujen paisto oli hieman haastavaa ;D
    Kiva tuunaus!
    Ihanaa viikonloppua teille! :)

    VastaaPoista
  2. Hurmaava tuo tarjotintuunaus! Täällä päin ei ole ukkosesta kuulunut, sade voisi tehdä kyllä hyvää. Tosin huomenna ajattelin jatkaa mattopyykkiä ja se ei sateella onnistu. Kaikkea ei voi näemmä sada =D

    VastaaPoista
  3. Tampereelle ei näytä ukkoset pääsevän ...useammankin kerran on kierrellyt kaukaa, ääni kuuluu, mutta ei saada ilmaa puhdistavaa sadetta :/

    Painostava päivä tänään, ei tiedä onko parempi ulkona vai sisällä.

    Ihana tuo sun tuunaksesi, täytyykin katsella omia kaappeja "sillä silmällä" -jos itsekin vaikka viimein...

    VastaaPoista
  4. Meillä ukkosti yöllä ja nyt on tukahduttavan painostava ilma...


    Mallan blogista jo luinkin, että olette tänään kahvitelleet...☺

    VastaaPoista
  5. Meillä ukkosti yöllä ja nyt on tukahduttavan painostava ilma...


    Mallan blogista jo luinkin, että olette tänään kahvitelleet...☺

    VastaaPoista
  6. Meilläkin on tänään ukkostanut, mutta ilma ei raikastunut yhtään.

    Herkullisen näköiset kahvittelut teillä =)

    Mukavaa viikonloppua!

    -Tuija-

    VastaaPoista
  7. Voi miten ihana Ballerina teillä on :) Toivon meidän neidistä ihan samanmoista! Mukavaa viikonloppua ja toivottelen sinne maalauskelejä :)

    VastaaPoista
  8. Ihanaa sadetta ja poijatkin tykkäs', kun yläkerta saatiin viilennettyä : )

    VastaaPoista
  9. Terkut JKLstä ja palataan! Kauniita kuvia ja ihana balleriina:)
    t. kati

    VastaaPoista
  10. Voi meillä kans eilen ukkoskuuro yllätti pari kertaa..hui! En yhtään pidä ukkosesta! Ihanat tarjoilut, kahvihetket ystävän kanssa ovat parhautta. Tulipas kaunis tuosta jalallisesta tarjoittimesta.

    VastaaPoista
  11. Ihanan tarjottimen sait aikaiseksi. Täälläkin ukkosti eilen oikein urakalla, nyt vähän aurinko pilkistelee ja ajattelin mennä jatkamaan kukka-altaiden rakennusta. Toivottavasti sullekin tulisi hyvät maalauskelit! Ja kyllähän niitä kauniita säitä vielä varmasti riittää :)

    VastaaPoista
  12. Oi, teillä on ollut MAllan kanssa kiva päivä (ukkosen jyrinästä huolimatta:). Meillä eilen poksahti tietsikan modeemi ja sähköt oli poikki pitkään. Huh, miten sitä huomaakaan ,että ollaan niinkin itsestäänselvästä seikasta kuin sähkö ihan hirmuisen riippuvaisia. Mies ajeli kanssa samantien ostelemaan uuden boksin ja nyt saa uimakiellon lääkäriltä saanut tämä äiti napsutella tässä, kun muu väki kirmasi uimaan. Olkapään onnistuin retkauttamaan, auts. No, huokailen tuonne korkealle, että menisi säikähdyksellä eikä tulisi mitään suurempaa....
    NAm, mitä herkkuja kauniisti pöydässä!! Ja tuo tarjoiluastiatuunaus ei minulta menisi noin sukkelasti, olet ollut kekseliäs ja taitava!!

    Mukavia aurinkopäiviä ja toivoillaan, että ukonilmat jättävät rauhaan!!

    VastaaPoista
  13. Tännekin kaipais kyllä jo kovasti viilennystä. Meillä on sisällä jatkuvasti 30 astetta... Mut huomenna kait sataa.

    Eikä! Mä en kestä miten söpö kuva taas ballerii
    nasta, toivottavasti saitte näytöksen huvin taltioitua :)

    VastaaPoista
  14. Ihanan tarjottimen olet tehnyt - pitäisipä itselläkin kokeilla.

    Ukkonen on minusta jotenkin upea jos sitä saa turvallisessa paikassa ihailla.

    Meillä Oulussa ei ole vielä semmosia näkynytkään.

    VastaaPoista
  15. Hienon tarjoiluvadin olet tehnyt...kuin kermavaahtoa :) Meillä esikoinen odottaa jo innolla syksyllä alkavia balettitunteja, kolmas vuosi ja vielä joka kerta yhtä mukavaa :) Mukava seurata pikkusen kehitystä :)

    VastaaPoista
  16. Mä olen osannut hyvin väistellä ukonilmoja, käytiin Pohjanmaalla vasta ukonilmojen jälkeen.
    Nyt taas kotosalla pari päivää ennen reissua Saksaan. Ovat turkaset luvanneet sinne sadetta koko ajaksi, mutta eiköhän me jotain kivaa keksitä :)
    Herttainen kuva teidän balleriinasta!

    terkuin lomailija-Hilde

    VastaaPoista
  17. Hei!

    Onko kauttanne mahdollista saada tilaustyönä/ostotyänä blogissasi esitellyttä tekotakkaa?

    Kyselee takkaan ihastunut ja elämäntilanteen vuoksi itse en pysty toteuttaa

    VastaaPoista
  18. Sulla on aivan ihana blogi, tästä tulee jotenkin tosi hyvä mieli. Tuntuu, että elät ihanassa, kauniissa satumaailmassa, jossa on ihania kattauksia, leipomuksia,maisemia, ihana perhe jne ihan kuin jossain satukirjasa:)
    Kunpa itsekin saisin perheen..Yksin tuntuu tympeälle leipoa ja kattaa vain itselleen.

    Ihanaa kesää:)

    VastaaPoista
  19. Hei Johanna,
    Sattumalta löysin tämän ihastuttavan blogisi, missä sitten kuluikin piiiitkä tovi :). Sinulla on aivan valloittava tapa kertoa asioista, ja saat lukijan hymyilemään. Onnittelut muuten hääpäivän johdosta, meillä vietettiin juuri 15-vuotis hääpäivää, ja edelleen ollaan kuin "nuoripari" :D:D

    VastaaPoista
  20. Ihana tunnelma sinun terassilla. Minä kun rakastan yli kaiken valkosta. Mutta tuo kirvesmiehen työkalu laatikko on piste i:n päälle. Oiva idea! Onko se aivan uusi vai onko sillä historia kerrottavana. Toivotaan nyt jatkossa sopivasti sadetta ja vähemmän myrskyjä! Minä itse kaipaan jo normaalia suomalaista kesä säätä!

    VastaaPoista
  21. Löytyipä mukava blogi googlen kuvahaulla:)
    Liityin lukijaksesi.

    VastaaPoista