torstai 28. kesäkuuta 2012

Pupulan uudet asukkaat...

Meidän pupulaan muutti keväällä eläinkaupasta uudet asukkaat; Kinuski, Nöpö ja Prinsessa. Jokaiselle lapselle oma pupunsa ja ihan itse keksityt nimetkin. :)




Prinsessan omistajaa ei ole varmaan vaikea arvata!?! ;) Nimikin saa välillä lisänimiä perään Tähkäpäästä, Lumikista ja merenneidoista, niinkuin omistaja itsekin. Isin mielestä tälle pupulle sopisi paremmin nimeksi Nopsa, sen verran vikkelä on juoksemaan ja tekemään oikein loikkia.




Kinuski on perheen keskimmäisen herkkusuun oma lemmikki.




Ja Nöpö vanhimman lapsen oma.

Todella suloisia. Siskoksia kaikki kolme keskenään. Erittäin rohkeita, eivätkä enää pahemmin pelkää ihmisiä. Elviira varsinkin on niiden suosikki. Samantien, kun neiti avaa pupulan oven, niin parveilevat täysin sen jalkojen ympärillä. Tytyskä istuu aitauksessa, toimittelee niille satuja ja laulelee...puput syövät kädestä samalla, kun se silittelee niitä...




Eilen vietettiin meillä tämän"nuoren" parin neljättätoista hääpäivää. Suussasulavaa pekaanipähkinäpiirakkaa vedettiin porukalla kituumiin, niin jotta jenkkakahavoissa tuntuu...Moottoripyöräilemään meidän piti lähteä mutta koska sää oli mitä oli, niin päädyimme elokuviin isännän kanssa ja sen jälkeen ravintolaan syömään. Käytiin kattomassa American pie, ja meinasin vajota penkkiin"myötähäpeästä"...tiedättekö tunteen sellaisia elokuvia katsellessa!?!  ;D Hauskahan se muuten oli...ihan sopivan köykäistä ajankulua.




Puutarhassa ollaan edistytty vähäsen. Uusi pumppu saatiin viriteltyä suihkulähteeksi. Kivien alla on iso musta muovisanko upotettuna ja sen päällä verkko. Näin vesi pääsee valumaan tuosta peltisangosta alas altaaseen uutta kiertoa varten. Ollaan suunniteltu tätä useamman vuoden, kunnes viimein löydettiin sopiva (sopivan edullinen) pumppu.




Rauhallista loppuviikkoa ihanat!

Johanna


19 kommenttia:

  1. Söpöisiä <3 Meille tuli pupu just tunti sitten hoitoon...ainakin viikoksi...omistajat miettivät jääkö se meille :) Toinenkin luppis varauksessa. On ne vaan ihania...ihan aikuisestakin.

    Suihkulähde hieno.Meillä on talon edessä ihan oikea tollanen kaivo :) En ole vaan muistanu sitä blogissa näyttää. Pitääkin joku päivä pihaa kuvailla...jos se joskus olisi järjestyksessä :D

    Aurinkoista loppu viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Tulin tänne blogivierailulle. =)

    Oi, onpas söpöläisiä pupusia ja kivat nimet pehmopalleroilla. Kinuski on suosikkini.

    Täällä olikin tällainen herkkä blogimusiikki taustalla. Hauska idea!

    VastaaPoista
  3. Lämpimät onnittelut " nuorelle"parille hääpäivän johdosta! Ihna kaivo! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  4. On kyllä suloisia pupuja, voi mahoton! Ihan ovat nimensä veroisia ;) Olen jo pidemmän aikaan seuraillut blogiasi, ja joka kerta tulen ihastumaan kuviisi! Olet kyllä taitava, ja osaat ihania asioita! :) Odotan innolla aina uusia päivityksiä. :) Teillä on kyllä kaunis koti!<3

    VastaaPoista
  5. Ihania pupusia! Tosi hieno suihkulähdesysteemi! Tollanen ois aika kiva :)

    VastaaPoista
  6. No voi jestas mitä söpöläisiä ja upea on tuo uusi blogin kuva ylhäällä, oikein onnistunut.

    VastaaPoista
  7. Voi mitä söpöliinejä! Ei passaa näyttää meidän nuorimmaiselle... Serkullani on maalla kaneja ja niitä tuppaa aina tulemaan lisää ja lisää, vaikka kuinka ovat tytöt ja pojat erikseen katsoneet... Sieltä olisi aina tulossa meillekin mutta meillä ollaan niin allergisia että ei voi kuvitellakaan. Pienin vaan on niin tajuttoman eläinrakas että sydän aina meinaa särkyä siihen itkuun ja eläinten kaipuuseen... Ihania tunnelmia ja puutarhakuvia jälleen. Helteisempää heinäkuuta!

    VastaaPoista
  8. Mulle Prinsessa esiteltiin sillä hitusen pidemmällä nimirimpsulla :D

    HääpäiväOnnea hieman myöhässä :)

    VastaaPoista
  9. voi kuinak söpöset pupujussikat! Voi ja tuo teidän puutarha.. ai että se on kaunis kuvissa ja voin vain kuvitella kuinka kaunis livenä <3

    VastaaPoista
  10. Kyllä on somia otuksia. Minulla oli pikkutyttönä musta kääpiökani jonka nimi oli Milla Magia. Se oli vihainen yksilö! tai sitten pelokas.

    Onnittelut hääpäivän johdosta ja yhteisestä taipaleesta!

    VastaaPoista
  11. Onnea "nuorelle" parille! Aivan ihana suihkulähde! Ollaan suihkulähdettä pihaan mietitty, täytyy näyttää tää Miehelle :)

    VastaaPoista
  12. Löysin blogisi. Ihania pupuja! :)
    Hieno suihkulähde. Joku tuollainen olisi omalle pihallekin mukava.

    VastaaPoista
  13. On sulla tuo puutarhan laitto hallussa, aivan unelmien puutarha!

    Pupuset on kivoja lemmikkejä :).

    Kati

    VastaaPoista
  14. ompa kauniit nimet pupusilla :) ja aivan ihana toi pumppu :)

    VastaaPoista
  15. Voi että miten suloisia pupuja ♥
    Kaksi pupua on meilläkin matkanvarrella ollut, ihania ovat...
    Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  16. Ihania pupuja ♥
    Onnittelut hääpäivän johdosta :)

    VastaaPoista
  17. Moikka,
    R:n kanssa täällä ihastellaan teidän pupusia. Onpa söpöläisiä! Ja hieno suihkulähde:)
    Kati

    VastaaPoista
  18. Aivan ihania juttuja olette touhailleet :) Parasta on, kun huomaa sun uuden postauksen! Ihanaa Heinäkuuta!

    VastaaPoista
  19. Voi kun suloissia pupusia! Olisi kiva nähdä kuva teidän pupulasta, onko se siis pihalla vai onko teillä ihan joku erillinen piharakennus sitä varten? Mitenkän talvella?
    Itsekin haaveilen eläimistä kun täällä maalla asustamme, mies vaan on niin allerginen että tänne sisälle ei mitään voi ottaa. Lampaille sain luvan ensi kesäksi, kun siitä monta vuotta oon jo puhunut :)

    Riikka R.

    VastaaPoista