maanantai 11. helmikuuta 2013

Johanna's Country Collection

Heippa kaikille pitkästä aikaa!!!

Niin kiirusta on pitänyt, että en ole ehtinyt blogailla saatikka kuvatakkaan mitään pitkään aikaan. Kameran yritän  pyyhkiä pölyn alta hyllyltä nököttämästä ihan kohtapuoliin...

Syy miksi tämä emännys menee tuli persuksen alla on seuraava...

Monen vuoden unelma, neljäs "lapseni", oma yritys on syntynyt. :)


Johanna's Country Collection


Yritys valmistaa puuhuonekaluja ja muita sisustusesineitä. Lisäksi valikoimaamme tulee runsaasti tapetteja...tähtiä, ruutuja ja raitoja. Yrityksemme kautta saa myös ostaa etelä-pohjanmaan alueella pienremonttipalveluita. Eli jos mieli tekee uusia kodin pintoja mutta ei jaksa/osaa tehdä itse, niin ei muuta kuin sähköpostia tulemaan allekirjoittaneelle.:)

Verkkokauppaa työstetään pikkuhiljaa verstastyön ohessa. Tuotteet tulevat sinne myyntiin, kivijalkapuotia ei tule, ainakaan toistaiseksi. Lähialueella asuvat voivat tietenkin noutaa tuotteet verstaalta eli täältä kodistamme.:)

Värivalikoimaan kuuluu valkoinen, musta, vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä, beige ja keltainen.
Kaikki tuotteet on saatavissa millä värillä haluaa.

Tuotteita tulee lautashyllyistä tekotakkaan, naulakoista lankkupöytiin ja kaikkea siltä väliltä...;)

Kommentoikaahan jos on joitain tiettyjä tuotteita mitä ehdottomasti haluatte tuotevalikoimaan. Blogini neljävuotisen historian ajalta löytyy jos jonkinmoista verstaallamme valmistunutta huonekalua ja suurin osa tulee tuotevalikoimaan + kaikkea muuta uutta...

Ennakkoon voi myös sähköpostiin laittaa varauksia, niin saat haluamasi ensimmäisten joukossa. Koska tuotteet tehdään alusta lähtien itse käsityönä, niin niitä valmistuu rauhallisempaan tahtiin. :)

Facebooksivut on tarkoitus yritykselle myös tehdä jossain välissä, kunhan ensin perehdyn kuinka se tapahtuu!!! Tästä taloudesta kun ei kukaan sinne naamakirjaan kuulu, niin vaatii vähän perehtymistä sekin asia...

Nyt naulakkojen koukkutilauksen teko kutsuu..niin ja prinsessan synttärikutsutkin odottaa tekijäänsä...ja Housen uudet jaksotkin alkaa...mistähän sitä saisi vuorokauteen lisää tunteja!?! :)

Voikaahan hyvin!

Johanna

36 kommenttia:

  1. Jee! Hienoa!
    Mä voisin tilata lapsukaiselle lelulaatikon sitte kun sille alkaa olla tarvetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lelulaatikot olinkin unohtanut! Kiitti muistutuksesta! :)

      Poista
  2. Onnea ja tervetuloa yrittäjän "saappaisiin", olet onnekas uuden "lapsesi" syntymästä :)

    VastaaPoista
  3. Onnea yrittäjyyden antoiselle, mutta vaativalle polulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Helppoahan yrittäjyys todellakaan ei ole.:)

      Poista
  4. Tämä fontti on siis niin vaikealukuista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihdettu! Toivottavasti nyt luku on helpompaa...:)

      Poista
  5. Voihan hitsin vitsit kun olisitkin ilmoittanut tämän viikkoa aikaisemmin! Arvaas kun viime viikolla mietin, että voipa kun teidän mies väsäisi meillekin tv-kaapin ja ajattelin jopa, että laitan viestiä, että saiskos teiltä tilattua sellaisen, mutta sitten en kehdannut. Menin sitten ostamaan sellaisen puuvalmiin tv-kaapin Juvi Productionilta ja nyt sitä täällä maalailen. Maksoin siitä kaiken kukkuraksi ihan hirmuisesti ja joutuu vielä hirveästi tekemään sen eteen, että saa sen valmiiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan harmi! Tv-kaappikin kuuluu Johanna's Country Collectionin tuotevalikoimaan. :)

      Poista
  6. Vautsi, onpa hienoa! Onneksi olkoon!
    Pistetääs korvan taa :)

    Lasu

    VastaaPoista
  7. Jee!! Onnea-Onnea-Onnea!!<3 Mietin ihan ajan kanssa että mitä me tarvitaan;)
    Kati

    VastaaPoista
  8. Kyselisin sellaista että mistä olet ostanut nuo aivat ihana kipat karkeille: http://maalaisunelmaa.blogspot.fi/2009/07/karkkikauppa-ja-synttarijuhulat.html?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kippo, missä on vaahtokarkkeja on Ikeasta. Muut kipot on saatu joltakin mutta muistaisin nähneeni sellaisia myös joskus ikeassa.

      Poista
  9. No mutta onnea yritykselle ja tervetuloa yrittäjien ihmeelliseen maailmaan! On kiva tietää, kehen ottaa yhteyttä, jos tulee tarvetta sellaiselle mitä itse ei osaa tehdä :)

    VastaaPoista
  10. En tiedä, miten olen missannut tämän blogisi (ehkä ehdin vain hyvin satunnaisesti seikkailemaan blogeissa), mutta nyt kun tänne jostain löysin, jäin heti tutkailemaan kiinnostuneena kaikkia tekemiänne puutöitä. Hienoa jälkeä ja kaunista suunnittelua! Hymyillen myös huomasin jonkin kuvan huoneen seinältä saman seurustelun aloitusvuoden mikä meilläkin on;) Onnea todella paljon yhteiselle yrityksellenne!

    VastaaPoista
  11. Wau... paljon onnea uudelle yritykselle ja yrittäjille. Hieno homma, niin taitavia, kauniita kalusteita olette tehnyt. Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  12. Ihanaa!!! Ja hei, koskas on ne varpajaiset? ;-)

    Täälä odotellaan jo innolla niitä kuvia :) Ja facebookkisivuja myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vai varpajaiset! ;D Facebookkisivut on edelleen tekemättä! Tuu auttamahan!?! ;D

      Poista
  13. Hienoa! Paljon onnea uudelle yrittäjälle :)

    VastaaPoista
  14. ai ku ihanaa, onnea hirmusti! minä tilaisin heti hyllyjä koukuilla/ lokerikoilla ja tuo teidän olkkarin iso mahtava, hieno kaappi ois niin ihana omassakin tuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyllyjä koukuilla on tulossa iso kasa. Kahdessa eri koossa, 80 cm ja 120 cm. Odottaa verstaalla valmiina maalauspäivää... :) Koukkutilausta vain tanskanmaalta odotellaan...

      Poista
  15. Upea juttu, paljon onnea uudelle yritykselle!

    Hilde

    VastaaPoista
  16. Onnea onnea tähän uuteen projectiin! Uskon että kysyntää on ja tuotteenne menevät hyvin kaupaksi, tiedä vaikka itsekkin innostuisi shoppailemaa kun näkee kuvia :) Ihanaa aikaa teille sinne!
    t: Pilkku

    VastaaPoista
  17. Voi Saakuran akka, sä teit sen mitä oon odottanukki!! Onneks mä ajelen teidän ohi usein, niin saan haettua tilauksiani samalla :D Onnea yritykseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No nyt saadaan Anna saman kaffetpöyrän ääreen...kivaa!! ;) Saatais vaan tuo nettikauppa puskettua auki jossain välissä. Ei meinaa tuolta verstastyöltä ehtiä...

      Poista
  18. Kiitos ihanat kommenteistanne!!! <3

    VastaaPoista
  19. Jeijee! Tätä olen odottanut! Rutkasti onnea uuteen yritykseen, tulee taatusti olemaan menestys! Ihanaa kun saa tehdä työkseen sitä mihin on suuri intohimo. Teettekös entisöintejä..??
    Ja uuuh iiihanat synttäriherkut ja postaukset oli. Ideaa ensikesälle pöytään!
    -Tiina Jyväskylästä

    VastaaPoista