perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kylpynautintoja...

Todellista kylpemisen rentouttavuutta tarjoaa meidän ulkoamme. Ihanaa ja rentouttavaa!

Saatiin tänä kesänä laatoitettua ammeelle ihan oma paikkansa. Pysyy näin siistimpänä  ilman, että kaikenmaailman horsmaa puskee ammehen reunojen alta.

Tänä kesänä myös lapset ovat "hoksanneet" tämän jutun, eikä tämä ole enää pelkästään äiskän ja iskän käytössä. 




Tänään alkaa meidän "kesälomaseikkailu". Auton nokka on jo suunnattu kohti Turkua. Huomenna olisi tiedossa päiväseltään piknik-risteilyä. Saa nähärä, kuinka se sujuu meidän villin kolmikon kanssa...:)

Hihkaiskaa ihmeessä, jos jollakulla on ehdottaa jotain kivaa paikkaa välillä etelä-pohjanmaa-Turku!! Ruskolla olisi ainakin varmaan kiva poiketa Loviisan Aitassa! ;)

Hauskaa viikonloppua!

Johanna

23 kommenttia:

  1. Kivoja postauksia! Oikein mukavaa ja rentouttavaa reissua teille!!
    Kati

    VastaaPoista
  2. Loviisan Aitta on kyllä mukava paikka. Ihana blogi sulla:)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana kylpyamme ;)
    Jos tuutte etelä-pohjanmaalle, niin käykääihmeessä Lapualla, se paikka yllätti toden teolla.. Sieltä löytyy monenlaisia kivoja putiikkeja kuten Lapuan kankureiden myymälä, Annalan tehtaalla viihtyisä Villa Annala, savipaja Lintukoto, jossa monenlaista sisustusjuttua ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisempänä aivan keskustassa iki-ihana Komia Kamari ;), joka pullollaan jos jonkinlaista sisustus ihanuutta.
    Toki näiden lisäksi Lapualla kannattaa tutustua Vanhan Paukun miljööseen, Simpsiöön sekä Alajoen kauniisiin maisemiin.
    Mukavaa lomaa!!

    VastaaPoista
  4. Aivan upea ulkoamme! En oo ennen moista nähnykkää. Tosi ihana!
    Mukavaa reissua!
    E-R

    VastaaPoista
  5. Ohoo, onpas ihanan näköinen ulkoamme! Oikein hauskaa kesälomaseikkailua teille!

    VastaaPoista
  6. Tuolla kelpaisi lillua :D

    msmaiskis.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Kauniilta näyttää! <3 Putiikki Vanha-Vanto (http://www.vanhavanto.com/fi-putiikki-vanha-vanto-lahjatavarat.html) Raisiossa on myös ihana paikka.
    Itse toivon ensiviikolle kaunista ilmaa jotta päästäisiin onkien, uikkareiden ja eväiden kanssa Turusta vesibussilla Vepsän saarelle. =)

    Rentouttavaa lomaa koko perheelle!

    VastaaPoista
  8. Ihania kylpyhetkiä ja mukavaa lomareissua! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  9. Rauma on yksi paikka tuossa välissä ja siellähän käynnistyy huomenna Pitsiviikko. Pitsiviikolla on erilaisia tapahtumia vauvoista vaareihin eivätkä kaikki liity pitsiin :-) Vanhassa Raumassa on upea puutalomiljöö ja torin varrelta ja lähistöltä löytyy useampikin sisustuskauppa. Lisäksi pitsiviikon kunniaksi 39 Vanhan Rauman taloa, raottaa portteja halukkaille pihojen katselijoille ja joissakin pihoissa on myös kirpputoreja. Ja ne pihat kyllä ihastuttavat kauneudellaan.

    Terv. Jaana

    VastaaPoista
  10. Onpa ihana, voi sentään, miten ihana <3

    VastaaPoista
  11. Voi mikä ihana amme! Mahtava keksintö ja varmasti ihanaa :) Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Jos ajelette Kokkolaan saakka, sen pohjoispuolella on mielenkiintoinen Toivosen eläinpuisto ja museokylä. Kokkolassa on myös kivoja butiikkeja, mm. Blossom, Zinna, ja Pormestarinkadun kahvila vanhassakaupungissa.

    VastaaPoista
  13. Turussa, tai tarkemmin Littoisissa on ihana kauppa kuin Pilipalipaja! Siellä kannattaa käydä, jos tykkää vanhoista tavaroista :) Löytyy hyvät sivut facebookista.

    VastaaPoista
  14. Ihana amme. Olen sitä tainnut ennemminkin ihailla :)

    VastaaPoista
  15. Blogissani on sinulle haaste ;) Tule kurkkaamaan, iloista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna! Palaan haasteeseen jahka kerkiän...:)

      Poista
  16. Siis voi ei miten ihana idea! Löysin tänne mallan linkittämänä ja ehdin lukea vain etusivua. Mutta tää kylpyamme ja vaja ovat aivan huippuja puutarhajuttuja. Täytyy käydä lukemassa lisää...

    Käytännön kysymyksiä; näytin lapsille kuvan ja kysyin olisiko kiva? He kauhistuivat tulta ammeen alla ja pelkäsivät, että äiti keittää lapsista soppaa :) Miten on, kuumeneeko rauta-amme koskaan liikaa, vai annatteko tulen hiipua hiljalleen kun vesi on lämmennyt. Meillä on näet havillinen amme tuolla puuvajassa ja sieluni silmin olen sen jo tuonne puutarhaan koristellut. Täällä Keski-Aasiassa meillä olisi kylpyilmoja monta kuukautta!

    p.s. mies just käveli sisään ja kysyi, että minne oikein haluan sen ammeen. Ehkä se on jo illalla tuoll apihalla käytössä! Kiitos ideasta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on vitsailtu kans sopan keitosta...;D Ollaan annettu tulen hiipua silloin, kun lapset sinne menee. Silloin, kun mennään sinne isännän kanssa meillä on joko yrteistä tehty istuma"patja" tai sitten esimerkiksi pefletit. Muuten palaa takapuoli! :D

      Ei muuta kuin ammetta virittelemään ja ihania kylpynautintoja sinne!!:)

      Poista
  17. Ompas hieno amme idea :) Mietin kanssa tuossa, että mahtaako pylly palaa, mutta vastaushan tulikin jo tuossa aikaisemmassa kysymyksessä. Amme ilmeisesti kestää tulta kuitenkin hyvin?

    VastaaPoista
  18. Amme on todella ihanan näköinen, mutta etkö pelkää että se kaatuu. Rakennelma näyttää hieman huteralta :/

    VastaaPoista
  19. Mielettömän ihana idea hyötykäyttää vanha amme! Kyllä tuolla kelpaisia oleskella. Voipi olla että teidän perheen lisäksi siellä oleskelee pian moni muukin ;)

    VastaaPoista