sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

piknikki...

Tänään päivällä oli ihan pakko kaivaa jädekakku pakkasesta ja heittää peitto nurtsille pienen piknikin merkeissä. Hiki virtas verstaalla vaikka kuinka vähensi vaatteita jo olemattomiin, kersat otti erää vähän väliä ja pinnat alkoi uhkaavasti kiristyä, joten tauko oli paikallaan. ;D




Maailman helpoin kakku eli jädekakku on ollut jo kuukauden pakkasessa eikä maussa huomannut mitään. Varmaan jo kyllästytte näihin mun jätskikakkuhöpinöihin mutta en voi tarpeeksi hehkuttaa kuinka helppo ja hyvä vierasvara se on. Tai pinnankiristysvara!! ;D




Tuli kyllä nyt niiin vaaleanpunainen hattarapiknikki, ettei uskoisi, kuinka monta kertaa ollaan isännän kanssa oltu tänään erotuomareina lasten kinasteluille. Jopa siitä saivat riidan aikaiseksi, missä järjestyksessä pyöräillään kuntoradalle eli kuka ajaa jonon kärjessä ja kuka tulee sitten! Huh-huh! Eikä voi edes pelkkien helteiden piikkiin laittaa, kun tämä tuntuu olevan jatkuvaa! ;)








Huomenna on jänskä päivä tiedossa. Meen kuvauskeikalle ja keräilin vähän rekvisiittaa jo sitä varten. Piti jo kameraa vähän viritellä, kun oli niin sopivat värisävyt kamoissa. Ilta-aurinkokin ihanasti loi säteitään...









Nyt on ehdottomasti parin Castlen paikka jälleen vaikka kello onkin ties mitä. Ollaan niin koukussa! ;)

Ihanaa ja hikistä viikon alkua kaikille!

Johanna


13 kommenttia:

  1. Toi kilpailu on niin tuttu. Meillä varataan autosta aina etupenkki paikka suunnilleen silloin kun kuulevat et ollaan lähdössä (eikä lapset ole enää mitään pieniä 12-19 v 4 kpl). Muinoin oli aina kinaa kuka söi ekana, pesi hampaat ekana, huutoo kuka joutu suihkuun ekana jne.

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä taas hyvältä!
    Haha! Repesin vähän tuolle lasten faitille :D

    VastaaPoista
  3. Oho, ihanat kuvat taas jälleen ja toi kakku, unelma !

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia jälleen!

    Tuo on niin tuttua, meillä kinattiin eilen kuka johtaa porukkaan, kun mennään metsäretkelle. Tytön vuoro olisi ollut, mutta poika juoksi edeltä... Kaikesta tuntuu kinaa tulevan, onneksi sentään kai suurimmaksi osaksi ovat sovussa, vaikkei aina siltä tunnu.

    VastaaPoista
  5. Ihana piknig<3 Luulisi että tuo kakku hiukka viilentää tunteita lapsilla-no lapsukaiset saa nyt aikaiseksi kinaa vaikka mistä;)

    VastaaPoista
  6. Sinun blogisi on niin ihanan raikas tuulahdus! Jo banneri tuo hyvälle tuulelle :)
    Välillä kyllä tuntuu, että lasten kesäloma vois olla lyhyempi... kaverit reissussa, 12-vuotias valittaa, että on tylsää kun ei ole säbätreenejä eikä lähe mun kans kotoa mihinkään.... no tää on tätä. Kohta lapset on teinejä ja silloin ollaan koko kesäloma kotona, mut se on vain mukavaa :D ehkä silloin on aikaa tehdä se kasvi/oleskeluhuone pihalle.

    VastaaPoista
  7. voi tuntuu että meilläki lapset tappelee koko ajan... oli muuten kiva juttu talo & koti lehdessä :) kuule, viittisitkö kertoa miten se teiän uima-allas alue on tehty? olikos sulla siitä joku postaus joskus kauan sitte? mistä löytäisin sen? haaveilen itekki sellasesta,...ja halvalla toteutettavasta!

    VastaaPoista
  8. Onkohan mun kokeeltava teherä tätä kakkua, kuola valuen katton kuvia :P

    VastaaPoista
  9. Voisko tuon jätskikakun ohjeen saada? :)

    Terkuin, johanna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätskikakun perusohje löytyy varmaan jostain aiemmasta postauksesta mutta tässä tämän kakun ohje: Irtokakkuvuoan pohjalle murskattuja keksejä (kaikki käy). Päälle litra mansikkajädeä viipaloituna ja paineltuna. Sen päälle kinuskikastiketta ja murskattu daimpatukka. Päälle taas litra jädeä. Pakastimeen. Koristeluun kinuskikastiketta ja murskattuja mariannekarkkeja.

      Poista
  10. Hei, mistä ihanat tähti mukit ovat? :) Minunkin piti jäätelökakkua kokeilla blogisi innoittamana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähtimukeja löytyy meidän nettiputiikista www.johannas.fi

      Poista