keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Joulunpunainen ARVONTA!!

Eileen se iski! Joulufiilis! ♥
Ei siihen tarvittu, kun keskustelu isännän kanssa joulukonserttilippujen ostamisesta ja yhden biisin kuunteleminen juutuubista. ;)


Havahtuminen tämän ihanimman vuodenajan läheisyydestä on ehdottomasti arvonnan paikka! Ja samalla voi näin julistaa blogissa joulunodotuksen alkaneen ja luvan kanssa alkaa muokkaamaan jouluisempaa ulkoasua blogille...;)





Arvonnan tarjoaa meidän oma nettikauppa ja palkinto on tällä kertaa hyvin joulunpunainen...

Paketista löytyy:  Kaksi Krasilnikoffin tähtimukia ja niihin sopivat lusikat, tähtipillejä, Taffelgutin Starlight teepurkki, Krasilnikoffin Nuts ja Dip -kulhot.

Arvontaan pääset osallistumaan kertomalla sinun mielestäsi ihanimman joululaulun. Voit myös kertoa, mihin joulukonsertteihin aiot osallistua tänä vuonna ja näin vinkata meille muillekkin kyseisestä tapahtumasta!  :)

Yksi arpa kommentista ja toinen arpa rapsahtaa linkityksestä omaan blogiin tai facebook-sivulle. Tämän postauksen kuvaa voi käyttää linkityksessä. Muista kertoa monellako arvalla osallistut.

Arvonta suoritetaan 23.11.2014

Johanna


249 kommenttia:

  1. Ihanan jouluinen arvonta! :) mukana siis.. lempparijoululaulu on varpunen jouluaamuna, se koskettava laulu on vaikuttanut minuun jo lapsesta saakka. sisustus.katja@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Oo, ihana paketti :) Osallistun ehdottomasti, ja yhdellä arvalla.
    Joulu on ihan parasta aikaa, varsinkin tämä odotus ja kodin koristelu pikku hiljaa. Paljon tulee kaikenlaista joulumusiikkia kuunneltua, mutta rakkaimpia on ne vanhat, lapsuuden laulut. Tietysti lasten suosikki Tonttu Torvinen on ihan huippu, mutta Oi jouluyö saa kyllä ihan kyyneleet silmiin :)
    Ihanaa joulun odotusta!

    Toivottelee Anu-Marika

    VastaaPoista
  3. Ihanat, yhdellä mukana. Paras joululaulu on Sydämeeni joulun teen ja monet muutkin mutta tuo eritoten herkistää:)
    * Miijukka *

    VastaaPoista
  4. Ihana arvonta, lempijoululauluni on varpunen jouluaamuna ja itse aion mennä ensi kuussa
    Vesa-Matti Loirin sydämeeni joulun teen konserttiin:))

    VastaaPoista
  5. Aivan kertakaikkisen ihana arvonta! Yhdellä arvalla tulee tämäkin jouluhullu mukaan ja varpunen jouluaamuna minua eniten joululauluista koskettaa.
    morsiosorsa@gmail.com

    VastaaPoista
  6. suvi teräsniska-mummo, siitä tulee vaan niin oma koti mieleen.

    VastaaPoista
  7. Ihanan jouluinen arvonta! Tunteikkaita joululauluja on niin monia. Tällä hetkellä mielessä on Namibia jossa Pekka Simojoki vietti lapsuutensa ja valitsen Simojoen laulun Tulkoon joulu. Aion mennä juuri Joulun kynnyksellä, 19.12 Kokkolan kirkkoon kuuntelemaan Juha Tapiota. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  8. kaunista <3. Ihanin joululaulu on Sydämeeni joulun teen ja Arja Korisevan joulukirkkokonserttiin mennään. Yhdellä mukana.

    VastaaPoista
  9. Toi punanen väri vaan on niin ihana. Aina. Kesät, talvet. Mä vaan rakastan sitä väriä. Ja lempparilaulu. Niitä on useampi. Mary did you know, Tulkoon joulu, ja sit yks Simojoen Pekan laulu minkä nimi ei tule mieleen ( koska en ole sitä vielä kuunnellutt tän joulun alla... Tarvis varmaaan kaivaa se esille jo ;) ).

    VastaaPoista
  10. Ihana arvontapalkinto <3
    Tulkoon joulu on tällä hetkellä lempi joululauluni. KAuneimpiin joululauluihin haluan päästä ja olisi ihana mennä Juha Tapion joulukonserttiin myöskin.

    VastaaPoista
  11. En etsi valtaa, loistoa...se on niin koskettava ja ihana joululaulu eli minun lemppari. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa, aivan ihana palkinto!

    VastaaPoista
  12. Tulkoon joulu tai Mummo. Ihania astioita! Yhdellä mukana!

    VastaaPoista
  13. Walking in the air eli siitä Lumiukko piirretystä.
    Ihanaa kun tulee joulu!

    VastaaPoista
  14. Oma lempparini on ehdottomasti (kuten monella muullakin) Varpunen jouluaamuna. Tykkään myös tästä, mutta tässä olen hieman puolueellinen, kun esittäjänä on oma serkkuni. :) -> https://www.youtube.com/watch?v=oZ-45biisD8 .Jos töistä olisi ollut vapaata, olisin mennyt 20.11 Nurmon kirkossa olevaan joulukonserttiin, missä esiintyvät myös serkkuni. :)

    VastaaPoista
  15. Marian joululaulu. Aion mennä tytärteni kuoron joulukonserttiin, joka on perinteisesti 20. joulukuuta ja kerää kirkon täpötäyteen kuulijoita. Tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.
    Ihana palkinto, mukana yhdellä arvalla :)
    MaritaK

    VastaaPoista
  16. Ihana arvonta ja palkinto, yhdellä mukaan ♥ varpunen jouluaamuna on mun yks lempparilaulu.

    VastaaPoista
  17. tykkään melkein kaikista joululauluista, erityisesti, joulumaa, ja tulkoon joulu :) kauneimpiin joululauluhin haaveilen meneväni :) ella.hannus.eh@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Ihanin joululaulu ehdottomasti Näin sydämeeni joulun teen♥ yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  19. Lempijoululauluni on Sydämeeni joulun teen.
    En tiedä vielä joulukonserteista, johonkin olisi kiva mennä.
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  20. Varpunen jouluaamuna on mieluinen täälläkin. Ihana.
    -Mirtzi

    VastaaPoista
  21. Sydämeeni joulun teen .. jotenkin siinä on joulun perimmäistä sanomaa.
    Henna

    VastaaPoista
  22. Ave Maria on suosikkini <3. Ja joulua odotellaan täälläkin =)

    Taina

    VastaaPoista
  23. Oma lemppari ehdottomasti Heinillä härkien kaukalon, niin kaunis :) haaveissa olisi Club for Fiven joulukonsertti, jos vaan työt antaa periksi. Niin taitavia laulajia, pari vuotta sitten viimeksi kävin joulukonsertissa. Ehdottomasti näkemisen arvoinen!

    VastaaPoista
  24. No tietty Varpunen jouluaamuna, se on vaan niin ihana!
    T. Lissu

    VastaaPoista
  25. Sydameeni joulun teen herkistaa aina...
    Tassa maassa ei liiemmin joulukonsertteja ole,mutta jospa paasisin tana vuonna Suomen Lahetysseuralle laulamaan kauneimpia joululauluja.Yhdella mukana....

    VastaaPoista
  26. Ihana arvonta! Yhdellä arvalla mukana. :) Suosikkijoululauluni on Tulkoon joulu.
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  27. Ihana arvonta, mukana yhdellä arvalla! Ehdoton lemppari on Taivas sylissäni. Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  28. Sylvian Joululaulu ja Valkea Joulu, molemmat on ihania ja monta muuta. Ainakin kauneimmat joululaulut, menen kirkkoon laulamaan, muuta en ole vielä päättänyt. rautep@gmail.com Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  29. No ovatpas somat, sattuipas hauskasti kun minullakin mukiarvonta blogissani, tervetuloa sinnekin mukkaan. Täältä kammarista osallistun kahdella arvalla kuunnellen Eija Kantolan, Anneli Saariston ja Anna Eriksonin Tähtiyötä :)

    VastaaPoista
  30. Yhdellä arvalla mukana. Lempikappaleeni on Varpunen jouluaamuna.

    VastaaPoista
  31. Yhdellä arvalla mukana, ihanan joulunpunainen arvonta! Monta kaunista joululaulua mutta paras Sydämeeni Joulun teen.

    Sanna/Wanharakkausblogista

    VastaaPoista
  32. Yhdellä mukana. Lempi joululauluja on monta mutta paras lienee varpunen jouluaamuna johtuen enkeli kaksospojistani joiden laskettu aika olisi ollut joulun tietämissä muutama vuosi sitten. ♥

    VastaaPoista
  33. mukana arvonnassa yhdellä arvalla! oma lempikappale on Sydämeeni joulun teen. En ole koskaan ollut joulukonsertissa mutta toivottavasti joskus pääsen :D tiutiu87@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Yhdellä arvalla mukana. Lempparina joulubiisi on "walking in the air", suomalaisista Varpunen jouluaamuna ja Sylvian joululaulu. Tunnelmallista joulun odotusta :)

    VastaaPoista
  35. Varpunen jouluaamuna on minunkin suosikki! Yhdellä arvalla mukana!

    VastaaPoista
  36. Tällä hetkellä kaunein joululaulu on mielestäni Jani Wickholmin esittämä Jouluksi kotiin. Yhdellä arvalla mukana. henna02@suomi24.fi

    VastaaPoista
  37. Ihana arvonta! Niin ihanan punaista!
    Yhdellä arvalla mukana
    j paras laulu on Anneli Mattilan Minun jouluni
    https://www.youtube.com/watch?v=jHIva1dyyNs

    VastaaPoista
  38. Joululaulut on niin parhautta. Tällä hetkellä suosikkini lienee Enkelikello, mutta on niin paljon kaikkia ihania joululauluja, että suosikkia on melko vaikea valita. Konsertteja ei tänä vuonna pienen vauvan takia kierretä, mutta eiköhän sitä perinteisesti kuitenkin käydä kauneimmat laulamassa. Siellä ehdottomasti paras tunnelma tulee, kun lauletaan Maa on niin kaunis.

    Yhdellä mukana, aivan ihana palkinto :)

    titta.laitinen@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Iiik, mikä arvonta <3
    Juuri tuollaisista olen haaveillut :)
    Olen niin jouluihminen <3 Joulu on vaan niin ihana "vuoden aika" ;)
    Paras joululaulu voi niitä on monia mut jos yks pitää valita niin Tulkoon Joulu <3
    Olen menossa viikonppäästä viikonloppuna Raskasta Joulua-konserttiin. Odotan sitä innolla :)
    Ihanaa Joulun odotusta kaikille :)

    VastaaPoista
  40. Hei Mummo ja Sylvian joululaulu ovat kauneimmat.
    Yhdellä arvalla mukaan lähtee: josjakun(at)yahoo.fi

    VastaaPoista
  41. Ihana arvonta !! Sydämeeni Joulun teen...on yksi suosikkini !! Konserteista en tiedä, mutta toivottavasti pääsee laulamaan kauneimipia joululauluja kirkkoon !!
    -yhdellä mukana...
    ellu.ahola@netikka.fi

    VastaaPoista
  42. En etsi valtaa loistoa on kaunein joululaulu. Tämän laulun myötä on aivan ihana hiljentyä joulun viettoon. Mukana ihanan punaisessa arvonnassa. paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Aivan huikea arvonta, yhdellä arvalla mukana! On useita ihania joululauluja mutta tämän hetken lemppareihin kuuluu tonttu ja valkea joulu. -suvi

    VastaaPoista
  44. Iik, mikä palkinto! Kyllä joulunpunainen näyttää nyt erityisen hyvältä, ja se näkyy kodissakin jo ripauksina. :)
    Ikuinen joululaulu-suosikkini on Tonttu. Mammani opetti sen minulle eräällä automatkalla, kun olin pieni, ja mamman mentyä taivaaseen laulu on entistä tärkeämpi, ja tuo takuuvarmasti kyyneleen silmäkulmaan. ♥ *Ääneti kuu käy kulkuaan, puissa lunta on valkeanaan..*
    Kahdella arvalla mukana, ja peukut pystyssä! :)

    VastaaPoista
  45. Ihana joulunpunainen arvonta. Kovin vaikea valita yhtä laulua, on niiiiin paljon upeita ihania herkkiä lauluja.
    Sylvian Joululaulu ja Varpunen Jouluaamuna.
    Yhdellä arvalla mukana.
    liisa.tammisto@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Vesa-Matti Loiri Varpunen jouluaamuna ♥ Kahdella mukaan ihanaan joulunpunaiseen arvontaan :)

    VastaaPoista
  47. Aatto-aamuna on pakko kuunnella Nissepolkkaa, siitä tulee iloinen joulutunnelma, mutta se kaikista ihanin, jota kuunnellaan koko joulu uudestaan ja uudestaan on ENYA -The Spirit of Christmas Past. Voiko tuon kauniimpaa ollakkaan. ♥
    Niin ihana arvontapalkinto, että haluan mukaan kahdella arvalla =)

    VastaaPoista
  48. Yhdellä mukana =D. Varpunen jouluaamuna ehdoton joululaulu suosikki. Vaikkakin hyvin melankolinen.
    tiina.valiniemi@netikka.fi

    VastaaPoista
  49. Tykkään Suvi Teräsniskan Mummo laulusta.Yhdellä arvalla mukana.Terv.Tuula-Maija.

    VastaaPoista
  50. Ihana jouluinen paketti, yhdellä mukaan :)
    Joululauluja piti oikein miettimällä muistella, vielä ei pää ole joulumoodissa..taidan valita Tulkoon joulu-kappaleen.

    VastaaPoista
  51. Varpunen jouluaamuna koskettaa. Yhdellä arvalla mukana.
    T. Mallukka
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  52. Jouluyö juhlayö. Kaikkein hartain joululaulu.
    t. Tiinariikkanen

    VastaaPoista
  53. Sylvian joululaulu. Yhdellä arvalla mukana. jonnullepostia@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Ihana arvonta<3 kahdella mukana, lempijoululauluihini kuuluu sydämeeni joulun teen. t. Hanna
    Hannar90_@hotmail.fi

    VastaaPoista
  55. yhdellä arvalla mukana
    enkelikello
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  56. Kyllä se taitaa monista ihanista biiseistä kuitenkin olla "Sydämeeni joulun teet". Mukana arvonnassa yhdellä arvalla Suska koivuladesignesta.

    VastaaPoista
  57. Ihanan jouluista.... Ainakin tunnelmallisin joululaulu mielestäni on Kirkossa.

    VastaaPoista
  58. Tällä hetkellä ihanin joululaulu on Let it snow. Muitakin hyviä kappaleita on ja kuuntelen näin joulunalla joulumusiikkia aika paljon.
    Tiina A.

    VastaaPoista
  59. Sylvian Joululaulu. Tarja Turusen joulukonserttiin on lippu varattuna! Yhdellä arvalla osallistun.
    Marja HK

    VastaaPoista
  60. varpunen jouluaamuna :) Joulu on kyllä ihanaa aikaa<3 ja yhdellä arvalla mukana
    outi.teeriaho@hotmail.com

    VastaaPoista
  61. Yhdellä arvalla. "Sylvian joululaulu"

    VastaaPoista
  62. Oliskos vaikka Sydämeeni Joulun teet.
    Yhdellä mukana..mikä arvonta! Oi kun nyt nappais
    VB

    VastaaPoista
  63. Yhdellä arvalla ihanaa palkintoa tavoittelemaan. :) Ja se suosikki: Tulkoon joulu, albumilta Raskasta Joulua. Saa kylmät väreet kulkemaan. <3

    VastaaPoista
  64. ihana arvonta, tonttu on ihana laulu. Ei ole ollut tapana käydä joulukonserteissa, joten tuskin tänäkään vuonna.

    VastaaPoista
  65. Kahdella arvalla mukana. Mä niin olen myös jouluihminen. Ihan lemppari laulua ei ole, mutta Heinillä härkien kaukalon ja Joulu yö juhlayö herättää niin vahvoja lapsuuden muistoja, että ne biisit haluan aattona ehdottomasti kuulla. Tänä vuonna en taida joulukonsertteihin osallistua, mutta monena vuonna olen käyny Lahden ristinkirkossa kuuntelemassaa perinteistä Kaarisilta r.y.:n Lucian päivän joulukonserttia.

    VastaaPoista
  66. Varpunen jouluaamuna <3 Yhdellä arvalla mukana :) lottakooo@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Arvalla mukana! Näin sydämeeni joulun teen ja Varpunen ovat kauniita.

    VastaaPoista
  68. Suosikki joululauluni on sydämeeni joulun teen ja Vesa-Matti Loirin esittämänä! Yhdellä arvalla mukana jännäämässä.. ;)
    Ja oikein mukavaa joulun odotusta! Terv: Merja

    VastaaPoista
  69. Kaksi arpaa (thebridgeover.blogspot.fi linkitys): Monia suosikkeja on mutta kai paras on Michael Bublén esittämänä "It´s beginning to look a lot like christmas" <3 Menemme siskojeni kanssa Tampere taloon katsomaan 19.12 joulukonserttia, esiintyjänä Tampere Filharmonia ja Saara Aalto + lapsikuoro. :)

    VastaaPoista
  70. Perinteiden ystävänä tykkään varpunen jouluaamusta ja sylvian joululaulusta :)
    Yhdellä mukana!

    VastaaPoista
  71. Sylvian joululaulu on kyllä ihana <3 Molemmilla arvoilla mukana! :)

    VastaaPoista
  72. Yhdellä arvalla mukaan =). Jouluyö, juhlayö.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Yhdellä arvalla mukana! "Sydämeeni Joulun teen"
    ou.68@hotmail.com

    VastaaPoista
  74. Kyllä on monia suosikkeja...Valkea Joulu on yksi niistä.
    Yhdellä arvalla mukaan. Olisi oikein mieleinen paketti punaisen ja tähtikuosin ystävälle :)
    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  75. Tulkoon joulu on ehkä kaikista niistä monista ihanista joululauluista se mieluisin. Yhdellä arvalla mukana / PiiaKoo

    VastaaPoista
  76. Ihan ykkönen on Varpunen jouluaamuna. Yhdellä mukana. Terkuin Outi V-J

    VastaaPoista
  77. Sydämeeni joulun teen vesa-matti loirin esittämänä parhain. Kiva blogi, käyn aina kurkkaamassa:)
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  78. Yhdellä arvalla mukana. Suokkarijoulubiisini on Tulkoon Joulu!

    VastaaPoista
  79. Yhdellä arvalla mukana. Kaunein joululaulu on mielestäni Varpunen jouluaamuna.
    heidi.ruohio@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Yhdellä arvalla mukana! Varpunen jouluaamuna on ihana!

    VastaaPoista
  81. Jouluyö, Juhlayö. lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Ihana jouluinen arvonta.Varpunen jouluaamuna lempparini.yhdellä arvalla mukana :) tinsku1@luukku.com.

    VastaaPoista
  83. Aivan huikea arvonta, yhdellä arvalla mukaan! On useita ihania joululauluja mutta tämän hetken lemppareihin kuuluu tonttu ja valkea joulu. -suvi

    VastaaPoista
  84. Yhdellä arvalla olen mukana. Sylvian joululaulu on kaunein.

    VastaaPoista
  85. En lott. Silent night!
    annemarigabrielsen@gmail.com

    VastaaPoista
  86. Oih, miten ihana arvonta! Lempijoululauluni on "Varpunen jouluaamuna". "Oi jouluyö" myös hieno, siitä tulee kylmät väreet.
    Yhdellä arvalla mukana.
    Marleena

    VastaaPoista
  87. Ihana arvonta. Yhdellä arvalla kokeilen onneani.
    Lempijoululaulu vaikea valita, ku on niin älyttömästi ihania joululauluja...valitsen nyt laulun Betlehem.
    E-R

    VastaaPoista
  88. Mukana yhdellä arvalla :) Michael Bublen joululevyn avulla ei voi olla pääsemättä joulutunnelmaan.

    VastaaPoista
  89. Kokeillaan yhdellä arvalla! Liikutun aina Varpunen jouluaamuna-laulusta sekä Sylvian joululaulusta, ja jos mahdollista esittäjänä Vesa-Matti Loiri <3 Joulukonsertteihin en tiedä vielä meneväni, ne perinteiset: kauneimmat joululaulut ja joululaulut raskaasti soi- niihin menen jos työvuoro antaa myöten.

    VastaaPoista
  90. Yksi arpa kiitos. Varpunen jouluaamuna. vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  91. Yhdellä arvalla mukana. Tulkoon Joulu on ihana laulu. Ja Sorjan joulukonserttiin Seinäjoella 7.12 kannattaa osallistua

    VastaaPoista
  92. Yhdellä arvalla mukana. Joululauluista tällä hetkellä rakkain on Taivas sylissäni.
    murunsisko@gmail.com

    VastaaPoista
  93. yksi arpa!!! arki huolesi kaikki heitä... siitä alkaa joulu kun työt on tehty ja tämä laulu soi!!!!=)
    arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  94. yhdellä arvalla mukana! nin sydämeni joulun teen!!! on ihana joulu laulu!!! t.Jutska
    pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  95. yhdellä arvalla mukana, sylvian joululaulusta tykkään kovasti

    VastaaPoista
  96. Varpunen jouluaamuna on ollut aina ykkönen, niin kaunis. Jännä huomata, miten sama laulu kosketti jo lapsena ja nyt; lauletut asiat vain ajattelee eri lailla silloin ja nyt.
    Kaksi arpaa <3

    VastaaPoista
  97. Yhdellä arvalla mukana.Lempi joululauluni on petteri punakuono, oman murusen laulamana <3 keranen.pia@gmail.com

    VastaaPoista
  98. Yhdellä arvalla mukana. Joululauluissa on paljon ihania.Tänään soi mielessä kaunis ja koskettava Konsta Jylhän Joululaulu

    VastaaPoista
  99. Ihana arvonta, yhdellä arvalla mukana :) Lauluista suosikkini on klassinen Varpunen jouluaamuna. -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  100. Heinillä härkien kaukalon, ehdottomasti. Mummuni lauloi sitä aina lapsuudestani viime jouluun. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  101. Ihana tunnelmallinen arvonta! Lempijoululauluni on Tonttu. Aion osallistua Eino Grönin joulukonserttiin Virtain kirkossa, ja ihan oikeasti osallistua, sillä tuotto menee lukion kehittämiseen joten lukiolaisillakin on ohjelmanumeroita siellä :) t. Saya sayav @ hotmail.fi (ilman välejä)

    VastaaPoista
  102. Helisikö jossain tiuku, kilisikö kulkunen, vilahtiko takaa nurkan hiippalakki punainen`.... sympaattinen tonttulaulu, suosikkini. Joulukonserteissa aion käydä, toivottavasti osuu sopiva kohdalle.
    Yhdellä mukana arvonnassa.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  103. Teräsniskan mummo. Ihana arvonta. Yhdellä mukana. Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  104. Sydänmeeni joulun teen,vaikka on niitä muitakin ihania:-)Mukana yhdellä arvalla. Sofia
    chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  105. Tähti tähdistä kirkkain Vesa-Matti Loirin esittämänä (en tiedä esittääkö joku muukin) on noussut viime vuosina suosikiksini. Joulukonsertissa käynnistä ei vielä mitään tietoa, mutta olisihan se ihanaa... Olen mukana arvonnassa yhdellä arvalla; hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  106. Yhdellä arvalla mukana :) Lempijoululauluni ovat näitä vanhoja klassikoita, kuten Jouluyö, juhlayö.

    annesavol (at) gmail.com

    VastaaPoista
  107. Kauniita joululaujuja on monia. Ensimmäisenä mieleen tulee Heinillä härkien kaukalon. Joulukonserteissa en ole aiemmin käynyt, enkä varmaan nytkään käy. Jos kauneimpia joululauluja pääsisi kirkkoon kuulemaan:)
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  108. Paula Koivuniemen Toive. Yhdellä arvalla mukana:)

    VastaaPoista
  109. Voi kun kiva arvonta, kunpa onnetar suosisi:) Yhdellä arvalla mukana. Mun lempparijoululaulu on Carola Häggkvistin laulama Himlen i min famn. Terveisin, jompu99@gmail.com

    VastaaPoista
  110. Yhdellä arvalla mukana. Anna Erikssonin, Eija Kantolan ja Anneli Saariston yhteisesti laulamana Tähtiyö-kappale. Aivan mahtava esitys.
    haapasaloa@live.fi

    VastaaPoista
  111. Varpunen jouluaamuna on ihana. Yhdellä arvalla mukana minäkin. -Touho-

    VastaaPoista
  112. Monta vuotta niityillä lunta oli lemppari joululaulu mutta nyt myös Carola Häggvistin Taivas sylissäni on IHANA <3 Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  113. Ihana arvonta ja ihana blogisi. Ihana Joulu.
    Suosikki joululauluni on ehdottomasti Tonttu. Yhdellä arvalla mukana. Mukavaa joulun odotusta!
    janina.tuominen91@hotmail.fi

    VastaaPoista
  114. Joulun tunnelmaan vie Tonttu ja Konsta Jylhän Joululaulua ei voi itkemättä kuunnella. Yhdellä arvalla mukana.

    Sirkku

    VastaaPoista
  115. heinillä härkien kaukalon.. se on ollu aina! :) arvalla mukana!
    elina_jokitalo(at)luukku.com

    VastaaPoista
  116. Yhdellä arvalla mukana ihanassa arvonnassa <3 Joululauluja on ihania useampia, mutta esimerkiksi " Kauan sitten Beetlehem sai kuulla sanoman" on ihana, oisko sen nimi Marian poika ?

    VastaaPoista
  117. Suvi Teräsniskan Mummo, jotenkin vain niin ihana <3 Mukana arvonnassa :)
    -Annabella-

    VastaaPoista
  118. Sydämeeni joulun teen on niin kaunis laulu!

    Yhdellä arvalla tavoittelen aivan ihanan näköistä palkintoa! <3

    VastaaPoista
  119. Ihania joululauluja ois vaikka kuin mutta ehkä Tulkoon joulu on se ykkönen <3

    VastaaPoista
  120. Joululaulusuosikkeja on monta, mutta ensimmäisenä muistui mieleeni Varpunen jouluaamuna. Kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa 😊

    VastaaPoista
  121. Vesamatti Loirin - tonttu ja Suvi teräsniska- hei mummo. Ne on ekat joululaulut jotka on kuultava jo näin marraskuussa! <3
    - Heidi Lökström -

    VastaaPoista
  122. Ehdottomasti: Sydämeeni joulun teen (Vesa-Matti Loiri) ja Varpunen jouluaamuna. Yhdellä arvalla mukana :-)
    -Elina (ejviitanen@netti.fi)

    VastaaPoista
  123. 16.12. Täällä Turussa Club For Fiven joulukonserttiin ajattelin osallistua. Konsertteja useilla paikkakunnilla. Joululauluista kauneimpiin kuuluu Sydämeeni Joulun teen. Yhdellä arvalla mukana. anne.jrvinen@gmail.com

    VastaaPoista
  124. Yhdellä arvalla mukana! :) Kolme lempijoululauluani ovat ehdottomasti "Joulumaa", sekä se, joka alkaa "piparin tuoksua, tonttujen juoksua, siinäkö joulu on?..." Ykkösenä "Tulkoon joulu". Ah, tuli himo kuunnella joululauluja :D

    VastaaPoista
  125. Lemppareita Tähtiyö ja Tulkoon joulu <3 Ja kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  126. Mukana yhdellä arvalla! :) Suosikkini on Vesa-Matti Loirin Tähti tähdistä kirkkain. -Laura (laura_f@luukku.com)

    VastaaPoista
  127. Yhdellä arvalla mukana :) Oma suosikkini on Enkeli taivaan, se tuo mieleen kouluajan joulukirkot ja kuorokonsertit. Se tunnelma on tiiviisti mukana. Meillä on liput lauluyhtye Rajattoman joulukonserttiin Helsingin Musiikkitalossa juuri ennen jouluviikkoa. Olen kerran ollut Rajattoman konsertissa Kallion kirkossa Helsingissä ja se oli aivan upea. Lasten kanssa menemme Kansallisteatteriin katsomaan Pähkinänsärkijä-nukketeatteria.

    Todella kaunis blogi sinulla! Lisään linkin oman blogini Linkkejä ja blogeja -sivulle :)

    Milla

    VastaaPoista
  128. En etsi valtaa loistoa....Mutta nuo ihanat astiat ottaisin mielelläni joulun piristykseksi:)

    terkuin Mimmo

    VastaaPoista
  129. Gläns över sjö och strand

    Yhdellä arvalla mukana!
    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  130. Yhdellä arvalla mukana. Lempparini on Sylvian joululaulut. En vielä osaa sanoa, osallistunko mihinkään joulukonserttiin, mutta ehkä kauneimpia joululauluja voisi jossain käydä kuuntelemassa/laulamassa.
    s.kansakoski@luukku.com

    VastaaPoista
  131. Yhdellä arvalla mukana. Kyllä Suvi Teräsniskan Hei mummo kappale on ihana. Voi olla, että suunnistan Suvi Teräsniskan joulukonserttia kuuntelemaan!

    terveisin malla pohjoisesta!

    VastaaPoista
  132. Lumiukko on ihana joululaulu.Mukana yhdellä,t. Tallirouva

    VastaaPoista
  133. Yhdellä mukana!Tulkoon Joulu ja Heinillä härkien kaukalon on ehdottomat ykköset,täytyypä katsella noita joulukonsertteja sinun inspiroimana:)jos kerrankin kävisi kuuntelemassa!Terkuin:Nellu

    VastaaPoista
  134. Kaksi arpaa. Lempparijoululaulu on Varpunen jouluaamuna. Loirin Sydämeeni Joulun teen -konserttiin olen ostanut liput. Se on jokavuotinen perinne.

    VastaaPoista
  135. Ave Maria... Yhdellä arvalla osallistuisin. Soiku

    VastaaPoista
  136. Martti Helan sävellys Hiljainen joululaulu on suosikki. Löysin sen ns. uudelleen viime jouluna ja tykkään sen hiljaisesta harmoniasta. Ihana katsella jouluvalmistelujasi ja sieltä se omakin joulumieli pulpahtaa esille, vaikka en enää jaksa hirveästi hössöttää. Kahdella mukaan arvontaan, linkitän blogissani.

    VastaaPoista
  137. Varpunen jouluaamuna, Vesa-Matti Loirin konsertti 3.12 Forssa/ kaksi arpaa

    VastaaPoista
  138. Yhdellä arvalla mukana!
    Lumienkeli/V. Klimenko venäjäksi, Taivas sylissäni/ Jaana Pöllänen ja Kolmen kuninkaan marssi/ Loiri.
    suvi.virtanen1@gmail.com

    VastaaPoista
  139. Joulu on taas.Yksi arpa. samikoskinen@wippies.fi

    VastaaPoista
  140. Yhdellä mukaan. Varpunen jouluaamuna on suosikki. :) e1101012@edu.vamk.fi

    VastaaPoista
  141. Yhdellä arvalla mukaan ihanaan arvontaan. Kaunein joululaulu on mielestäni Varpunen jouluaamuna.
    -Hipsuvarvas-
    s.kurikkala(at)netti.fi

    VastaaPoista
  142. Yhdellä arvalla mukana! Onpa ihana tuotepaketti! Lempijoululauluja on paljon; varpunen jouluaamuna ehkä rakkain.
    teija.kokko@netikka.fi

    VastaaPoista
  143. Varpunen jouluaamuna on yksi kauneimmista joululauluista. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  144. Yhdellä arvalla mukana! Monia on kauniita joululauluja, mutta sanotaan nyt vaikka Vesa-Matti Loirin esittämä Sydämeeni joulun teen.

    VastaaPoista
  145. Varpunen jouluaamuna on minunkin suosikkini joululauluista. Yhdellä arvalla mukana

    VastaaPoista
  146. Yhdellä arvalla mukana. Sylvian joululaulu on suosikkini.

    VastaaPoista
  147. Yhdellä arvalla.
    kaunein joululauluTulkoon joulu! https://www.youtube.com/watch?v=ZL5hBrtuaH8
    Samuli Edelmanin joulukonsertti Marian kirkossa Lappeenrannassa ennen joulua.
    lumen tultua jouluttaa enemmän :)

    VastaaPoista
  148. Yhdellä arvalla mukana. Joulu yö, juhlayö. Siinä on oleellinen joulusta.

    VastaaPoista
  149. Sylvian joululaulu ja varpunen jouluaamuna. mieskuoro sirkkojen joulukonsertti on vakiosuosikki.
    yhdellä arvalla mukana, valtonen.anna at gmail.com

    VastaaPoista
  150. Yhdellä mukana ihanassa arvonnassasi! :) Jotenkin Varpunen jouluaamuna on niin ihanan koskettava, vaikka toisaalta myös niin surullinen..

    VastaaPoista
  151. Yhdellä arvalla mukana. Minun lempparijoululauluni on Loirin Sydämeeni Joulun Teen, mutta toisaalta fiilistelemme usein lasten kanssa Rajattoman Pukki tietää -kappaleen iloisissa rytmeissä.

    VastaaPoista
  152. Voi mikä ihana paketti! Yhdellä mukana :) Jouluyö, juhlayö on suosikkini. Siihen liittyy kauniita muistoja :)

    VastaaPoista
  153. Ehdottomasti Joulupuu on rakennettu! Se kuului omaan lapsuuteen ja joulujuhliin. Nyt sitä laulavat myös omat lapset:) Ihana arvonta; yhdellä mukana! hiitela.suvi@luukku.com

    VastaaPoista
  154. Kiva arvonta ja kiva palkinto.

    Lempijoululaulun nimeäminen on vaikeaa, koska riippuu täysin fiiliksestä. Ekana tuli mieleen KOlme kuningasta Loirin tulkitsemana. Juuri Loirin joulukonserttiin Areenaan on liput plakkaris :)

    VastaaPoista
  155. Yhdellä mukaan ja Tulkoon joulu on ihanin ja kaunein joululaulu

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  156. Jouluyö, juhlayö tuli heti ensimmäisenä mieleen :)

    VastaaPoista
  157. Varpunen jouluaamuna ja Mummo. Konsertit jää tänä vuonna väliin 😊

    VastaaPoista
  158. Varpunen jouluaamuna ja Katri-Helenan Joulumaa ovat suosikkejani.

    Terveisin lirularuloru52@gmail.com

    VastaaPoista
  159. Ihanat jouluvärit.
    olen mukaa yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  160. Yhdellä arvalla mukaan. Tonttujen jouluyö, tip tap.

    tt32232@gmail.com

    VastaaPoista
  161. Rajattoman Pukki tietää on ihana. ♥

    VastaaPoista
  162. Yksi arpa. Sylvian joululaulu ehdoton. Eeva

    VastaaPoista
  163. Varpunen jouluaamuna. Yhdellä mukana. johannaliina(at)gmail.com

    VastaaPoista
  164. Yhdellä arvalla mukana. Ehdoton suosikki on Tulkoon joulu <3

    VastaaPoista
  165. Yhdellä arvalla mukana. Paras joululaulu on mielestäni Sylvian joululaulu :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  166. minusta kauneimpia joululauluja ovat lasteni laulut joissa he yhdistelevät montaa eri kappaletta ;D Saara Aaltoa olen itse menossa joulun lähestyessä kuuntelemaan.yksiarpa,Susanna

    VastaaPoista
  167. Ihana arvonta ,yhdellä mukana.Kauneimmat joululaulut on Tonttu ja Näin sydämeeni joulun teen Vesa-Matti Loirin esityksenä.
    Menen Johanna Kurkelan jouluiseen kirkkokonserttiin.Tyttik.

    VastaaPoista
  168. Sydämeeni joulun teen on oma lempparini joululauluista! :)
    eemmamm@gmail.com

    VastaaPoista
  169. Yhdellä arvalla mukana! Varpunen jouluaamuna on yksi kauneimmista.
    Siniih90@hotmail.com

    VastaaPoista
  170. Kahdella arvalla mukaan arvontaan.
    Kaunis joululaulu on Konsta Jylhän joululaulu. Joulukonserttien tarjontaan en ole vielä tutustunut, mutta joka joulu on tullut käytyä ainakin yhdessä.

    VastaaPoista
  171. Kauneimpia joululauluja mielestäni ovat Varpunen jouluaamuna ja Näin sydämeeni joulun teen.
    Joulukonsertiksi valikoitui tänä vuonna Jukka Kuoppamäki Kotkan kirkossa, myös Rajattoman joulukonsertti samassa paikassa kiinnostaisi, mutta kompromissejä pitää tehdä, niin ja jos joku kiinnostui, niin Rajaton esiintyy 4.12 ja Jukka 15.12

    VastaaPoista
  172. Rakastan espanjalaista joululaulua Noche de paz, noche de luz eli joulu yö, juhla yö. Ei varmaan varsinaisia joulukonsertteja tule tänä vuonna niinkään kuunneltua, mitä nyt joulumusaa katolilaisessa kirkossa.. 1:llä arvalla osallistun haaveilemaan unelmien pikkujoululahjasta! <3

    VastaaPoista
  173. Sydämeeni joulun teen.
    Yhdellä arvalla mukaan :)

    VastaaPoista
  174. Varpunen jouluaamuna ja Tulkoon joulu.
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  175. Tulkoon joulu on ihanin joululaulu :) Yhdellä arvalla mukana.

    jhakamak@abo.fi

    VastaaPoista
  176. Sunnuntaitervehdys, yhdellä arvalla mukana. Lempilauluni ennen jouluaattoa ovat Frank Sinatran joulukappaleet ja jouluaattona Varpunen jouluaamuna kappaleeseen. Menisin mielelläni joulukonsertteihin mutta en oikein tiedä minne mennä kun haluaisin kokea sitä kautta aidon jouluntunnelman.
    Ihanaa Joulunodotusaikaa! Yt. Minna Espoosta

    VastaaPoista
  177. Voih, kuinka ihanat olisivat meidän perheen jouluun <3 Suvi teräsniskan uusi levy soi varmasti meidän joulussa,
    kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  178. Ihanassa arvonnassa mukana, linkitin blogiini. Mielijoulumusiikkini on Raskasta joulua, varpunen jouluaamuna.

    VastaaPoista
  179. Ensimmäisenä mieleeni juolahti Sydämeeni joulun teen, vaikkakin rakastan kaikkia perinteisiä joululauluja todella paljon :) Joulukonserteissa emme ole käyneet, mutta Kauneimmat joululaulut kuuluvat vuosittain jouluohjelmistoon. Kauneimmat joululaulut ja Partion Itsenäisyyspäiväjuhla tuovat joulumielen :)

    Lissu Kouvolasta

    VastaaPoista
  180. Tulkoon joulu ja kaikki perinteiset vanhat joululaulut, joissa oN selvästi Joulun sanoma esillä. Viime vuonna kävin tyttären kanssa Raskasta Joulua konsertissa ja tykkäsin! Tämänkin joulun alla ajattelimme siellä käydä.

    VastaaPoista
  181. Michael Buble -It's Beginning To Look A Lot Like Christmas on soinu nyt.Mitä lähemmäksi joulua mennään niin Suvi Teräsniska -Tulkoon Joulu.ja Varpunen Jouluaamuna on ehdottomia ykkösiä. Yhdellä arvalla mukana :)
    lindau_87@hotmail.com

    VastaaPoista
  182. Meillä joka joulu soi joululevy, missä on kaikkia ihania joulukappaleita! Niihin ei kyllästy vaikka niitä samoja ollaan kuunneltu monta vuotta! :)
    milja.annukka123@gmail.com

    VastaaPoista
  183. Oi vitsi. Onpa paha :) Johanna Kurkelan laulamana Maa on niin kaunis nostaa kyllä kylmät väreet aina!
    Hei, vinkkaan, että Suvi Teräsniskalla on joulukonsertti Seinäjoella perjantaina 12.12. Lakeuden ristissä klo 19.00. Vähän itse haaveilen tästä :)

    Lasu, yhdellä arvalla

    VastaaPoista
  184. Yhdellä arvalla mukana, Joulumaa on suosikkini joululauluista!

    VastaaPoista
  185. sylvian joululaulu on niin kaunis. maison@luukku.com

    VastaaPoista
  186. Kaunein joululaulu on Maa on niin kaunis; sen kun kuulee ja laulaa kirkon kauneimmat joululaulut - yhteislaulutilaisuuden lopussa, siinä mieli herkistyy ja silmä kostuu...
    Kahdella arvalla mukana (Facebookissakin, kun pääsen sinne kirjautumaan...)
    nina.andersson@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  187. Kaunein on jouluyö, juhlayö...
    Yhdellä mukaan!
    -Satu-
    satu.kantoluoto@hotmail.com

    VastaaPoista
  188. Varpunen jouluaamuna! eerika.rautiainen@saunalahti.fi

    VastaaPoista
  189. Varpunen jouluaamuna <3
    Yhdellä mukana! jasmiina.vaananen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  190. Edelleenkin ensimmäisenä tulee mieleen Petri Laaksosen Tulkoon joulu. Nyt on useampikin joulukonsertti tulossa omalla paikkakunnalla, Suvi Teräsniska ja Tarja Turunen.. Niitä kuuntelemaan kirkkoon. Yhdellä arvalla mukana
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  191. Tunnelmallista joulun tuntua. Yksi arpa: ansniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  192. Sydämeeni joulun teen on kaunis, mutta joululauluille olen kaikkiruokainen. :) Kahdella arvalla mukaan!

    VastaaPoista
  193. Ihana arvonta, kahdella mukana. Maa on niin kaunis on hieno joululaulu. :)

    VastaaPoista
  194. Kaksi arpaa :)
    Varpunen jouluaamuna ♥
    mutkumiehaluun@gmail.com

    VastaaPoista
  195. Arvalla mukana ihanassa arvonnassa. Sydämeeni joulun teen taitaa olla yksi kestosuosikkini :)

    VastaaPoista
  196. Voi näitä on niin monia! Mutta rakkain on Tonttu. Siinä on tavoitettu niin hyvin suomalaisen joulun salaperäisyys ja tunnelma :) Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista