tiistai 6. kesäkuuta 2017

Pitkästä aikaa..

Heipsulivei pitkästä aikaa..
En oo kuollu ja kuopattu vielä, vaikkei musta oo kuulunutkaan pitkihin aikoihin mitään, vaan eteenpäin porskutetaan menemään tasaasehen tahtihin.
Sisustaminen on ollut vähäistä pidemmän aikaa mutta tällä markilla muuten kyllä on saatu aikaiseksi.
Viime kesänä tehtiin vuosi kausia haaveissa ollut pihasauna. Ja puutarhakin on laajentumassa melkoisesti...
Opiskelen valokuvaajaksi ja valmistun joulukuussa.
Valokuvausstudion rakentaminen on alkanut reilu viikko sitten maansiirtotöillä ja ensi viikolla aloitetaan rakennustyöt. Jippii!!!

Studio valmistuu meidän pihapiiriin.

Blogiin palaamista olen harkinnut pitkään..jahkaillut ja pähkäillyt, mitä tämän kanssa tehdä. Poistaakko pois koko blogi vai tullakko jatkamaan. 
Tarvitsen harjoitusta sisustus- ja puutarhakuvaukseen, joten mikäs sen parempaa harjoitusta, kuin kuvata omaa pihaa ja tupaa tänne. Katsotaaan nyt miten innokkaaksi postaajaksi sitä muututaan vai muututaanko ollenkaan näin pitkän paussin jälkeen... Ja lukeeko blogeja edes nykypäivänä kukaan enää?
Joka tapauksessa instagrammissa olen aktiivisempi. Tosin kuvat pyörii valokuvausteni ympärillä, joten sisustus ja puutarhakuvia en sinne ole lisäillyt. 
(Instasta minut löytää nimellä Johanna Saarenpää)
Tervetuloa seurailemaan.
Mielettömän hauskaa kesää jokaasehen tupahan!

Johanna

6 kommenttia:

 1. Kiva kun julkaisit blogin. Onnea opintoihin. Kauniita ja herkkiä ovat kuvat. Näin se on, että aika aikaansa kutakin. Onnea myös rakennusprojektille. Kuulostaa niin ihanalle saada oma studio !

  VastaaPoista
 2. Kaipailtu on kovasti sun kotikuvia! :) Joo ja lukisin blogeja, mutta tahtoo olla niin, että kaikki suosikkibloggaajat on lopettanut ja siitynyt instaan :(

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla sinusta! Blogisi oli yksi suosikeistani!

  VastaaPoista
 4. Mukava kun tulit. Vähän samaa kuin yllä ,kyllä lukisin vaan instassa tuppaavat olemaan. Sinun blogisi on yksi suosikkejani. Ja tyylistäsi tykkäsin kovasti.
  Onnea opiskelullesi :)

  VastaaPoista
 5. Onnea, menestystä ja siunausta uudella uralla. :) Juurikin joitain päiviä sitten mietiin mitähän sulle mahtaa kuulua,
  Uusia haasteita ja unelmien toteutumista ainakin selvästikin kaiken muun lisäksi.

  VastaaPoista
 6. Kyllä blogeja luetaan, mutta kirjoittajat katoavat :) Kun vuosia seuraa, jotakin blogia ja sitten se loppuu, niin ihan kuin ystävä oli hävinnyt. Joskus tulee mieleen, että mitähän kirjoittajalle kuuluu.

  Onnea uusiin haasteisiin.

  Sirkku Pirkanmaalta

  VastaaPoista