tiistai 27. tammikuuta 2009

Prinsessan kammarista

Näin alkuun haluan antaa sydämellisen kiitoksen kaikille teille, jotka olette jättäneet vierailustanne kommentin. On ilo lukea niitä ja tietää ketkä meillä "vierailevat". Olette ihania päivänpiristäjiä! Jättäkää niitä jatkossakin runsain mitoin! Kiitos!



Kahden pojan jälkeen oli IHANAA saada myös tyttövauva! Varsinkin kun äitinä on tälläinen romantikko, joka tykkää kaikista vaaleanpunaisista jutuista, rimpsumekoista, pinnoista, pampuloista ja muista tyttöjen höpöhöpö jutuista...:)
Prinsessan omasta huoneesta tuli tietenkin vaaleanpuna-valkoinen. Huoneen sisustaminen jäi hieman keskeneräiseksi neidin tullessa kiireesti maailmaan äkillisen istukan repeytymisen vuoksi. Mutta huonetta on sisustettu pikkuhiljaa ja muokataan edelleen prinsessan kasvaessa.
Hoitopöytä on vanhasta lipastosta kunnostettu ja muokattu. Vetimistä, lipaston kunnostamisesta ja vaatekaapin teosta kiitos kuuluu rakkaalle miehelleni! (Että oot sitten näppärä ja ihana ku jaksat suunnitelmiani toteuttaa!!! )Meidän ihanainen supermumma on tehnyt Elviiralle kaikki huoneen tekstiilit ja nuken petivaatteet. Kiitos!

Hakusessa on vielä prinsessalle vanha"rautasänky" ja mielellään sellainen päästä vedettävä. Hihkaiskaa kommentteihin, jos tiedätte mistä sellaisen aarteen löytäisin. Muuten täytyy tyytyä ikean versioon. Aikaa etsimiseen on, neidin nukkuessa vielä äidin ja isin keskellä (pinnasänkykin kyllä on...).

Energistä viikkoa teille toivottelen! Laitetaan hymy huulille ja katse kohti kevättä!




19 kommenttia:

  1. Oleppa hyvä! ;)
    Hienosti teit kuvakollaasin!

    VastaaPoista
  2. Suloinen kammari teidän suloisella prinsessalla! Tuo vaatekaappi on tosi ihana.Kivan näköisistä kankaista ommeltu tekstiilit.Sain paljon ideoita...Varmaan ompelukone käytössä lähi päivinä täällä meillä:)

    VastaaPoista
  3. Hei Johanna!
    Aivan iiiihana tuo kaappi!!! Taitava mies sulla! Todella nätti on Elviiran huone. Onko tuo ihana keinulammaskin tehty itse?

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia kommenteista! Tykkään tuosta kaapista ittekkin aivan valtavan paljon ja "tilauksessa" onkin vastaavanmoinen kolmiovisena meidän makkariin! Toimitusaika vain on vähän pitkähkö...;)

    Taru: keinulampaan Elviira sai joululahjaksi ja joulupukki oli käynyt ostoksilla Askossa. :)

    VastaaPoista
  5. Söpön suloista vaaleanpunaista. Tosi hieno kaappi. Onneksi äiti saa vielä tovin päättää väreistä :)

    VastaaPoista
  6. Voi jee, onpa siinä hörspäkkää joka lähtöön. Elviirasta tulee ihan saletisti kunnon poikatyttö tota tahtia kun jo nyt hukutetaan fyrryihin :)
    Ei mut oikeesti tosi ihanan näköinen huone, täytyy asap tulla kattomaan.

    VastaaPoista
  7. Kaunis kaappi ja suloinen huone kaikinpuolin. Meillä on Keskimmäisellä sama tapetti ja boordinauha, tykkään edelleen kovasti.

    VastaaPoista
  8. Tuo Ellin huone on niiiiin NÄTTI! Kuvia katsellessa tulee hyvälle tuulelle vaikka muuten elo vähän painaisikin:) Teidän perheessä yhteistyö pelaa hienosti ja tulostakin syntyy sitten sitä mukaa. Jatkakaa samaa rataa:DD

    VastaaPoista
  9. Aivan mielettömän suloinen toi kuva Ellistä, missä istuu lampaan selässä. Kuinka pitkä toimitusaika muuten sillä meidän kaapilla?? =) Ei vaan, vitsi vitsi! Soitellaan huomenna taas...nyt kun se on ilmasta...=) Yritin illalla vielä soittaa, ku tultiin "verstaalta", mut olitte jo unten mailla...

    VastaaPoista
  10. Onpa suloinen prinsessan huone.

    Kirsi

    VastaaPoista
  11. Voi hyvänen aika kuinka kaunista Elviiran huoneessa on ja itse asukkikin tosi, tosi suloinen..ihan vauvakuumetta tässä alkaa potea..

    VastaaPoista
  12. Tänään tänne jostain tulla tupsahdin... Aivan ensikertaa. Ja pakko heti laittaa kommenttia tänne kauniille sivuillenne, sillä meiltä löytyy teidän tytön kaima! Eli Elviira-tyttönen on meilläkin (tuo nimi kun ei tunnu olevan kovin yleinen), ja vielä sen verran yhtäläisyyttä että hän syntyi meille myös poikien jälkeen... :)
    (Samanlaista askon lammasta ollaan myös liikkeessä ihasteltu :))

    VastaaPoista
  13. Hei vaan. Jostain löysin sivuillesi ja onpa ihanan vaaleanpunainen tyttäresi huone. Samaa linjaa on meidänkin neidin oma huone, vaikka on jo vähän isompi neitokainen. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  14. kiitos vielä ihanista lahjoista!!!!niitä täällä nyt ihastelen, juhlahumun hälvennyttyä:)loppujen lopuksi koko päivä meni juhliessa!

    VastaaPoista
  15. Oli mukava tutustua. Nyt katselee kuviakin toisella silmällä. Uteliaammin :D Sullaha toi sulonen beige pallopurkki oli! Ja se tapetti tulossa!

    VastaaPoista
  16. Tuhannet kiitokset kaikille kommenteista! Ja ihanaa saada uusiakin vierailijoita meille!

    ja vielä..

    Sarppa: meillä jos yön vierailis niin vauvakuumeet katoais hyvinkin nopeasti;

    Malla: ole hyvä vain!

    Maaka: samoin.:) ja tuon beigen pallopurkin sain mallalta joululahjaksi. Tuntee hyvin mun maun. :) Pallotapetti odottaa liikkeessä valmiina, että haen. Ihanaa!

    VastaaPoista
  17. Jopas on prinsessalla kerrassan ihastuttava huone!! Aivan ihana! Minäkin havittelen omalle prinsessalleni kiekuraista rautasänkyä, valkoisena... Ehkäpä sen joskus saan :)
    Mukavaa viikonloppua toivottelen!

    VastaaPoista
  18. Kylläpäs löytyikin ihana blogi! Tulen taatusti toistekkin..

    Ja prinsessalla on kyllä niin ihana huone!

    VastaaPoista