maanantai 16. helmikuuta 2009

"Esikasvatuslaatikko"

Ihanat ystäväisemme Noora ja Jenni tekivät meille tällaisen ihanan laatikon taimien esikasvatusta varten. Olivat vielä ostaneet laatikkoon turveruukkuja missä saa sitten taimet istuttaa suoraan multaan. Näppärää! Kiitos teille ihanaiset ystävät! Melkoisia naisia ootte, kun nuon näppärästi työkalut käsissänne "laulaa"... ♥ Kyllä nyt kelpaa mamman taimia kasvatella.. :)


Tässä on kuva pionista, mitä metsästin puolitoista vuotta ennen kuin minua onnisti sellainen löytää! Tämän suloisuuden nimi on "Lady Alexandra Duff". Ja mielestäni tosi herttainen, muistuttaa hieman omenankukkaa... Istutin niitä seitsemän kappaletta ja odotan malttamattomana, että näen kuinka ne selviävät talven yli...:)



Tässä vielä muutama ihana puutarhakuva....








Näin kovilla pakkasilla on ihana kääriytyä vilttiin, juoda kuppi lämmintä teetä ja suunnitella ensi kevään puutarhajuttuja...
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Johanna

Kuvat ovat kirjoista Pionit ja Oma unelmapuutarhani

13 kommenttia:

  1. Kauniin laatikon olet taimille saanut! Tosi ihana... ja mie pidän peukkuja siun pioneille! :)

    VastaaPoista
  2. Nätti toi pioni! Pitää tulla kesällä sitä kattomaan, jos ne vaan siis kukkii...toivotaan! Laatikosta en kommentoi mitään...=)

    VastaaPoista
  3. ihanan kasvatuslaatikon olit saanut...ihan vaan laatikon takia voisin minäkin innostua taimista!!muuten kun olen niin onneton viherpeukalo!mutta, nautin sitten luonasi kukkaloistosta:D!!

    VastaaPoista
  4. Kaunis nimi kauniilla kukalla.
    Kasvatuslaatikko on upea!
    Kuvasi saivat haaveilemaan kesästä:)

    VastaaPoista
  5. Kauniin kasvatusastian olet kyllä saanut. kesästä täälläkin haaveillaan ja onkin jo jonkun aikaa ollut pari puutarha kirjaa. Ensi kesänä kova urakka edessä, kun pihaa pitää laittaa ja ensin suunnitella. Haaveilen myös Pionesta :)
    Iloista alkanutta viikkoa:)

    Ihastuttava blogi sinulla,tulen kyllä varmasti uudestaan kurkkimaan.

    VastaaPoista
  6. Tosi hieno kasvatus laatikko! Kyllä kelpaa laittaa taimia kasvamaan.
    Mä tykkään kans pioneita. Tarhaa pitäis tehdä lisää. Valkoisen kerrotun haluaisin ainakin.
    Laitoin jo mallalle et katsokaahan ajankohtaa koska lähdette meillä käymäs.

    VastaaPoista
  7. Hallo, your pictures are very nice.Best wishes,from ElKE.*****

    VastaaPoista
  8. Kaunis kasvatuslaatikko, tuollaisessa minäkin mielelläni istuttaisin. Jää vain yleensä laittamtta kun nuo ruskeat purkit sellaisenaan ovat niin rumia.

    VastaaPoista
  9. Iltaa Johanna!
    Kaunis kasvatuslaatikko... Ja tosi ihania puutarhaunelmia tuossa kirjasessa... :)) Mie kanssa haaveilen jo kesästä ja kukista... Mukavaa viikon jatkoa ja ihanaisia kukkaunelmia!
    -Minttu-

    VastaaPoista
  10. Kiitos teille kaikille kommenteistanne. Niitä sitten on ilo saada!

    and Elke: Thanks for your comment too. It´s nice to have visitor from abroad. I wish you sunny days.

    VastaaPoista
  11. Ihanan laatikon olet saanut. Apua joko se kasvatus taas alkaa. Minulle on luvattu kasvihuone talon seinustalle, mitenkähän käy... :) Upea pioni tosiaan!

    VastaaPoista
  12. Ihana kasvatuslaatikko, ihan tässä alkaa sormet syhyämään kun tuollaisia ihanuuksia esittelet. Tulis kesä nopeasti niin voi asua pihalla ja ihastella kukkia, äkkiä, ennen kuin vuohet syö ne =).
    Pioneista haaveillaan täälläkin. Yksi minulla on jo, mutta ei ole vielä kukkinut, ehkä tänä kesänä...
    Kiitos ihanasta blogista.

    VastaaPoista
  13. Nuo kuvat eivät kyllä yhtään parantaneet ikävääni, nimittäin kesää kohtaan:)) Kai sitä on vielä tyydyttävä "pakkasaurinkoon", onneksi se edes paistaa!

    VastaaPoista