perjantai 6. helmikuuta 2009

Touhua jos jonkinmoista..

Flunssan poikanen on taaskin rantautunut meille. Siitä syystä ollaan oltu pääasiassa kotosalla ja askarreltu jos jonkinmoista. Minä ehdin tekemään muutaman tildasydämen. Ruokahuoneen oveen ne kiinnitin kuvaamista varten ja kivastihan se salamavalo tuosta kuvasta peilaa...:) Itse tykästyin justiin noihin tildakankaisiin. Oskarin kanssa oli kyllä pientä kädenvääntöä, kun hänen mielestä äitin olisi pitänyt tehdä niistä punasävyisistä kankaista. Mutta lupasin tehdä seuraavat niistä..♥ Ruokahuoneen hylly on saanut vihdoinkin koukut. Ehtihän se siinä majailla ilman koukkuja reilun vuoden päivät.. mutta hiljaa hyvä tulee... En tiedä vain missä on mamman silmät ollut kun lattialämmityksen termostaattia on asennettu. (Yritin piilottaa sen tuon sydämen taakse ovelasti) Kuvan väri hämää. Oikeasti meidän paneelit on valkoiset eikä vaaleanpunertavat.

Viikonloppuna olemme lähdössä etelä-suomeen. Jotta automatka sujuisi joutuisasti aloittelin kutomaan Elviiralle kaulahuivia mitä sitten paluumatkalla autossa jatkan. Ellei sitten neiti ole päättänyt viihdyttää meitä ihanalla "huutokonsertillansa", mikä kestää yleensä puolet matkasta eli reilut kaksi tuntia. Rentouttavaa on juu...
Rentoutuksesta puheen ollen...pysähdymme matkalla muutamaan sisustusliikkeeseen. Kantriina Tampereella on ehdoton suosikkini ja sinne onkin aina pysähdyttävä. Muutama Riviera Maisonin juttu onkin jo mielessäni, joten pidän peukkuja että siellä olisi niitä hyllyssä...

Samalla kun hain lankaa kaulahuiviin, niin mukaan lähti myös toinen ihana vaaleanpunainen lankarulla. Ajattelin kokeilla virkata siitä prinsessalle jonkin ihanan pitsihatun kesäksi. Tai ainakin yritän...;) Pitää vaan etsiä hyvä ohje jostakin. Tai jos jollakulla teistä on neuvoa hyvä ohje, niin kertokaa ihmeessä !


Pojat aloittelivat pujottelemaan helmiä ja tekevät niistä rannekoruja ystävänpäivälahjoiksi. Se on niitten lempi puuhaa ja koruja syntyykin kuin liukuhihnalta. Eikä äidin saa seata värisävyihin. Joten hienoja ja värikkäitä koruja syntyy.
Minä alkaan nyt pakkaamaan laukkuja ja toivottelen teille ihanaa viikonloppua! Sunnuntaina lisää uusista ostoksista...

Johanna ♥

6 kommenttia:

  1. no tulipas ihana tildasydän koriste!mukavaa ja rentouttavaa reissua ja tulkaahan ehjänä takaisin;)
    tee hyviä löytöjä, mitä voin sitte teillä ihailla!

    VastaaPoista
  2. Hei vain.
    Löysin juuri ihanan blogisi. Tuo pikku neidin huone on aivan ihastuttava! Itselläni olisi edessä pikku prinssin huoneen sisustaminen (la 9.3). Tervetuloa vastavierailulle pikkukankaalan blogiin:)

    VastaaPoista
  3. Mukavaa reissua teille! toivottavasti saat haluamasi jutut..

    VastaaPoista
  4. Kivat sydämet olet ommellut:)
    Jos siitä huutokonsertista autossa jotain positiivista keksisi, niin pysyypähän ainakin kuski hereillä:)
    Toivottavasti teet hyviä löytöjä siellä reissulla.

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia ja sydänjuttu on ihana! Toivottavasti matkanne sujuu hyvin:)

    VastaaPoista
  6. Mukavaa matkaa!!

    Ihania juttuja sinunkin blogisi on täynnä!

    VastaaPoista