tiistai 24. elokuuta 2010

Sateisen päivän kuva

Poikien huoneen ikkunasta napattu kuva meidän uima"lätäköstä". Vettä tuli kuin esterin peestä, mikä oli kylläkin ihan kivannäköistä näin sisältä katsottuna...

Ei parempaa kuvaa vieläkään...kuten edelliseen postaukseen kirjoitin...niin meillä näitä projekteja on aina useampia meneillään ja osa tuntuu jäävän puolitiehen. Tämä allas tuntuu olevan yksi niistä. Allasbaarit yms. puuttuu edelleen mutta pääasia, että on uimakunnos ja kukkapenkit on ympärillä. :)Tämähän on siis ihan sellainen halppisallas, joka on osittain upotettu. Tiedetään kyllä, että upotus ei ole näille altaille sallittu, joten oltiin sen verran "fiksuja", että tuon terassin alla, altaan ympärillä on tyhjää tilaa, joten allas ei ole mullan kanssa kosketuksissa. Altaan alla on hiekat ja styroxit.

Koko viime talven oli meillä vesi altaassa. Isäntä kävi avannossa vielä marras-joulukuullakin. Sen jälkeen se sitten olikin umpijäässä.

Tällaista tällä kertaa...:)

Ja pieni paljastus lisättäköön...En oo muuten tänä kesänä ollut uimassa tuolla kertaakaan! Saatikka missään muuallakaan. Tyydyn vain olemaan baywatchina! ;D

Energistä viikon jatkoa!

Johanna

P.S. Pari tunnustusta lisää saapui piristämään tätä mammaa. Niistä kiitokset Maija Maitoparralle blogiin VaniljaHouse ja Jennille blogiin Kivikumpu. Kiitos!

14 kommenttia:

 1. Hieno uima-allas! Kelpaa siinä lasten käydä helteillä uimassa.
  Kauniisti olette altaan laittaneet.

  Mukavaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. mullaki jäi järves uiminen kokonaan...siinä meiän omas kyllä pulahdin;))

  VastaaPoista
 3. Hieno on uima-allas. Ja aivan ihana tuo kuva tuolla sivupalkissa teidän ruokailuhuoneesta:)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana uima-allas!! :) Tuollainen vois olla kiva sitten joskus meillekin... ;)

  VastaaPoista
 5. Niin makia allas! Lapsoset varmasti tykkää kovasti :)

  VastaaPoista
 6. Heippa!

  Voisitko vaikka sähköpostilla tai jotenkin kertoa miten te tuon altaan olette laittaneet ja jos sulla olisi vaikka lisäkuvia siitä..?

  Mua todella kiinnostaisi, koska ollaan suunniteltu upotettua allasta ja pari kesää. Meillä oli tuollanen "halppisallas" mutta se meni ihan kauheaksi limanuljaskaksi ja heitettiin pois..

  Miten teillä pysyy vesi hyvänä tuolla, vaihdatteko välillä tms? Onko teillä siellä pumput ja suodattimet ja ne allasaineet..?

  Olisin oikeesti kauhean iloinen jos ehdit vastata, ensi kesänä olisi taas allas kiva pihassa kun tänä kesänä sitä ei sitten ollut ollenkaan (kun kerrankin olis ollu uimakelit koko kesän....).

  terveisin Heli kotoisaa.arkea@gmail.com

  PS. Minäkin kävin koko kuumana kesänä vain kaksi kertaa uimassa.. ihan loppukesästä, kun ilmat jo alkoi kylmetä!!

  VastaaPoista
 7. Tervehdys,
  Samat kysymykset täällä mietityttää kuin tuossa yllä Helillä.Eli kuinka hoidatte tuota altaan vettä?Saisko siitä postauksen ja myös tuo altaan rakentaminen kiinnostaa.
  -Charlotte-

  VastaaPoista
 8. Wau mikä allas :)
  Minä myös mielummin ranatvahtina ;)

  VastaaPoista
 9. Wau, kateudesta vihreänä katson! Hui! Ei meidän taidoilla! ;-) Terkuin, P.

  VastaaPoista
 10. Allas ja varsinkin terassi ympärillä on upee, vaikka vähän kesken vielä onkin! Taitaapi olla tän kesän uinnit uitu, ainakin mun osalta! Sen verran vilposet ilmat jo, vaikka "normaalikesänä" +22 astetta päivällä olis lämmin, mutta ei heinäkuun helteiden jälkeen!

  Viikonloppuun!

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva uima-allas ! Me on kans haaveiltu laittaa pihaan uima-allas ... saas nähdä toteutuuko tämä haave ;)!

  Mä en kans ole mikään vesipeto. Ainoastaan ulkomailla tulee uitua :).

  VastaaPoista
 12. Kivoja postauksia, kauniita kuvia! Mäkään en uinut koko kesänä! Viime kesänä uin Suomessa pari kertaa (mikä lie hulluus iski:D). Mukavaa viikon jatkoa ja palataan! Me sairastetaan, flunssaa ja kuumetta.

  VastaaPoista
 13. Oi kun ois ihana tuollaanen! Suoraa sängystä aamu-uinnille :) KUINKA sä oot pystyny vastustaan :P

  VastaaPoista
 14. Minäkin haluaisin tietää kaikenlaista tuosta altaasta, kun itsellä on kevytversioallas ollut tämän kesän ja siinä on uitu aamuin illoin. (Tänä aamuna 13 asteinen vesi tuntui aika vilpoisalta...)

  VastaaPoista