perjantai 18. kesäkuuta 2010

Pulla- ja pizzaperjantai...

Ensiksi heti alkuun aivan hirmusuuret kiitokset kaikille edelliseen kahteen postaukseen kommentoineille! Teitä oli valtava määrä, vaikka niitä "samankylääsiä" kommentoijia ei rohjennutkaan montaakaan mukaan. Itseasiassa he, jotka ovat kommentoineet aikaisemminkin! Mutta tällä mennään...ainakin toistaiseksi...  Jatkossakin kyllä saa mammaa moikkailla! :)





Tänään meillä on ollut leivontapäivä. Pizzoja on pyöräytetty perjantain kunniaksi. Ja pikawienereitä leivottu vanhan koulukirjan reseptin mukaan.  Päiväteet ja mehut katettiin lasikömmeliin, niin saa sekin tila edes joskus käyttöä....sen verran vähän siellä on taas ehditty istuskella....




ltasella meillä pyörähtää käyntiin tämän kesän isoin puutarhaprojekti. Autotallin takana meillä kasvaa sellainenkin viidakko ja sitä alamme nyt kesyttämään. Ollaan tässä nyt pari vuotta "keräilty" vanhoja tiiliä ja niistä on tarkoitus tehdä istutusaltaita hyötykasveille. Yritetään tehdä jonkinsortin muotopuutarhaa, jonka yhteyteen nikkaroidaan puutarhavaja niittykatolla. Polut on tarkoitus tehdä kekkilän koristesorasta, johon tehdään se liimaseos päälle, että polku on näppärästi siivottava. Näihin liima-asioihin ja niittykattojuttuihin täytyy kuitenkin vielä perehtyä kunnolla, koska ne on meille uusia juttuja. Puutarhamökkiin tulee vanhat ikkunat käyttöön ja mökistä tulee luultavasti vanhan laudan harmaa...

Tämä meidän projekti vienee  koko kesän ja syksyn mutta kattotaan, mitä saadaan aikaiseksi...projekti kun on muhinut mielessä jo pari vuotta niin ideoita on runsaasti ja toteutettavaakin sitämukaa...:)

Nyt jatkuu viikonloppusiivous...ja sitä vauhdittamaan taidan laittaa soimaan Sonata Arctican Fullmoonin...joten ei muuta kuin peput heilumaan!

Viikonloppuja kaikille!

Johanna

23 kommenttia:

  1. Oi miun lempparibändiä.<3 ;) Puutarhasuunnitelmat kuulostaa ihan loistaville, mukavaa urakan alkua! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää musiikkia, sopii blogiisi=)
    Ja ihania kuvia.
    Suunnitelmat kuulostaa hyvältä, tulee varmasti kaunista jälkeä!

    VastaaPoista
  3. Onpa jälleen ihastuttavia kuvia!Tuommoinen lasiveranta olisi niin kiva :)!Nam,melkein pullat tuoksuvat tänne asti ;D!Mies teki viime sunnuntaina pizzaa ja kyllä se oli niin herkullista,lapset täyttivät omat palansa ja hyvin maistui!Huh,no on teillä suunnitelmissa paljon hommia viikonlopulle!Täälläkin olisi tarkoitus ,vihdoin flunssan alkaessa hellittämään, siivota terassit ja hoitaa puuöljyllä ja juhlia kuopuksen 1v.synttäreitä sitten sunnuntaina(leivontaaleivontaa).Kesällä energiaa saa niin paljon valosta!Eilen istutin muutaman kukan klo22jälkeen...Aurinkoista viikonloppua!t.Minna :)

    VastaaPoista
  4. Ihana veranta! Niin hurjan kotoisa ja kaunis! <3

    Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä puutarhaprojektiin! Toivottavasti sade ei yllätä. :)

    -Päivi-

    VastaaPoista
  5. Rokataan Sonatan poikien tahtiin, siinä siivouksetkin sujuu ihan kuin itsestään ja ruvetaan sitten viikonlopun viettoon.

    VastaaPoista
  6. Tääkin tykkää sonatasta :) muksaa vkl.

    VastaaPoista
  7. Voi, ku on kaunis veranta! Piristäviä punaisia juttua teidän verannalla. Mää koitan piristää punaisella mein keittiötä:)

    Tein pihasuunnitelmat kuulostaa hienoilta ja katselin tuossa teidän kasvihuoneen kuvia vanhasta postauksesta, joten en voi muuta sanoo, ku et kokonaisuudesta tulee varmasti aivan upea!!!

    VastaaPoista
  8. Meilläkin oli tänään lounaaksi pizzaa ja iltapäivällä leivoin pullia :))

    VastaaPoista
  9. Hienolta kuulostaa puutarhasuunnitelma! On kiva sitten nähdä työnne tuloksia. Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Ihanat kuvat! Ja kuulostaa kivalta (herkulliselta) pitsa-ja pullaperjantai.
    Työteliästä, mutta leppoista viikonloppua!
    -kisu-

    VastaaPoista
  11. Uusi lukija täällä, hei :)

    Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia, veranta näyttää niin kutsuvalta :)
    Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä viidakon kesyttämiseen!

    VastaaPoista
  13. En malta odottaa, että pääsen taas ihastelemaan ja ihmettelemään kaikkia ihanuuksia, mitä teette! =)

    Kömmeli on kivan näkönen, houkuttelee nauttimaan auringonpaisteesta...onko siellä se lorinalähde tänäkin vuonna?

    Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Koko tuleva projektinne kuullostaa mielenkiintoiselta. Puutarhavaja + niittykatto + istutusaltaat wanhoista tiilistä + sorakäytävät = WAU! Laitathan kuvia jo tekovaiheesta!

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia:) Oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  16. Hiukan nauratti! Teidän on aika turha tehdä mitään "lepopaikkoja"! Kuka siellä istuisi? Vierivä kivi ei tosiaankaan sammaloidu : D

    VastaaPoista
  17. Kiitosta jälleen ihanista viesteistänne!

    Liisa: "Puhut" vähän mutta asiaa Liisa hyvä!!! ;D

    Puutarhaprojekti tyssäs heti alkuun kuin kanan lento, vesisateen vuoksi... Mutta eipä hätää...haettiin vähän puuvärkkiä ja aletaan tekemään vaatekaappia meidän makkariin...eli ei hommat kesken täällä lopu! :D

    Laittelen kuvia puutarhaprojektista kunhan etenee siihen malliin, että viittii kuvata...

    Mutta nyt täytynee laittaa taas sonata soimaan, että saa lisävirtaa touhuun...:)

    VastaaPoista
  18. Ootko aatellu puutarha/sisustussuunnittelijan uraa?;-) Niin viihtyisiltä taas kuulostaa teidän uusimmat suunnitelmat. Hyvää viikonloppua ja mukavaa "askartelua"! Ja kiitos avusta, helmiponttia jo käytiin kattomassa ja sitä tulee keittiö!!!!! Meillä valinta perustuu "neutraaliuteen" ja "ajattomuuteen":D

    VastaaPoista
  19. Niin kaunista. Ja niin raikkaat nuo värit. Kesä ja mansikat!

    VastaaPoista
  20. Hyvä Kati!!! Kyllä helmipontti sopii keittiöön...ainakin itte tykkään...:) Hyvä perustelu! :DD

    Jeminallekkin kiitosta kommentista!

    VastaaPoista
  21. Voi kun siellä on ihanan raikkaan näköstä! Mikäs tuossa verannalla istuskellessa ja syöskennellessä :)

    VastaaPoista
  22. Toivotaan, että sateet pian lakkais ja pääsisitte jatkamaan urakkaanne! Kuulostaa aivan mahtavalta nuo teidän suunnitelmat! Kuvia odotellaan.
    Kuvista puheenollen: Upeita ja niin ihana tunnelma noissa teidän perhekuvissa tuola muutama postaus aikaisemmin, IHANIA!

    VastaaPoista
  23. Kuulostaa kivalta suunnitelmalta. Mäkään en oo tosta liimajutusta kuullut, pitääpä selvitellä. Kai olit provinssissa kuuntelemassa Sonataa? Fullmoon tuli sieläkin :) Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista