sunnuntai 8. elokuuta 2010

Tekstityyny...

...tai pikemminkin varmaan kirjekuorityyny...

Löysin samaisesta kangaskaupasta, mistä ostin nuo olohuoneen tekstiverhokankaat, tällaista kivaa tyynykangasta. Lomavaihde kun on ollu päällä, niin kankaat on lojunut pussissa odottamassa ompelemista. Aika on mennyt pikemminkin tuumailuun, että pitäisi tehdä sitätätäjatuota... ja kuten me kaikki tiedetään, niin siinä tuumaillessa niitä päällisiä olisi ommellut jo monet! :)




Tyynynpäälliset löysivät paikkansa ruokahuoneesta. Toinen meni penkille ja toinen nojatuoliin...




Tänään on ollut työntouhuinen päivä. Autotallista on kuulunut sirkkelin "laulu", siis rock-musiikin lisäksi...;) Isäntä se siellä nikkaroi meidän makuuhuoneeseen vaatekaappia. Mamma on keskittynyt ompeluun ja yleiseen siivoiluun...Pojat sitten on taas pitäneet meteliä yllä...tappelemalla huoneensa siivouksesta. On se vaan kumma, kun sekin olisi siivottu jo vaikka kuinka moneen kertaan, jos sen kinastelun olisi jättänyt vähemmälle. Hermoja kiristää! Lievästi sanottuna! ;D Toivotaan, että teillä muilla on asiat paremmin tuon lasten tappelun osalta! :)




Huomenna vaihdetaan vielä kerran lomavaihde päälle, ennen Empun ekaluokan alkua keskiviikkona. Tarkoitus olisi lähteä päiväretkelle Yyteriin. Jos teissä lukijoissa on Porin suunnalla asuvia, niin vinkatkaapa kivoja sisustusliikkeitä sielläpäin! Niin ja tietenkin nykäiskää hihasta, jos satutte tulemaan vastaan! :)




Aurinkoista mutta toivottavasti jo vähemmän hiostavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Johanna

17 kommenttia:

  1. Voi kuullostaapa tutulta tuo lasten taistelu..todellakin hermoja raastavaa touhua :D Voi miten sievä tyyny! Mulla on kans listalla monenmoista ommeltavaa mutta kun miettii ja pähkää mitä tekis ekaks niin ei saa tehtyä yhtään mitään :D Mukavaa alkavaa viikkoa! -Jonna

    VastaaPoista
  2. Voi te tuutte sitten ihan meitin naapuriin!!!! Voi harmi, että olen huomisen Helsingissä, muuten kuule oltais treffattu!!!!

    Porin keskustassa on torinlaidalla ainakin sisutus Rosalie, myy mm. Rivieraa ja sitten toinen pikkupuoti on siellä veturinkuljettajan kadulla, mutta ny mää en muista sen nimee, olipas hyvä vinkki:)

    Ihanat nuo kirjekuorityynyt!!!! Tykkään kovasti!!!

    Meilläkin on radiorock päällä ja sirkkeli laulaa kellarissa. Sain kauheen idiksen tehdä tapettitauluja...näät ne sittenehkä joskus, kun saan ne valmiiksi:)

    Hauskaa Yyterin reissua, siellä on aivan ihanaa!!!!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tyynykangas.
    Siis aivan upoea... tykkään kovasti. Ostan heti jos tulee vastaan.
    Niin tuttua tuo kinastelu.
    Meillä pojilla ikäeroa 1v ja 9kk.
    Semmosetkin tappelukaverit olivat pienenä. Toisinaan leikittiin niin sovussa mutta siivoaminen aina tuskaa.
    Hermo meni ja menee vieläkin.
    Kivaa alkavaa viikkoa!
    Toivottavasti jo pikkusen vilposempaa.

    VastaaPoista
  4. Hei, siis vähänkö ihanat tyynyt...?! Mistä kaupasta löysit kyseistä kangasta..?

    VastaaPoista
  5. Tervetuloa yyteriin asutaan aika lähellä... voisin laittaa kanssa vinkin sisustuspuodeista eli
    http://www.sisustuspuotimatilda.fi/ kurkkaappas sinne. Mukavaa reissua teille:)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanat tyynyt olet ommellut!!Tuo lasten tappelu on niiin tuttua, ja nimenomaan silloin kun pitäis se huone siivota, aargh...oonkin pitkään teheny niin, et oon pukannu kakarat pihalle ja siivonnu ite ;)Mukavaa viikkoa teille, kinasteluista huolimatta :)

    VastaaPoista
  7. Oletpa löytänyt kivan kankaan.
    Tosi nätti tyyny.

    Se lasten kinastelu joskus aikojen päästä tuntuu kuule ihanalta :)

    VastaaPoista
  8. Täälläkin revitty hiuksia, kuumuudesta varmaan johtuen talossa kaksi täystuhoa kiukuttelevaa pienoista, toisen suusta pitkin päivää itkun soinnuttamana ihania pitkiä äiiitiiiiiiiiiiiiiii-huutoja... ♥ ;D

    Ihanat tyynyt!! :)

    VastaaPoista
  9. En oo pitkiin aikoihin ehtiny käymään, ja tänne oli tullu aivan ihana banneri ja vaikka mitä muuta sulosta <3

    Nautin vain :) Mukavaa viikkoa myös sinne!

    VastaaPoista
  10. Kauniita postauksia!:) Ja oikein mukavaa reissua! Täällä on alkanut arkinen arki. Keittiön asennus alkaa viikon päästä...

    VastaaPoista
  11. Toivottavasti oli hauska päivä Yyterissä...ja toivottavasti vielä ilman ukkosta ja sadetta! =) Ilmottelehan, mitä kaikkia ihanuuksia löysitte kaupoista!

    Empulle paljon intoa ensimmäiseen koulupäivään!

    VastaaPoista
  12. Heippa!

    Eksyin eräänä päivänä blogiisi ja nyt siitä onkin tullut yksi suosikeistani. Aivan ihana koti teillä...*huokaisee* Pidän erityisesti teidän olohuoneesta ja sen värityksestä. Mukavat viikonjatkon toivotukset Lappeenrannasta!

    P.S. Tervetuloa vastavierailulle: http://villaviolet.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. En ole tiennytkään, että tuollaisia kankaita myydään. Olet ommellut tosi kauniit tyynyt.

    Yyteri on kovin tuttu paikka. Olen asunut Porissa aikoinaan 15 vuotta.
    Oikein mukavaa reissua teille sinne Yyteriin!

    VastaaPoista
  14. Tunnustan... koko kesä Porissa enkä ole käynyt yhdessäkään sisustusliikkeessä! Silkkaa laiskuutta : D Ihan kivan lämmin päivä vaikka aurinko ei paistanutkaan ja meri on lämmin : D

    VastaaPoista
  15. Voi hitsi,miten ihanaa kangasta, mistä olet ostanut, kerro ihmeessä!

    VastaaPoista
  16. Huomenta naiset! Illalla myöhään kotiuduttiin aivan ihanalta päiväretkeltä.

    Sanna-Riikka: Voi harmitus, että satuit olemaan juuri hesassa. Mieluusti olisin sut treffannu mutta otetaan uusintayritys joku toinen kerta. :) Tapettitaulujen kuvia odotellessa...:)

    Hanne: Kiva, kun jätit viestiä! Tiäkkö...silooin, kun kirjauduit lukijaksi, mun piti sun kuvaa kauan tuumailla, että onko se vanha luokkakaveri siinä...:D Tosi kiva, että oot laittanut kans blogin pystyyn! Mieluusti tuun visiitille kans sinne ja ihanaa kuulla teidänkin elämästä! :)

    Kati: Keittiönkasaus intoa sinne! Siitä tulee varmasti tosi ihana!!!

    Kaikille kankaasta kyselleille... Kangas on ostettu Kangaskeskuksesta Seinäjoelta.

    Noora: Tällä kertaa ostoksia ei tullut pahemmin tehtyä mutta rannalla viihdyttiin sitäkin paremmin...:) Jännityksellä odotetaan huomista koulunalkua...

    Salla: Kiitos kauniista viestistäsi. Mieluusti tulen vastavierailulle. :)

    Anu: Pori on aivan ihana paikka! Ei ihme, että menit sinne töihin! :) Jos me asuttais siellä, mä kävisin hölkkäämässä siellä merenrantaviivalla varmaan joka päivä...aivan varmasti...;D

    Kuvia tulossa päivä mittaan...

    VastaaPoista
  17. Hei,löysin tänä kesänä blogisi ja pidän siitä kovasti.eli seuraan postauksiasi säännöllisesti täällä Itä-Suomessa :) Mieheni on etelä-Pohjanmaalta joten olemme kesä pohjanmaalaisia.Meillä on kaksi kouluikäistä poikaa ja täällä meillä koulut alkavat vasta ma 16.8joten suloista loppu lomaa vietetään.Innolla odotan miehesi aikaan saannosta vaatekaapista.
    T: Marjut

    VastaaPoista