tiistai 23. maaliskuuta 2010

Lepoa...

..tarvii nyt tämä mamma!

Sunnuntai-illalla alkoi kova mahakipu. Yöllä neljän aikaan oli pakko hälyttää mumma lapsia hoitamaan ja lähteä ensiapuun. Eilen päivällä sitten leikattiin umpilisäke poies, tuo rasittava kivun aiheuttaja!


Kuva on uusimmasta Trädgård&Blommor-lehdestä

Kotiin halusin jo tänään vaikka olisi ehkä ollut fiksumpaa levätä sairaalassa vielä yksi päivä. Mutta palvelu pelaa täällä kotona ihanasti isännän ja omien vanhempieni ansiosta ja kun vain väistelee syliin hyppivää pientä prinsessaa niin eiköhän se tästä taas...Kotona vaan on kivempi olla!!! 

                                                           Johanna

33 kommenttia:

 1. ihana ku sulla on siellä hoitajia!!!nyt vaan lepäät ja keräät voimia<3

  VastaaPoista
 2. Onneksi pääsit ajoissa hoitoon.
  Lepää nyt ja kerää voimia,kotonahan on aina kivempi sairastaa.Onhan sulla siellä hoitajia,etenkin se pikkunen pirpana:)

  VastaaPoista
 3. Voimia kuntoutumiseen! Onneksi oot saanut apua. Lepää nyt oikein kunnolla, niin tuut hyvään kuntoon.

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista ja ota ihan rauhallisesti lepäillen. Haleja<3

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista! Älä ihan sängyn pohjalle jää, mutta vältä rehkimistä. Hyvä, että lähdit ajoissa hoitoon.

  En tiedä oletko lukenut edellisen postauksen toista kommenttiani. Mutta tässä uusintana; blogissani on sinulle jotain kivaa.

  Lepäilemisiä!

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista. Ymmärrän hyvin, kiire on aina kotiin ja kotona se paraneminenkin tuntuu sujuvan paremmin kuin sairaalassa rakkaiden hoivatessa.

  VastaaPoista
 7. pikaista paranemista!! :)
  Ihanaa että apua on saatavilla kun sitä tarvii...:)

  VastaaPoista
 8. Pikaista paranemista toivottelen! Kotona tosiaan mukavampi itteään parannella ja hyvä että on apujoukkoja! Aurinkoisia päiviä! -Jonna

  VastaaPoista
 9. Pikaista paranemista! Hienoa kun saat kotona parannella ja apujoukot on valmiudessa :)

  VastaaPoista
 10. Toivuhan rauhassa! Ihana kun palvelu pelaa :) Varmasti olisin minäkin tullut kotiin.

  VastaaPoista
 11. Oi ei..Paranemisia! Muistan kyllä itekkin sen kovan kivun..Olin silloin 8 vuotta, kun multa se leikattiin..Olit tänään mielessäni..meinasin soittaa, mutta jäi, kun tuli vieraita..Mutta ehkä ensi viikolla nähdään..

  VastaaPoista
 12. No voi harmi minkä teki! Miksi ihmeessä meillä on tuollainen käyttämätön lisäke josta ei ole pahimassa tapauksessa kuin harmia :/. Paranemisia!

  VastaaPoista
 13. On se jotenkin kotona mukavampi kuin sairaalassa. Hyvä, kun on apujoukkoja!

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 14. Oijoi!!

  Paranemisia toivottelen minäkin, onneksi hoitajia löytyy. :)

  VastaaPoista
 15. Hyvä, kun pääsit nopsaa hoitoon ja leikkaukseen! Varmaan sen takia kun menittä yöllä ensiapuun, tk:n kautta ties kuinka kauan olis mennyt! Eikö se leikattu ihan tähystämällä? Ihanaa kun saa apuvoimia, nautihan olostasi toipilaana, mutta muutenkin mahdollisuudesta olla :)

  Mulla puhkes umpisuoli esikkoa odottaes 15vkolla. Asuttiin silloin rakennusaikan äitin ja isän työnä. Maanantaina tulin kipiäksi ja kävin äitin kans (M iltavuoros) TK:ssa ja punastelin sitten tutkimuspöydällä ojentaessani neuvolakorttia lääkärille, (Ei oltu vanhemmilleni kerrottu.) ja lääkäri meinas etten ollut edes kipiän näköinen. Eikä se kipu paha ollut kun oli syömättä ja siihen tottuu. Pissanäytteitä mun piti vain antaa ja tiistaina kävin verikokees ja tulehdusarvot oli vain 57. Lääkäri meinas että voi johtua, ei pitäisi, mutta voi johtua raskaudesta?!

  Keskiviikkona menin neuvolan kautta lääkäriin ja lääkäri totes, että "sulla on likka kuule umpisuolipuhjennut ja koteloitunut" Ensiapuun jossa nuori naislääkäri ei löytänyt mitään... totes, kun kerroin syöneeni tk:ssa ekan kerran jotain mandariinin ja heti tuli taas kipeetä: "Parempi on ettet syökkään mitään:" Mä olin silloin muuten paljon huonommassa lihassa kuin nyt!;DDD Sain luvan tulla vuorokauden sisällä ilman uutta lähetettä jos tarve vaatiin.

  En sitten kuitenkaan totellut neuvoa vaan torstai aamulla söin aamupalan että lähden kouluun, mutta hetken päästä ryömiin oksentamaan ja soittin äitille. (Markus oli lähtenyt raksalle aamusta, sinne oli tulos muurari, en mä sitä viittinyt häiritä :DDD)

  Veljen vaimo tuli mun kans Sjoelle ja sie sitten odoteltiin, käytii ultras ja jotain nesteitä mahas oli jo,(vauvalla kaikki hyvin) kolome ihmistä koitti saada tippaa käteen. Kivusta tärisin ja kuume nousi, en tie mitä se sitten oli myöhään illalla kun saliin vietiin. Musta ei ollut seuraavana päivänä edes vessassa käymään. Viikkohan sie piti olla sitten antibiootti tiputuksessa ja tuplajälkkäreillä ;)

  Kyllä nyt jos lapset valittaa mahakipua, niin heti terävänä kysyy mistä ja kuinka!? Painelen mahaa. Voiskohan siihen olla joku sukutaipumus... äiti on ollut n.12v kun siltä on leikattu umppari.

  VastaaPoista
 16. Kotona on NIIN paljon kivempi olla,totta.Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 17. Pikaista paranemista! Kiva kun palvelu pelaa! :)

  VastaaPoista
 18. Hyvä kun saitte vielä mumman ja paapan hätiin auttamaan. Pikaista paranemista!
  t. Hilkka

  VastaaPoista
 19. Pikaista paranemista ja aurinkosta päivää sinulle.
  T,Tuija

  VastaaPoista
 20. Pikaista paranemista täältäkin päin! Ja LEPÄÄ!!! Duracellpupu...

  VastaaPoista
 21. Paranehan niin rauhassa kuin mahdollista!

  VastaaPoista
 22. Kiitoksia kaikille kommenteista! Ne piristävät tietenkin aina mutta erityisesti nyt! :) Vointi on päivä päivältä parempi. Nostelukielto on edelleen, mikä tietenkin harmittaa, kun pieni haluaisi syliin vähän väliä. Istualtaan on tietenkin sylissä ollut mutta eipä siinä paljon ehdi kissaa sanoa, kun se pieni käsi "painuu äiskän mahaan"... ja se ei tunnu kivalta ei...

  Mutta kevättä kohden mennään ja ensi viikolla on pääsiäinen...ihanaa!!! Huomenissa täytyy aloitella koristelemaan kotia pääsiäiseksi. Joten kyllä se tästä! :)

  VastaaPoista
 23. Paranemisia lähettelen täältäkin. Ja niitä pääsiäiskoristeluja jään innolla odottelemaan :)

  VastaaPoista
 24. Pikaista paranemista! Aurinkoisia kevätterveisiä Maria

  VastaaPoista
 25. Oikein paljon hyvää oloa sinulle, tule pian terveeksi. Lueskelen täällä ihanaa blogiasi. Niin paljon, niin kaunista!

  VastaaPoista
 26. Toivottavasti oot jo paremmassa kunnossa!

  VastaaPoista
 27. Paranemista sinulle!!<3
  Ja hyvää sunnuntaita!!!

  VastaaPoista
 28. Hui,onneks löysivät kivunaiheuttajan ja poistivat sen!

  VastaaPoista
 29. Voimia voimia sinulle , onneksi sait apua ajoissa. Nyt lepoa vaan ja ihanaa pääsiäisen aikaa :)

  VastaaPoista
 30. No johan nyt! Toivottavasti olet jo hyvin toipunut!
  Hyvää pääsiäistä koko perheelle.
  T: Taru

  VastaaPoista