perjantai 9. huhtikuuta 2010

pariisi kutsuu...

Miehen talviloma alkoi! Ihanaa!!!

Ensi viikolla siivoillaan autotallia, haravoidaan kukkapenkkejä, käydään uimassa ja metsäretkellä...

Mikä parasta...loppuviikosta on meidän matkan aika. Käydään nuuhkimassa kevättä pariisissa, ihan kaksin. :)  Lapset jäävät kotiin mumman ja vaarin hoivaan.

Joten...blogi lomailee ensi viikon.
                Mutta.... siksi aikaa teille on luvassa KEVÄTARVONTA!

 Se, jota onnetar suosii, saa omakseen Maison Bellen ikkunanpesusuihkeen ja siivousrätin vauhdittamaan keväistä ikkunoiden pesua.  Arvonta suoritetaan 19.4. iltasella.

Ja jottei osallistuminen olisi liian helppoa, niin ajattelin, että suoritettaisiin tämä homma esittäytymiskierroksella. Niitä on joissain blogeissa ollut aikaisemminkin.

Itseänikin kiinnostaisi hirmuisesti tietää, ketkä täällä käyvät löpinöitäni lukemassa, koska yhdessähän me tämä blogi "muodostetaan". Ilman teitä lukijoita ei olisi myöskään blogia. :)

Minustahan te tiedättekin jo kaikenlaista mutta  esimerkiksi voisin laittaa, että...

..täällä kirjoittelee:
Johanna, 32 vee, kotiäiti.  Mies, 2 poikaa ja 1 tyttö.  Innostunut puutarhanhoidosta ja sisustuksesta...

Nyt ompi teidän vuoro. Saapi kertoilla mitä haluaa. Keitäs siellä ruudun toisella puolella on? :)

Onnea arvontaan ja auringonpaistetta päiviisi!

                        Johanna

101 kommenttia:

 1. Satuinpas ekana tänne arvontaan... :)
  Olen Virpi, kolmekymppinen systeemianalyytikko Uudeltamaalta. Ammatti kuulostaa tylsälle (ja joskus myös on sitä), mutta käytän sitten liikenevän vapaa-ajan käsillä tekemiseen. Asustamme mieheni, kahden tyttäreni ja pian syntyvän kolmannen lapsen kanssa vanhassa rintamamiestalossa, johon vasta muutimme ja jota sisustan nyt ahkerasti.
  Sinulla on ihana blogi, todella kauniita kuvia! Oikea inspiraation lähde!!!

  VastaaPoista
 2. Täällä käy kuulumisia kurkkimassa 21v, kahden pienen pojan kotiäiti, joka rakastaa askartelua ja kaikenlaista näpertelyä, sisustamista ja kirppistelyä sekä puutarhanhoitoa... ;)

  Tuo kahdenkeskinen Pariisinmatka kuulostaa ihan unelmalta! :)<3
  Aurinkoista matkaa! :)

  VastaaPoista
 3. Heippa hei ja ekaksi virkistävää reissua Pariisiin!! Oltiin siellä miehen kanssa 10/2005 ja oli ihana reissu vaikka a) oli syksy ja b) olin raskaana :) Uudestaan olis kiva päästä vaikka just keväällä♥

  Niin ja jei, arvontaan myös, kivaa! Teija 30-v, Turun läheltä, se mies ja 4-v poika + pari pientä koiraa.

  VastaaPoista
 4. Ja minä olen Krista, 36v. kolmen lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Kaksi mopsia löytyy sohvalta myös. Valtion virkamies ja nyt äippälomalla. Kaksi vanhempaa lasta jo teinejä, pienin nyt 7kk. Asumme maalla omassa talossa, jota hiljalleen laitamme oman näköiseksi ja haaveena vanha hirsitalo veden äärellä.

  Upeaa matkaa teille! :)

  VastaaPoista
 5. Moi.
  Täällä 33 vee äitee, jolla lapset -06 ja -09 sekä mies. Olen sosionomi sekä fil.maisteri ja asumme Pikkukankaalan tilalla sitä punaista puutaloa, jossa myös pottupelto:). Harrastuksena käsityöt, tuunailut ja kuntoilu.
  Kivaa lomaa!

  VastaaPoista
 6. Ihan ensiksi toivottelen ihanaa matkaa unelmien kaupunkiin! Kahdesti olen siellä katuja tallannut ja voisin koska vain lähteä uudestaan. Kannattaa poiketa Sephora kosmetiikkaliikkeessä, siellä on myynnissä pieniä 5ml hajuvesipulloja. Voi vaihdella usein hvyällä omallatunnolla :)

  Olen kahden prinsessan äiti ja reissuhommissa olevan ukkelin vaimo.
  Pruukaan nauttia elämästä haaveilemalla täällä internetin syöverissä. Sata ja yksi rautaa on aina tulessa, valmista tulee joskus ja joskun vähän vähemmän. Lakeuden risti näkyy melkein ikkunasta, joten taidamme olla melko lähellä maantieteellisesti Ü
  Olen ollut meilkein kymmennen vuotta töissä naisvaltaisella alalla ja viimeiset 5 vuotta kääntänyt kelkkani ja olen täysin miesvaltaisella alalla nykyään. Ikää on kertynyt 33-vuotta.

  Kiitos ihanasta blogista monta inspiraatiota olen täältä löytänyt♥

  T:Heidi

  VastaaPoista
 7. Heippa!

  Olen tytön (3v) ja pojan (1v) äippä. Kivan miehen vaimo. Opiskelen merkonomiksi ja olen 28v.Olen kiinnostunut vähän kaikenlaisesta mutta juuri nyt tuntuu ettei aika riitä mihinkään. Niimpä ihastelen muiden aikaansaannoksia täällä blogimaailmassa ja haaveilen. Ihanaa matkaa teille :) Blogistani voi käydä kurkkimassa keväisiä kuvia Espanjasta. Matkailu on ihanaa ja lataa akkuja.

  VastaaPoista
 8. Pojan -06 ja tytön -07 kotiäiti ja yhden miehen avovaimo asustelee ja remontoi/sisustaa 70-luvulla rakennettua taloa mieleisekseen. Rakastaa liikuntaa ja "iltakeikkoina" ohjaileekin jumppia.

  Mukaan arvontaan siis, ihana siivousrätti :)

  VastaaPoista
 9. Mä oon kahden likan äiti, tytöt on syntyny 01/07 ja 11/08. Olen kiinnostunut sisustamisesta ja muodista, kotiäitinä kun olen, niin on vaan tosi rajalliset rahat.. Mutta haaveilu on ilmaista! :)

  VastaaPoista
 10. Kiva kun on arvonta! :)
  33v. kotiäiti, vielä vähän aikaa. Mulla on viisi lasta pojat -96, -99, -03 ja -07, sekä tyttö -00. Vuorotyöläisen metallimiehen vaimo, jonka oma ammatti on vaatetusalan artesaani.Asumme itse rakentamassamme talossa pohjois-pohjanmaalla pienessä kylässä. Harrastuksia blogin ja käsitöiden lisäksi monenlainen liikunta; lentopalloa, kesällä biitsiä, lenkkeily, pilates, jooga. Nautin luonnosta, retkeilystä, marjastuksesta ja puutarhanhoidosta. Kesällä matkailemme koko perheen kanssa asuntovaunulla, kalastelemme ja retkeilemme luonnossa. Norja suosikki kohteena. Oiskohan tuossa jo tarpeeksi esittäytymistä? ;) Mukava idea kysellä, mitä ruudun toisella puolella on. :)

  VastaaPoista
 11. HEI!
  Olen 64 vuotias eläkkeellä oleva perushoitaja. Asumme mieheni kanssa itä-Suomessa lähellä Imatraa mutta maaseudulla kuitenkin. Itselläni ei ole blogia mutta olen innokas toisten blogien lukija.Minulla on kolme lasta poika ja kaksi tyttöä,kaikki jo aikuisia.Pojalla on kaksi tyttöä.Olen siis vielä mummikin.Miehelläni on kolme tyttöä edellisestä liitosta.Me harrastamme puutarhan ja pihan hoitoa ja veneilyä kesäisin Saimaalla matkaveneellämme sekä reissaamme retkeilyautollamme Suomen maanteitä etsien järvenrantoja joihin voisimme leiriytyä päiväksi pariksi.Olen innokas käsitöiden tekijä,lähinnä kudon ja virkkaan langoista sukkia,käsineitä, villapaitoja ym.ym.Siinä se eläkeläisen aika kuluukin armaan aviomiehen seurassa.
  Sinulla se on ihana matka edessä Pariisiin!
  Nuorin tyttäreni menee opiskelemaa ensi vuoden alussa samaan kaupunkiin puoleksi vuodeksi,joten eiköhän äiteekin miehineen saa kutsua Ranskan maalle.Toivossa on hyvä elää.

  VastaaPoista
 12. Virpi 36v. 5 lapsen mamma, yhden aikas kivan miehen vaimo :) Ammatiltani kätilö-terkka. Rakastan ompelemista ja käsillä näpertämistä muutenkin, työ vain haittaa harrastuksia ;)

  Ihanaa lomaa Pariisissa, nauttikaa!

  VastaaPoista
 13. Täällä 41-vuotias 6-vuotiaan prinsessan äiti Espoosta. Asustamme punamultaisessa puuotalossa, jota mieheni kanssa remppaamme remppaamasta päästyämme. Koska pihamme hiiret pitää jöössä Bea-kissa, kotiamme kutsutaan Bean Pesäksi. Silloin kun en remontoi, sisusta, touhua puutarhassa tai bloggaa, olen mitä ilmeisemmin töissä markkinoinnin parissa.

  Mukavaa matkaa teille, nauttikaa Pariisin huhtikuusta.

  Ps. Tuo pesuaine tulisi enemmän kuin tarpeeseen, totesin juuri tänään ettei ikkunoista taida ulos nähdä...

  VastaaPoista
 14. Täällä kirjoittelee 42v tyttönen joka rakastaa sisustamista ja koirien kans puuhailua:-))Ainokainen on jo lentänyt pesästä.
  Elelen mieheni ja 4 koiran kanssa pienessä punaisessa talossa.

  Mukavaa matkaa!!

  VastaaPoista
 15. Ensimmäisenä toivotan teille oikein hyvää matkaa kauniiseen Pariisiin!!
  Arvontaan osallistuu yli viisikymppinen avomiehen kanssa kahdestaan asusteleva sisustelija, keräilijä, tuunaaja, askartelija, ompelija... Asumme keskellä kaupunkia isossa asunnossa ylimmäisessä kerroksessa. Minulla on aikuinen poika ja 3 lastenlasta.

  Aurinkoista viikonloppua!!

  VastaaPoista
 16. Voi,olisipa kiva tuollainen miniloma miehen kanssa ja viela Pariisiin!!!
  Olen Israelissa asuva 10-,9-ja 8-vuotiaiden tyttojen seka 2-vuotiaan pojan aiti ja vaimo.
  Hoitelen kotona oman pojan lisaksi kahta muuta hoitolasta.
  Tykkaan sisustaa,kunnostaa,ommella,kasvattaa kukkia....
  Hyvaa lomaa teille!!!

  VastaaPoista
 17. Olen 32-vuotias kahden tyttären äiti, joka on äitiyslomalla opiskeluista ja opettajan työstä.

  VastaaPoista
 18. Olen naimisissa (jo 26v), kaksi poikaa jotka jo omillaan ja tyttäremme joka asuu vielä kanssamme. Asumme itä-Suomen maalaismaisemassa mieheni kotipaikkaa ja sitä teemme omanlaiseksemme. Päiväkoti elämässä mukana, tällä toimintakaudella 1-3v ryhmässä. Käsityöt, reikin, intialaisen päähieronnan, lenkkeilyn, puutarhan laiton/hoidon ja muun itsensä kehittämisen olen löytänyt nyt "aikuisena" kun aikaa jää myös itselle. Kissat kuuluvat myös kotiimme, tällä hetkellä niitä pyörii täällä kaksi. Siinä jotain minusta...

  Teille hyvää matkaa!!

  VastaaPoista
 19. Oikein ihanaa matkaa, ihan kateeksi käy =D

  Minä puolestani olen 32vee herttaisen pikkuneidin (4v.) äiti. Asustelen kahdestaan tyttöjen talossa Vantaalla aivan ihanalla asuinalueella. Työskentelen henkisesti raskaalla alalla ja lisäksi olen yrittäjä. Siitä saa mukavaa vastapainoa arkiselle aherrukselle. RRrakastan sommitella kankaita, ommella, shoppailla ja kierrellä kirppiksiä. Kesäisin kotimaanmatkailu ja autolla huristelu uussin maisemiin innostaa.

  Mukana ihanassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 20. Moikka Johanna :) teillä on tulossa ihana viikko ja kaiken ruunaa lomamatkanne !!
  Olen 51 v etelä-savosta kotoisin oleva sisustussuunnittelija ja asumme miheni kotitilalla johon olemme rakentaneet tähän mennessä kolme kotia... ;) . Kotona asustaa kanssani mieheni milli-ville, kaksi teiniä ja kaksi villakoiraa ja kaksi lapista on jo omilla oksillaan. Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 21. Heippa :)

  Täällä kolmen pienen kotiäiti, tyttö 5v, poika 3v ja tyttö 9kk. Lisäksi meillä asuu Lagotto Romagnolo koiranpentu 6kk. Rakennamme taloa, joka valmistuu nyt kesällä!!!

  Ihanaa reissua teille :)

  VastaaPoista
 22. Heipsan!

  Oon Karkkilasta, ikää kohta 23 vuotta ja sun miehes (siis blogin pitäjän) pikkusisko. =) Kiinteistönvälitystä teen työkseni yksityisyrittäjänä RE/MAXilla ja lisäksi vielä toistaiseksi työskentelen osa-aikaisena kaupassa.

  Viettäkää rentouttava ja ikimuistoinen loma! Ja muistakaa se suutelointi siellä Seinen rannalla ja Eiffelin juurella...=)

  VastaaPoista
 23. Voi miten ihana matka teillä tulossa <3

  Olen sari 36-vuotias kolmen tytön ja neljän pojan äiti. Mieskin löytyy =) Ammatiltani olen perhepäivähoitaja ja RAKASTAN sisustamista <3 asumme Varsinais-suomessa.

  VastaaPoista
 24. Voi ilmanmuuta mukaan arvontaan!
  Jonna 27v, mulla on kaksi ihanaa poikaa. Tykkään sisutella, ommella ja miehen kanssa yhdessä tykätään näpräillä puujuttuja! Kevättä odotellessa, että pääsee pihalle mylläämään :) Oikein kivaa lomaa teille ja ihanaa matkaa Pariisiin!

  VastaaPoista
 25. Oikein ihanaa lomaa ja matkaa Pariisiin!! Haluan minökin mukaan ihanaan arvontaan:))
  Olen kohta viisikymppinen perheenäiti Pirkanmaalta.Perheeseeni kuuluvat pojat vuosimallia -84 (asuu jo omillaan), -89( armeijassa), tytär -95 , mies ja koiravauva. Käyn töissä, pyöritän kahta blogia, askartelen, sisustan ja hoidan puutarhaa kotona ja mökillä.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!!

  VastaaPoista
 26. Ihana arvonta voitto, toki mukaan arvontaan! :)
  Olen Saara, Opiskelen lähihoitajaksi ja asustelen vanhalla maatilalla, jossa tykkään sisustella, kunnostella vanhoja huonekaluja sekä haaveilla kaikesta.. :) Olen hurahtanut bloggailuun ja vanhoihin tavaroihin!

  VastaaPoista
 27. Ihana arvonta! =)
  Nuo MB:t on kyllä ihania aineita...

  Täällä kirjoittelee Mari, nelikymppinen käsillätekijä Torniosta, jonne muutimme reilu vuosi sitten miehen työn perässä Kajaanista. Perheeseen kuuluu myös mies, tyttäret 12v ja 10v sekä kaksi karkeakarvaista saksanseisojapoikaa.
  Asustamme tällä hetkellä vuokralla pienehköä ok-taloa ja etsimme kovasti uutta kotia - olisi jo niin ihana päästä sisustamaan omaa kotia ja kuopsuttamaan omaa pihaa...

  Kauniita kevätpäiviä teille & oikein ihanaa Pariisin matkaa!! <3

  VastaaPoista
 28. Heippa, täällä 36-vuotias "työäiti", perheeseen kuuluu mies, kolme tyttöä 5-16v sekä pikkuinen koira. Rakastan kirppiksiä, blogeja ja kaikkea vanhaa. Kärsin pahasta neuloosista, välillä ompelenkin. Yhdistysihminen.

  VastaaPoista
 29. Arvontaan mukaan :) Täällä yksi esikoistaan odottava tytöntyllerö.
  Rakastan kaikenlaista vanhaa ja tykkään selailla ihania sisustusblogeja.

  VastaaPoista
 30. Hei! Olen onnellisesti naimisissa oleva 25-vuotias, 4v tytön ja 2v pojan äiti, Keski-Pohjanmaalta. Olen uskossa ja haluan kertoa siitä myös muille. Mieheni kanssa työskentelemme maatilalla, pieni maitotila. Joten sinunkin kuvissa näkynyt maitotonkka on tutunnäköinen :) meillä niitä on välillä vielä oikeasti käytössäkin, silloin kun poikinutta lypsetään erilleen tankkimaidosta! Yksi tonkka on jo sisällekin taloon muuttamassa (terassilla tulossa ;) ) mikä kuvastaa mun sisustusmakua,...mieheni ihmettelee kyllä! Olen pitkään jo käynyt ihastelemassa blogiasi.teillä on kaunista, erityisesti ihailen miehesi tekemiä valkoisia kalusteita, samanlaisia haluaisin itellenikin! Olet onnekas kun on mies joka tuollaisia tekee :) Toivottelen teille oikein ihanaa matkaa! MariaJii

  VastaaPoista
 31. siis mulla ei päivity ollenkaan muitten blogit listalla!!!!no jokatapauksessa minä olen suurperheen äiti(vierastanedelleentuotasanaa;)))
  lapsia vasta kaheksan,seittemän tyttöä ja poika.ikää mulla on 36v.omistan ihanan miehen,joka uskollisesti kestää kaikki ihanat oikkuni;)remontointi on meille elämäntapa ja mottona vois olla:hilijaa hyvää tuloo!(mihin en kyllä taia uskoa itekkään;)!

  VastaaPoista
 32. Osallistuisin arvontaa:) Täällä kirjoittelee 29.v kotiäiti ja hoitotäti meillä omasta takaa kolme ihanaa tyttöä 9,7 ja 2.v tytöt lisäksi arkisin menossa mukana yksi hoitotyttö, niin ja ihana mieheni ja tyttöjen isä joka jaksaa kuunnella meidän tyttöjen juttuja ja hömpötyksiä;)uusi harrastukseni on tää blogin kirjoittelu ja ihanien blogin lukeminen.

  VastaaPoista
 33. Arvonnassa mukana :)
  Täällä 27v onnellisesti naimisissa oleva kotiäiti Etelä-suomesta. Meillä on poika 6v, tyttö 4v ja poika 2,6v. Löytyy myöskin lauma lemmikkejä (2 koiraa, kissa, 2 kania ja gerbiileitä). Itse pidän sisustamisesta(nyt keväällä taas huipussaan kodin laittaminen, ja pihan miettiminen), lukemisesta, kirppiksillä kiertelystä ja luonnosta.

  VastaaPoista
 34. Viettakää ihana loma :)
  Minä tahdon kanssa mukaan arvontaan. Olen 27-vuotias kotirouva päijät-hämeestä, hoidon tällä hetkellä vielä kotona 1-vuotiasta pikku-neitiämme, minulla on myös toinen tytär joka on ekalla luokalla koulussa :) Mieheni tekee vuorotöitä joten useimmiten koti jää minun vastuulle. Meillä on myös kaksi koiraa ja vapaa-aikani vietänkin sitten niiden kanssa harrastaen ja liikkuen. Tällä hetkellä teemme pientä myynti remonttia ja etsimme omaa taloa jota pääsisimme sitten laittamaan mieleiseksemme.

  VastaaPoista
 35. Hei!

  Olen 35-vuotias kotiäiti/erkkaope. Kotona vauhtia pitävät yllä yksi eskaripoika, kaksi pienempää neiti-ihmistä ja mies. Kiinnostuksen kohteet ovat myös sisustus ja puutarhanhoito. :)

  Miinukka

  VastaaPoista
 36. Heissan!

  Täällä kirjoittelee 27-vuotias vihertyöntekijä/sekatyönainen pohojammaalta. Perheeseen kuuluupi aviomies ja Helmi-koira 1,5v. Asustamme vanhaa pohjalaistaloa, joten melkein voisi sanoa, että harrastuksiin kuuluu remontoiminen ;)

  VastaaPoista
 37. Kerrostalossa länsirannikolla 13v. tyttären kanssa asusteleva pian 49v. tekstiilialan artesaani. Nautin kodista, kasveista ja käsitöistä. Arvontaan osallistun.

  VastaaPoista
 38. Täällä Johanna 41v sisustusalan yrittäjä. Olen naimisissa ja meillä on kolme lasta. Tyttö 18v , poika 16v ja poika 14v(kohta 15v).
  Asumme Nokialla rintsikkatalossa.
  Perheeseemme kuuluu myös kaksi kissaa , Kukka ja Vili.
  Rakastan sisustamista ja sydäntä lähellä on mummolaromantiikka.

  VastaaPoista
 39. Oikein hyvää matkaa!

  Olen kotiäiti/kieltenope etelärannikolta,meillä on suurperhe,olen myös suloisen neidin mummi. Harrastuksista rakkain on käsityöt.Asumme vanhassa talossa "maalla kaupungissa".

  VastaaPoista
 40. Hei! Täällä Vianna, 37, puutarhuri, äiti, yrittäjä. Lapsia, koiria, kissoja, kanoja, mieksin. Hirsitalo, navetta, piha, peltoa, metsää.

  Ihana palkinto! Tuolla kyllä varmasti saisi puhtia ikkunanpesuun..

  VastaaPoista
 41. Hei,

  44 v. kahden lapsen yrittäjä-äiti, lapset -99 ja -02 esikoinen tyttö ja kuopus poika. Omaa blogia en ole saanut aikaiseksi mutta lueskelen innokkaasti muiden sisustusaiheisia lähinnä. Ihanaa lomaa Pariisiin, me lähdetään sinne vapuksi!!!! Kerrohan lomakokemuksia sitten...

  T. Arjuska

  VastaaPoista
 42. Heipat!

  Täällä kirjoittelee kolmekymppinen onnellisesti naimisissa oleva kahden pojan äiti. Asumme melkein pienen kaupunkimme keskustassa rintamamiestalossa, jossa remontoitavaa, sisustelua ja puutarhanhoitoa riittää ja niistä myös nautin :)

  VastaaPoista
 43. Heipä hei!!
  Meikäläinen on 28 vuotias kotiäiti;tytöt 8v ja 7v.
  Harrastuksiini kuuluu kodin sisustaminen,puutarhanhoito,skräppääminen (scrapbooking),kirppiksillä penkominen..tykkään ruoan laitosta ja leipomisesta perheen iloksi:)
  Rakastan maalaisromanttista tyyliä sisustamisessa ja valkoinen sekä pastellisävyt ovat lemppareitani.
  Asumme vanhassa tiilitalossa johon tehtiin täys remontti 5 vuotta sitten kun muutimme tänne, joten sisätilat ovat kunnossa, mutta piha ei..siinä onkin projektia tulevalle kesälle..suunnitelmia onki paljon...:)
  Ihanaa musiikkia:) <3
  hyvää viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 44. Ihanaa pesuainetta ei voi ola koskaan liikaa, varsinkin kun tässä talossa on tällä 40-kymppisellä emännällä karvatassuja ja lapsia ja lainalapsia=)

  VastaaPoista
 45. Heipsis! Tästä päivityksestä tuli mieleeni että munhan piti etsiskellä niitä kauppavihjeitä lehdistä...Täytyypä siirtyä pian tästä koneelta tuonne lehtihyllyn pariin:) Pariisi on ihana kaupunki, varsinkin kun kuljeskelee vähän muuallakin kuin suosituimmissa turistipaikoissa.

  Ja täällähän kirjoitteli kummitustäti, kohta 33-v, 4-v pojan äiti ja työssäkäyvä kiireinen vaimo.

  Nauttikaahan lomasta ja LOMASTA!:)

  VastaaPoista
 46. Ihanaa matkaa toivottaa äiti-ihminen neljine tyttärineen maaseutupitäjästä.
  Elämälle utelias, vilistävä ajatuksenjuoksu. Tykkää kurkistella muidenkin touhuihin omiensa lisäksi.

  VastaaPoista
 47. Täällä kirjoittelee serkkusi..Jonka laina-aika satakunnas alkaa lähenemään loppuaan..pian saadaankin kahvitella useammin.. :)

  VastaaPoista
 48. No heipä hei!
  Mä olen sun pikkusisko :)
  Elikäs Susanna 30v Helsingistä.
  Ammatiltani olen markkinointikoordinaattori ja asustelen kaksistaan avomieheni kanssa.
  Lähellä sydäntä on liikunta monessa muodossaan, matkailu ja teidän lapset. <3

  VastaaPoista
 49. Olen kahden jo aikuistuneen tytön äiti, työssäkävä, vuorotteluvapaavuottaan innolla odottava naisihminen. Harrastukset vaihtelevat ajan ja mahdollisuuksien rajoissa, mutta aina (edes hetkittäin) täytyy löytyä aikaa olla hiljaa luonnon keskellä.

  Hyvää ja antoisaa matkaa teille!

  VastaaPoista
 50. Tässäpä tietoja minusta: Olen pohjois-pohjanmaalla asuva 31-vuotias tällä hetkellä työtön laborantti. Lapsia on kolme, tyttö 10v, poika 9v, ja poika 7v. Mies, rauhallinen kiva kaveri, on töissä metallialalla. Tykkään tehdä käsillä kaikkea kivaa, sisustaa, retkeillä ja liikkua.
  Tämä sun blogi on lemppareitani. Kauniita kuvia ja sulla on Hyvä Huumorintaju! Hauskaa reissua!!

  VastaaPoista
 51. Hei!

  Olen 46-v. kotiäiti vähän etelämmästä. Lapsia on omia, omittuja ja lainattuja vaihdellen. Tällä hetkellä vain 4:) Ihan liian rauhallista:):)

  Blogit ovat minun ikkunani "normaaliin elämään" silloin kuin saa painaa 24/7 tukka putkella. Ja käynkin täällä vilkuilemassa usein. Kiitos ihanasta blogista!


  Hyvää matkaa Pariisiin!

  Yks äitee

  VastaaPoista
 52. Annu 40v, kotiäiti, naimisissa elämäni maajussin kanssa, 4 tyttöä, kolme poikaa,yksi lapsenlapsi(poika),2 hevosta, koira, kissa, kaksi kania...
  Asuu Päijät-Hämeessä ja on aika onnellinen:)

  VastaaPoista
 53. Ihanaa matkaa keväiseen Pariisiin!!

  Itse myös haaveilen taiteilijoiden ja muodin kaupungista. Ehkäpä on edessä-päin..;)

  Olen 60-kymppinen eläkkeellä olevan markkinointisihteeri. Meillä on yksi tytär, joka on Sinun ikäisesi ja myös kaimasi, kuinka ollakkaan. Hän on maailmalla opastamassa lomalaisia. Yhtenä yhteisenä harrastuksena mieheni kanssa, tällä haavaa, on remontoiminen. Omakotitalon makuuhuone on nyt talven aikana valmistunut. Mökkikeittiön remontti on ensi kesän urakkana. Keittiön olen nyt suunnitellut ja piirrellyt. Apuna on ollut sisustuslehdet ja muutamat blogit. Itselläni ei blogia ole, mutta eksyn usein tähän selkeään ja hauskasti kirjoitettuun blogiisi.
  Kiitos siitä!
  Terveisin Tuittura

  VastaaPoista
 54. Täällä Mariua, uusi blogeissa. Harrastan kaikkea, mikä kiinniostaa. Matkustamista, käsitöitä, sisustusten ihailua, kaikkea kivaa! Ihana kuulla, että pääsette Pariisiin, siksi innostuin antamaan kommentin. On ollut haave mennä Pariisiin, mutta en ole kaskaan ollut. Laitahan kuvia ja juttuja sitten! Ihana blogi sulla!

  VastaaPoista
 55. Siis tuli paino virhe heti nimessä siis Maria jätti tuon äskeisen

  VastaaPoista
 56. Osallistun ihanaan arvontaan:)eli täällä kirjoittelee 39-vuotias neljän lapsen äiti itä-Suomesta.Tällä hetkellä hoitovapaalla,elokuussa töihin.Koulutukseltani olen sosionomi.Eläimiä liuta,haaveena talo maalla(ja rannalla tottakai!)Pidän sisustamisesta ja lukemisesta,kumpikin tosin vähäistä 1v.pikkumiehen pitäessä äidin kiireisenä:)ps.Samat lempparilaulut mulla...

  VastaaPoista
 57. Onnistuinpas sopivasti tämän blogin löytämään. Kaunis on blogi, jotenka liityn seuraajaksi, toivottavasti et pistä pahaksesi, jos linkitän myös omaan blogiini.

  Itse olen 26-v kaikenlaisia kädentaitoja nikkaroinnista ompeluun rakastava lastentarhanopettaja Pirkanmaalta.

  VastaaPoista
 58. Heipatihei,
  himpun alle 40 äiti ja vaimoihminen täällä =). Suurperheellinen, sisustamisesta, puutarhasta ja kaikesta kauniista ja hyvästä innostuva. Yltiöpositiiviseksikin sanottu. Pakko käydä välillä töissäkin =. Niin ja harrastetaan caravaanari-juttuja ja matkustusta. Sekin on oma mailmansa =). Tässäpä tämmöinen pikainen ja rönsyilevä kertomus minusta. Ai niin, ja majaa pidetään pohjoisessa, Lapissa. =)-Sanna-


  Ihanaa lomaa teille!!! Nauti Pariisin keväästä!

  VastaaPoista
 59. Hei, mielestäni jo kertaalleen tänne viestin laitoin, mutta erehdyin ilmeisesti. No jokatapauksessa täällä käy blogiasi kurkkimassa 37 vuotias 3 lapsen äiti.
  Töiden ja perheen lisäksi kaikki kaunis ja käsillä tekeminen on kiinostuksen kohteena:)

  VastaaPoista
 60. Löysin blogisi vasta äsken ja ihastuin heti, joten tässä uusi vakkarilukija :)

  Olen 33 vuotias, yhden tyttelin (10/05) työelämässä oleva äiti ja miehen vaimo. Yritän saada hiljalleen valmiiksi roikkuvia yliopisto-opintojani. Rakennamme juuri toista taloamme. Rakastan kaikkea kaunista ja erityisesti valkoista sisustuksessa. Kotinne on todella ihana.

  VastaaPoista
 61. Hei, täällä lueskelee kolmen elävän tyttölapsen äiti ja yhden komistuksen vaimo sun juttuja. Touhuilen päivät koulussa opena ja illat menevät helmiharrastuksen, lasten ja opiskelun sekasotkussa.

  VastaaPoista
 62. Ihanaa matkaa teille!

  Ja täällä on kolmen tytön ja kahden pojan äiti ja yhden miehen vaimo. Hoitelen kotona lapsia ja tykkään näperrellä, ommella ja touhata puutarhassa :)

  VastaaPoista
 63. Oikein ihanaa matkaa keväiseen Pariisiin!

  Toivottelee Heli, 43vee, kolmen typykän ja yhden jätkän äiti sekä mieheni vaimo. Mieluisaa tekemistä käsityöt, kirpparit, viherpeukalointi, musiikki, lukeminen ja pilates. Työni n. 7-12-vuotiaitten lasten kanssa on antoisan rankkaa.

  VastaaPoista
 64. Blogissasi säännöllisesti vierailee myös: Piia 31vee, äiti kahdelle koululaiselle sekä aviovaimo. Arjessa auttaa jaksamaan rakas harrastus hevoset. Haaveilen maalaiselämästä, omasta maan päällisestä taivaasta. Mottoni: kauas on pitkä matka ja se mikä ei tapa, se vahvistaa.

  VastaaPoista
 65. Täällä Mari, 36 v. Perheeseeni kuuluu kolme alakoululaista lasta, mies ja kaksi karvatassua :) Viime syksynä muutimme pohjois-pohjanmaalla vanhaan maalaiskartanoon. Sitä pikku hiljaa rempataan ja puutarhaa laitetaan!

  VastaaPoista
 66. Täällä Mia,38v. Kahden tytön kotiäiti ja yhden miehen puolisko. Puutarhanhoito ja leivonta mm.lähellä sydäntä.
  Ihanaa Pariisin matkaa teille!

  VastaaPoista
 67. Ihanaa Pariisin matkaa teille! Pariisi on aivan ihana, olen kerran käynnyt. <3

  Niin ja ihan ekan kerran täälä kurkkimassa. Aivan ihana blogi!

  Minä olen siis naana, onnellisesti naimisissa ja kahden pojat äiti (06&08) ja perheeseen kuuluu myös bokseri. :) Meidän talo valmistuu ensikuussa, jota odotammekin jo kovasti...

  Jos haluat blogini lukijaksi, niin ilmoittelehan. :)

  VastaaPoista
 68. Pariisi on ihana! Minäkin suunnittelen matkaa sinne. Elikkä täällä kirjoittelee 34.v neljän pojan äiti. Ammatiltani olen prosessinhoitaja.

  VastaaPoista
 69. Ihanaa lomamatkaa teille :)

  Täällä kirjoittaa 32v nainen Etelä-Pohojammaalta, asun rintamiestaloa rakkaan aviomieheni ja viiden koiramme kanssa. Harrastuksena käsityöt, sisustaminen, koirat ja lukeminen. Ammattini on maatalouslomittaja :)

  VastaaPoista
 70. hei, täällä kirjoittelee kolmen lapsen äiti Espoosta:)
  Blogisi vasta löytäneenä joten täytyypi tarkistella sitä hieman lähemmin!

  VastaaPoista
 71. Heipparallaa,

  Täällä kirjoittelee Satu 35v itä- Uudeltamaalta. Perheessä lisäkseni mies ja pojat 9v ja 6 kk sekä pari koiraa. Työskentelen viestintäalalla ja harrastuksiin kuuluu koirien lisäksi sisustus ja puutarhanhoito. Ihana ja inspiroiva tämä sinun blogisi!

  VastaaPoista
 72. Täällä keski-ikäinen -tänään erittäin surullinen äiti-ihminen, -joka ei oikeastaan jaksaisi mihinkään mitään kirjoitella...
  Mutta näin kauniin palkinnon kohdalla on pakko jaksaa.

  VastaaPoista
 73. Täällä uusi lukija. :) Siis Päivi, 28 vee, kahden tytön ja yhden pojanvesselin äiti. Tällä hetkellä kotiäitinä, tulevaisuus vielä avoin.. :)

  Ihana, kaunis blogi sinulla. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 74. Olen maaseudulla, Pohjanmaalla miehen ja kissan kanssa asusteleva keittiöalan ammattilainen. Harrastan käsitöitä, tuunailua, puutarhaa, matkustelemista ja lukemista.Häämatkalla ajelimme Eurooppaa ristiin rastiin ja Pariisissakin tuli käytyä. Hyvää matkaa!Terveisin Eeviregina

  VastaaPoista
 75. Oikein nautinnollista matkaa teille!

  Toivottelee työssäkäyvä kahden pojan (-05 ja -98) ja yhden tytön (-08) äiti, niin ja tietenkin myös yhden miehen vaimo. Nautin käsitöistä, mutta aikaa ei niiden tekoon aina löydy, ainakaan tarpeeksi ;)

  VastaaPoista
 76. Hei
  Täällä kirjoittelee Anu, 2v. pojan äiti ja ihanan miehen vaimo. Kotiäitinä olemisesta olen nauttinut viime vuodet mutta pikapuoliin kutsuu työelämä takaisin pyörteisiinsä. Pidän ihan tavallisesta kotielämästä: perunoista, soosista ja päikkäreistä, pienten varpaiden kutittelemisesta ja yhteisistä leikeistä. Pienistä puuhista myös - niin sisustamisen kuin askartelunkin parissa.

  Toivon, että matkanne toteutuu ja on ihana kaikkinensa!

  VastaaPoista
 77. Täällä Päivi , neljän lapsen sisustukseen, kirppareihin ja antiikkiin hurahtanut äiti..

  VastaaPoista
 78. Hei!
  Kahden lapsen (13 ja 16) vuorotytötä tekevä äiti. Sisustaminen ja puutarhanhoito kiinnostavat. Toivottavasti pääsit matkalle!
  Kaisa

  VastaaPoista
 79. Moi!
  Olen 35v yrittäjä, kahden murkkuikäisen pojan äiti toista kertaa naimisissa. Asun Keski-Pohjanmaalla.
  Rakastan sisustamista, bloggailua ja shoppailua sekä raviurheilua.
  Maison Belle-tuotteet on huippuihania! Itsellä taitaa olla menossa 3:s pullo sitä Bathroom-pesuainetta.

  VastaaPoista
 80. Yks seniori-iässä oleva bloggaileva mummeli näpyttelee ihanan svengaavan musiikin tahdissa. Pyöreä lantio kummasti keinuu ja tuo vanhanajan hurmuri laulaa niin että villasukat pyörii jalassa...aijai!

  VastaaPoista
 81. Täällä ihanaa blogiasi kommentoi 32-v tuleva äiti. Vauvan arvioitu saapumisaika 30.4, eli ihan pian! Muutin mieheni kanssa uuteen kotiimme jouluna ja nyt alkaa ison metsätontin kanssa ihmettely ja vähän viherpeukaloakin kutittelee. Tosin saa nähdä mitä sitä tuon ensimmäisen sintin kanssa sitten jaksaa kesällä. Elämme jännittäviä aikoja.
  T:Sofia

  VastaaPoista
 82. Löysn linkityksen kautta tien blogiisi ja toki arvontaan mukaan! :) Olen 30v tyttönen, asustelemme avomiehen ja parin kissan kanssa omakotitaloa, jota remontoidaan ahkerasti. Päivätyön lisäksi teen sivuhommana pieniä sisustus ja tuunausjuttuja, joita löydän blogini kautta! Tervetuloa myös Rintelään ja mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 83. Hei! Iloisesta Itä-Suomesta kirjoittelen minä, kohta neljävuotiaan pojan lähes äiti. Omaa aikaa iltasella vietän seuraamalla monia, monia blogeja ja nauttimalla sisustusjutuista. Toivottavasti keksitte keinon ja pääsette pian kotiin Ranskanmaalta! t.Aijuliini

  VastaaPoista
 84. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 85. Viime tipassa osallistun arvontaan. Voih, olette jumissa siellä Pariisissa. Toivon, että pääsette kotimatkalle pian...

  Olen 38 v. Kolmen lapsen äiti, kaksi poikaa -92 ja -94 sekä iltatähti prinsessa -03. Kotina 60-luvulla rakennettu funkkistyylinen talo, jossa remontoitavaa riittää. Ikuinen haaveilija, joka rakastaa kaikkea kaunista, uutta ja vanhaa.

  VastaaPoista
 86. Toivottavasti seikkailumieliala pysyy yllä ja pääsette pian kotiin!

  Täällä hieman sinua vanhempi työssä käyvä kahden lapsen äiti, poika -04 ja tyttö -06. Kotona ollaan lepäilty talvi ja kohta jatkuu rakennushommat huvilan parissa.

  VastaaPoista
 87. Blogiasi seurailee 27-vuotias kahden lapsi äiti, joka rakastaa sisustamista ja omassa kodissa touhuamista. :)

  VastaaPoista
 88. Osallistuu arvontaan...toivotaan parasta, että kotimatka onnistuu mahdollisimman pian!

  bellagio

  VastaaPoista
 89. Hei Johanna!
  Täällä toisella puolella ruutua ihanaa blogiasi seurailee Heini 26v. Kolmen ihanan lapsen, myös 2pojan ja yhden prinsessan kotiäiti. Mä olen kovasti hurahtanut sisustamiseen, ja ompelemiseen, ja tietenkin tähän niin antoisaan blogielmään! :)

  -Heini-

  VastaaPoista
 90. Löysin vasta tämän blogisi! Ihana blogi,laitan sen suosikkeiheni.

  Minä olen keski-ikäinen mamma täältä Itäsuomesta, pientä maalaiskotia asutan yhdessä teinitytön ja mieheni kanssa. Sisustus on tullut elämääni talven aikana ja harrastuksia on vaikka muille jakaa, ei ole vapaa-ajanongelmia.

  VastaaPoista
 91. Olipa kiva lukea muidenkin esittelyjä itsestään:)
  Täällä 36-vuotias kotirouva Etelä-Suomesta. Alakouluikäiset tyttö&poika ja mies, joka reissaa paljon(=tuliaisia!). Rintamamiestaloa remontoidaan ja harrastetaan muitakin kädentaitoja:)
  Täällä käyn ihailemassa kuvia ja hakemassa inspiraatiota!

  VastaaPoista
 92. Juuri löysin tämän ihanan login, ja ihastuin kaikkiin kauniiiin kuviin ja samanaikaisesti kauhistelen tilannettanne siellä Pariisissa! Oi että, toivottavasti pääsette pian kotiin!

  Olen 32-vuotias kahden lapsen, 6- ja 4-v ja yhden kohta 35 miehen vaimo. Rakensimme toissa vuonna Kannustalon, jota sisustelen nyt ja maistelen vähän erilaisia tunnelmia.

  Vielä Pariisista, oliko tuo Jardins Hotelli ok? Meillä on vuoden päästä kesällä 10v hääpäivä, ja päätimme jo naimisiin mennessämme, että se vietetään sitten Pariisissa. Hotelli ja etenkin näkymä vaikuttaa aivan ihanalta! Jokohan pitäisi varailla;)

  -Hanna

  VastaaPoista
 93. Täällä kahden lapsen onnellinen kotiäiti, ammatilta leipuri-kondiittori. Mieskin löytyy talosta. Ensimmäinen oma koti työn alla,jonka mies itse rakentaa. Innolla odotan muuttoa ja sisustuspuuhia uudessa kodissa! :)

  VastaaPoista
 94. Toivottavasti pääsette pian kotiin!

  Täällä miehen kanssa kaksistaan oleva nainen, joka töissä hoitelee mummoja ja kotona kotia :)

  VastaaPoista
 95. Kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen vaimo, pikkukaupungista, rakastan historiallisia romaaneja (elämänkertoja yms.), skräppäystä ja helmikoruihin hurahdin hiljattain. Ihan ekaa kertaa kesyin tänne.

  Toivottavasti ette enää jumita Pariisissa.

  VastaaPoista
 96. Tämä vierailija on 32-vuotias kolmen lapsen äiti, aviovaimo ja yhden kultaisennoutajan omistaja pohjosesta. Työkseen touhuaa alle kouluikäisten lasten kanssa päiväkerhoissa :)

  Yhdyn edellisiin kirjoituksiin ja toivon että olette päässeet jo kotiutumaan Pariisista.

  VastaaPoista
 97. Vielä taitaa keretä arvontaan...

  Voi tiedätkö, meidän tuttumme oli kanssa samaan aikaa pariisissa jumissa, he pääsivät suomeen, heitä tuli hakemaan porukkaa ivalosta autolla eli autolla tanskaan ja, laivalla sieltä suomeen. Ke olivat kotona.

  No onneksi nyt lennot onnistuu =D

  Toivottavasti olette jo perille päässeet...

  -Sanna-

  VastaaPoista
 98. Hellurei!

  Jos arvonta vielä voimassa, tämä 2 typykän äeppä täältä Kainuusta haluis osallistua siihen. :) Oma blogikin on, mutta vielä on hukassa sen käyttö... Mutta, ajan kanssa selvinnee kaikesta. :))

  -Murupeikko

  VastaaPoista
 99. raaskisiko tuota rättiä edes käyttää! Yrittäkää selviytyä matkustamisesta johtuvasta uupumuksesta!

  VastaaPoista
 100. Heips, nyt kun tuhkat vähenee, varmaan jo kotiin pääsitte!
  Ikuinen selailija olen, yli 6-kymppinen, luen, askartelen, tuunaan, kortteilen, kuntoilen.

  Toivottavasti vielä arpaonni on myötä!

  Aurinkoista7lämpenevää kevättä! al

  VastaaPoista