torstai 20. toukokuuta 2010

Pihalla...

....ollaan nyt oltu kaiket päivät aamusta iltaan. Ihana sää on suosinut meitä, joten eipä siitä raaski olla nauttimatta. Tupa reppanainen vaan kylläkin kärsii, kun siivoojaa ei näy...;)


Puutarha vihertyy ja puhkeaa kukkaan aivan silmissä. Harmi kylläkin, että rikkaruohojen kasvuvoima tuntuu olevan paras. Mutta taistellaan, taistellaan...periksi ei niille anneta!  ;)

Tällä hetkellä saadaan nauttia narsisseista ja keltaisista tulppaaneista. Kovasti nupulla ovat myös jo lempparini, hennon vaaleanpunaiset angelique-tulppaanit...Uima-altaan ympärystöä yritetään työstää meillä pikkuhiljaa. Vaatii rutkasti hommia saada maat tasattua oikeaan kohtaan, terassin laudoitustakin vielä viimeistellään. Kukkapenkkien kimppuun päästään sitten lopuksi. Tulossa on aikasta iso alue kukille ja en malta odottaa, että pääsen piiitkän ostoslistani kanssa taimistolle ja sitten istutuspuuhiin...:)

Vielä on ilmeisesti pari lämmintä päivää ennen kylmempiä säitä, joten puutarhastelu jatkuu meillä...

                                                             Auringonpaistetta jokaiselle!

                                                                             Johanna

9 kommenttia:

 1. Minulla osui katse samantien tuohon kukkasten keskellä kulkevaan väylään - onko se ihan tavallisista punaisista tiilistkivistä tehty? Näyttää nimittäin todella kauniilta! :)

  Meidän piha on aivan rikkaruohojen valtaama - ne kasvavat uskomatonta vauhtia!

  Toisaalta tietyissä paikoissa kuten pihamme reunalla suorastaan "kasvatan" rikkaruohoja koska kerään sieltä kaneille syötävää :)

  VastaaPoista
 2. Niin kaunista ja kesäistä jo siellä! Tulppaanit ovat lempikukkiani ja nuo keltaiset ovat niin ihanan kesäisiä. Voin kuvitella, miltä nupulla olevat vaaleanpunaiset unelmta tulevat näyttämään täydessä kukinnossaan.

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihanan vihreää ja kukkivia kukkia, kaunista! On tämä kevät ihanaa aikaa kun luonto alkaa vihertää! Mukavia ja aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 4. Ihanasti pihamaasi on herännyt kukkaloistoonsa. Eihän tuolta sisätiloissa malta olla. Lohdullista on se ettei sisältä mikään karkaa odottaa kiltisti oikeaa hetkeä. Joten nautitaan auringosta ;)
  Mukavaa viikonloppua!

  -Marie

  VastaaPoista
 5. kyllä niin ihanalta näyttää!!!kunpa tuon taidon osaisi!!!!tiilipoloku on ihanan romanttinen:)intoa viikonloppuun!

  VastaaPoista
 6. Kaunis tuo tiilipolku kukkien keskellä ! :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Pitäis kattoo kalenterista, että koska kerkeis tulla pyllistelemään sinne teidän kukkapenkkien äärelle. =) Mitä toi valkonen pieni kukka on tossa ekassa kuvassa?

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Onpas ihania kuvia!
  Aurinkoista kesän odotusta toivottelee uusi lukijasi Terhi :)

  VastaaPoista
 9. Heissan kaikille!

  Marika: Ihan tavallisista vanhoista tiiliskivistä on tehty nuo meidän polut. Tosi käteviä moneen paikkaan. Meilläkin monet rikkaruohot ovat pupujen herkkuja ja niitä riittääkin yllin kyllin meidän ojanpiertaneilla...:)

  Noora: Se on kaukasianpitkäpalkoa. Tervetuloa vain, koska tahansa! :)

  Terhi: Tervetuloa "joukkoon"!

  VastaaPoista