torstai 5. elokuuta 2010

Päiväkaffittelua ja kynsihoitoja...

Terveisiä täältä etelä-suomesta! :)

Isäntä joutui keskeyttämään lomansa viime sunnuntaina ja lähteä työmatkalle täksi viikoksi, joten me päätettiin tulla lasten kanssa lomailemaan tänne anoppilaan siksi aikaa... (siis pakoon lasten kanssa yksinoloa ukkosmyrskyissä ;))Tänään ollaan päiväkaffiteltu isännän suvun naisten kanssa mamman huomisia synttäreitä. Vuosi tulee taas lisää mittariin mutta olo on edelleen kuin viistoista kesäisellä...;)
Tehtiin lasten Noora-tädin kanssa Hyvä terveys lehdessä olleen reseptin ohjeella tuollainen vadelma rulla, joka on vähän niin kuin kääretorttuversio britakakusta. Tosi herkkua!
...ja sen jälkeen, kun maha pursusi herkkuja, sai suvun naiset samaiselta tädiltä kynsihoidot ihanassa ilta-auringossa...
Mamman lyhyet leipälapiokynnetkin kaunistui kummasti ranskalaisesta manikyyristä ja söpöstä kynsitarrasta. En ole ikinä ollut kynsi-ihmisiä mutta sillä saralla täytyy petrata... jopa tuon tyttelin takia, joka tuntuu nauttivan jo nyt, pienestä iästään huolimatta, näistä tyttöjen jutuista...:)
Isännän lento laskeutuu ensi yönä suomen maan kamaralle! Ihanaa! Tämä ikävöivä mamma parkkeeraa hienoine kynsinensä kainalopaikalleen ja juhlistaa rupsahtamistaan huomenna tampereella kierrellen...

...illalla sitten kutsuu koti ja pikkuhilijaa varmaan ne askareetkin...ehkä...;)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Johanna

18 kommenttia:

 1. Moikka- ekstemporee matkat ovat ehkä kaikkein parhaiten onnistuneita -ainakin meidän perhellä; ei liikaa odotusta, jännitystä jne. sinulla kauniit ranskalaiset kynsissäsi !! Kävin myös tänään huollossa, olo on taas niin ihana jopa ylellinen kun on siistit ja laitetut kynnet. Mukavaa lomanjatkoa :) ps. tervetuloa "meille" ovi on taas auki ;)

  VastaaPoista
 2. Moikka- ekstemporee matkat ovat ehkä kaikkein parhaiten onnistuneita -ainakin meidän perhellä; ei liikaa odotusta, jännitystä jne. sinulla kauniit ranskalaiset kynsissäsi !! Kävin myös tänään huollossa, olo on taas niin ihana jopa ylellinen kun on siistit ja laitetut kynnet. Mukavaa lomanjatkoa :) ps. tervetuloa "meille" ovi on taas auki ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet!
  Ja hyvää synttäriä huomiselle!

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea! Kivasti sait viettää synttäriä.

  VastaaPoista
 5. Hyvää synttäriä! Ja minäkin tykkään että kauniit nuo sun kynnet!

  VastaaPoista
 6. Onnea vaan.
  Kivat on kynnet.
  Itse laitatin geelikynnet.
  Näihin jää koukkuun.
  Tykkään tosi paljon.
  Aurinkoisia päiviä teille!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut! Ihanat kynnet, minullakin olisi paljon parantamisen varaa sillä rintamalla.
  Kakku näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
 8. Onnea kovasti! Minäkään en oo yhtään kynsi ihminen... kammoan kaikkia rakennekynsi härpäkkeitä!! nuo sun kynnet on kyllä nätit :) mullekkin kelpais ranskalainen manikyyri.

  VastaaPoista
 9. Onnea!! Kynsirintamalla olen tosi avuton ja en yhtään kestä pitkiä kynsiä itselläni mutta ihailen niitä kaikilla muilla. Ihanat on nuo sun kyntesi.
  Miehen kotiinpaluu työreissuilta on aina yhtä juhlaa. hyviä kainalohetkiä teille,
  Anu

  VastaaPoista
 10. Ihanat kynnet! Minäkään en piittaa mistään rakennekynsistä, toisilla kivat mutta itselle ei kiitos :)

  VastaaPoista
 11. Onneksi olkoon ja tervetuloa tänne Tampereelle juhlistamaan synttäriä :)

  Kauniit ovat kynnet, kerta kaikkiaan! Luonnolliset!

  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 12. Hyvää synttäriä ja mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 13. Ai ootte Tampereelle tulossa? JEE! :D Kyllä tänne kannattaakin tulla :) Teidän pitää poiketa, kun joskus sillai vihjasitkin ;)

  T: Miia-serkku

  VastaaPoista
 14. Kiitos kivasta viikosta! Voisitte useemminkin tulla! ;) Ja onnee vielä päivänsankarille! Toivottavasti oli hyvä päivä Treella!

  Viettäkäähän mukava viikonloppu!

  VastaaPoista
 15. Mikä herkkukakku ja ihana kattaus:)

  VastaaPoista
 16. Hyvää syntymäpäivää:-))

  VastaaPoista
 17. Onnea onnea :)
  Britakakku ja kynsihoito kelpaisi tännekin :D

  VastaaPoista