perjantai 3. syyskuuta 2010

Maljakko

Pikaiset moikat kaikille täältäkin blogista. Tämän emännän kone on temppuillut oikein kunnolla, joten blogistaniassa pyrähdykset ovat olleet pikaisia. Muutaman minuutin jälkeen hiiri jumittaa totaalisesti ja näppäilee itsekseen kaikkea mahdollista mihin vain osuu! Toiselta koneelta tulin toivottelemaan teille viikonloppuja! :)
Normaalilta ruokakauppareissulta Prismaan tarttui tänään mukaan tällainen kiva maljakko. Ihanan palloinen muoto. Olin tosin ajatellut siihen kukiksi muutamaa valkoista pikkugerberan oksaa mutta nyt nautitaan näistä krysanteemin oksista, koska kukkakaupasta ei löytynyt sitä, mitä etsin.

Taitaa mamman kamerakin vähän temppuilla, koska meidän lattia ei kyllä ole punainen...vai liekö vain kuvaajassa vika...;)
Vauhdikkaasti viikonloppuun suunnataan...illalla tiedossa pitkä lenkki ystävän kanssa samalla rupatellen...Huomenna illalla meidän lapsukaiset suuntaa mummolaan yökylään ja me taas isännän kanssa ravintolaan syömään. Mukava viikonloppu siis tiedossa!!! :)

Viikonlopun rentoa tunnelmaa tahdittaa tietenkin musiikki! Tänään korvaa miellyttää iskelmämusiikki! :D Tiedä vaikka päästäis huomenna humpalle! ...jos ei muuten, niin omassa olkkarissa...

Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

Johanna

13 kommenttia:

 1. minäkin tänään pyörittelin prismassa samaisia maljakoita, mutta jätin ne tälläkertaa kauppaan. jäi kyllä "vaivaamaan"... kerranki kunnon kokoisia maljakoita!

  VastaaPoista
 2. Nätti maljakko! Mukavaa iltaa ja viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Ihana maljakko ja silmiin pisti myös tuo ihana RM liitutaulu!ihana!:)

  Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
 4. Hypistelin samoja maljakoita mutta kauppaan jäivät vielä mutta saapi nähdä onko ne ensi kauppareissulla haettava mukaan :D
  Ihanaa viikonloppua sinne myös :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää viikonloppua.Ihana liitutaulu.
  Charlotte

  VastaaPoista
 6. ROmanttistaViiKONloppua!!!;)

  hyvin onnistuttiin yllättämään!:)

  VastaaPoista
 7. Kiva liitutaulu!
  Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 8. Soma maljakko ja liitutaulu on hieno!

  VastaaPoista
 9. Onnea merkkipäivän johdosta molemmille! Ja myös siitä toisesta loistavasta jutusta! ♥ Nauttikaahan illastanne ja toisistanne...;)

  VastaaPoista
 10. Oi, että teille onkin sitten tulossa ihana ilta isännän kanssa...tosi kivaa viettää oikein aikuisten iltaa ilman lapsia!!!

  Mua ihan nauratti, kun juuri tuossa yhessä postauksessa ihmettelin omia kuvia lattiasta, että miten tuo eteisen lattia näyttääpi ihan punaiselta vaikka ei oo, ku on vanhan tammen värinen - elikäs sama kuvaustekninen ongelma täälläkin, hih:)

  VastaaPoista
 11. Ihana blogi sinulla!
  Yritin liittyä lukijaksesi, mutta ei nyt suostunut yhteys pelaamaan tai sitten en oikein vielä hallitse näitä hienouksia..=) Pitää yrittää myöhemmin uudestaan..

  VastaaPoista
 12. Terkut vielä samoilta kyliltä! Toivottavasti teillä oli kiva ilta:) Meillä meni vkl-suunnitelmat uusiksi niiltä osin, että eilen oltiin TKssa hakemassa pojalle antib.kuuria...Mukavaa tulevaa viikkoa ja palataan!!

  VastaaPoista