maanantai 21. maaliskuuta 2011

Viikonloppuna...

Erittäin hauska viikonloppu takanapäin. :)
Meillä oli anoppi kyläilemässä isännän siskon tytön kanssa ja he hoitivat lapsia koko viikonlopun. Me saatiin sitten mennä, tulla ja tehdä mitä haluttiin...Ja mehän mentiin!! Kumpanakin iltana oltiin viettämässä iltaa ystävien kanssa... Nauraa sai niin että mahaan sattui ja elämä piteni aivan varmasti ainakin muutamalla vuodella...;)
Tilkkupeiton sain juuri ajoissa valmiiksi ja ehdittiin me viikonloppuna tallissakin hetken nikkaroida. Ei tosin mitään valmista näytettäväksi vielä. Tekeillään on Elviiralle mailegin pupuille talo...sellainen vähän toistametriä harjakorkeudeltaan oleva...sekä erilaisia istutuslaatikoita taimikasvatusta varten....Tänään on meinaan se päivä, kun me laitetaan lasten kanssa siemeniä kasvamaan. Maitopurkkeja ollaan kerätty jokunen viikko ja niihin meinaan laittaa ne kasvamaan. Oon onnistunut joka vuosi homehduttamaan ne turveruukut osittain, joten ajattelin nyt kokeilla näitä maitopurkkeja. Ja mikä parasta näissä...nämä on ilmaisia!

Mukavaa viikonalkua kaikille! Voikaahan hyvin!

Johanna

16 kommenttia:

 1. Oih miten ihana viikonloppu teillä ollut!!
  Ja kivaa puuhaa lasten kanssa tänään..
  Mukavaa alkanutta viikkoaps. Kaunis tuli peitosta :)
  Terkuin Liisa Vaniljaisesta Saksanmaalta

  VastaaPoista
 2. Oi miten mukava viikonloppu teillä on ollut:) Ja nätin peiton olet tehnyt! Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 3. Onpa ollut kadehdittavan hyvä viikonloppu meidän viikonloppuun verrattuna... :)
  Mutta minä olen kokenut maitopurkit parhaiksi istutusastioiksi. Kosteus pysyy hyvin hallussa ja jotenkin tuntuvat kasvavan niissä hyvin. Ja etenkin tomaatin taimille sopivan isotkin. En osta enää itsekään noita istutusruukkuja. :)

  VastaaPoista
 4. Tuollaiset viikonloput on kyllä joskus niin tervetulleita :) Maitopurkkien kannataja olen minäkin taimikasvatuksessa. Mukavia istutteluhetkiä teille! :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa aivan ihanalta teidän viikonloppu :) Odotan jo kuvia teidän nikkaroinnin tuloksista :)

  Ostin eilen kans siemeniä kaupasta, mutta enpäs oo vielä ehtiny miettiä mihin ne laitan kasvamaan- meillä maitopurkkejaki kertyy turhan hitaasti.. Ehkä testaan ne turveruukut :)

  VastaaPoista
 6. ihana peitto. mitäs meinaat istutella, haluaisin itsekin laittaa tulemaan kaiken näköistä mutta kissat syö kaiken mikä mullasta nousee

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihana viikonloppu teillä onkaan ollut!

  VastaaPoista
 8. Ihana viikonloppu teillä ollut!
  Ja mikä anoppi -HATUNNOSTO.
  Meillä anoppi aikoinaan ilmoitti (kun ensimmäistä odotin), että jokainen hoitakoot omat lapsensa. Ei ole muutenkaan lapsirakas :(
  Onneksi minun vanhempani kuitenkin auttavat :)

  VastaaPoista
 9. Ihanan kuuloinen viikonloppu! Meilläkin oli vähän erilainen viikonloppu, kun vain 1/3 lapsista oli paikalla. Oli hiljaista. :D

  Kauniin peiton olet tehnyt!

  VastaaPoista
 10. Olipas mukavan kuuloinen viikonloppu, hieno juttu.Ja oi mikä peitto, noita kankaita oon kans katsellut mutta en viel ole ostanut kun tuntuu että mitään ei niistä ehi tekemään.Mutta katsotaan.Kaunista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 11. Kiitos mukavasta perjantai illan seurasta. Ja eritoten kiitos ystäväni aivan ihanasta tilkkutäkistä, aivan minun makuuni! Nyt täytyisi kans ryhdistäytyä ja käydä siemenostoksilla. Mukavaa viikon alkua! Mari

  VastaaPoista
 12. Olipas teillä kivan kuuloinen viikonloppu! Tuollaisia aina välillä tarttisi:) Mukavaa viikkoa myös!
  t. kati

  VastaaPoista
 13. Teillä on ollut ihana viikonloppu, tuollaiset illat tekevät niin hyvää :)

  VastaaPoista
 14. Ylelliseltä kuulostava viikonloppu!
  Huikean kaunis peitto!

  Ilonpilaaja taidan olla, mutta kerronpa kumminkin, että juuri nyt -laskevan kuun aikana- ei kannattaisi kylvää, istuttaa tai vaihtaa multia. Jos suinkin maltat, niin kannattaa odottaa kirjaimellisesti "kuin kuuta nousevaa" uutta kuuta, joka alkaa 3.4. Siitä 2 viikkoa eteenpäin on paras aika kylvöille.

  VastaaPoista
 15. Teillä on kyllä ollut ihana luxus-viikonloppu. :)
  Pitääkin kokeilla noita maitopurkkeja.
  Miten mä oon ne unohtanut? Lapsen aina niihin istutettiin..:)

  VastaaPoista
 16. Ihanan hempeä tilkkupeitto, minulla oottaa tilkut korissa ompelua..ku sais vaan ajoiks!

  VastaaPoista