tiistai 31. toukokuuta 2011

Perkuulla...


Tänään täällä on ollut kiva ilma. Olenkin ollut melkein koko päivän lasten kanssa pihalla. On tyhjätty kasvihuoneesta vanhoja multia pois. Huomenna kuskaan sinne uudet mullat ja teen istutukset.
Penkeissä olen kontannut pers pitkällä peraten. Sitä hommaa sitten riittää....Jos jollakulla teistä ei ole tarpeeksi perattavaa omalla tontilla ja kyseisestä hommasta suunnattomasti nauttii, niin tänne voipi ilmoittautua vapaaehtoiseksi...täällä kyllä löytyy rikkaruohoja rasitukseen asti...;)
Ihana mulle uus tulppaanilajike, joita istutin harmillisen vähän syksyllä...Kertokaahan ihmeessä, jos tiedätte lajikkeen nimen, niin tiedän hommata niitä syksyllä lisää. :)
Meidän Empun lempipuuhaa tänä kesänä on ihan ehdottomasti crossimopolla ajo. Äiskän sydäntä aivan kylmää välillä, kun poika menee jo hypäten ja hirmuista vauhtia ajaen...Oskari ajelee hissunkissun perässä pikkumönkijällä samalla laulellen piippolan vaaria...Polkupyöräkin käy...veljeänsä jokatapauksessa seuraa niin uskollisen ihanasti perässä. Ja välillä ottavat yhteen, niin että kylä raikaa..eikä oikeastaan välillä vaan tosi usein! ;D Veljekset ihanaiset, niin erilaiset luonteeltaan...Monta harmaata hiusta tulevat varmasti äiskälle ja iskälle vielä aiheuttamaan...;)Eipä mitään uutta täällä...muutaman kuvan vain napsaisin teille perkuuhommien lomassa...:)

Voikaahan hyvin!

Johanna

16 kommenttia:

 1. Kyllä on hienosti rakennettu piha!!

  VastaaPoista
 2. Onpa teillä ihana piha, uima-allas ja kaikki :)

  Meillä tytöt ottavat myös välillä yhteen, niin että väliin pitää mennä. Kaipa se kuuluu kasvuun...

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana piha teillä uima-altaineen!:)

  VastaaPoista
 4. Perkuuta riittää täälläkin. Kasvimaa on ollut viikon kitkemättä ja sen kyllä huomaa...

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti juhannuksena on hyvät säät, että päästään testaamaan toi teidän uima-allas, en oo siellä vielä koskaan ollut.
  Ihana kuva Elmeristä. Mäkin olisin varmasti aika sydän syrjällään sen ajelusta.

  VastaaPoista
 6. Olisikohan tulppaanit Shirley?
  j.

  VastaaPoista
 7. Ja meno senkun "paranee" kun klopit kasvaa : D

  VastaaPoista
 8. Ihana koti ja piha! :) Olen aina välillä kurkkinut mutta en vielä kommentoinut :) Hei saako kysellä käytättekö uima-altaassa mitä kemikaaleja ja mistä ne hankitte?

  Sanna

  VastaaPoista
 9. Tsempit perkuuseen:) Kauniita kuvia!
  t. kati

  VastaaPoista
 10. Ihanalta näyttää! Mulla on odottamassa kasa punatiiliä paikkaansa ja ajattelin laittaa niitä poluksi, ootko laittanut alle ainostaan hiekan, vai onko järkevää laittaa betonia? Kiitos jo etukäteen neuvoista :)

  VastaaPoista
 11. Meillä pieni piha ja ihan kesken. Sunnuntaina lähtee vanhat pensaat ja kohoaa uusi komea valkoinen lauta-aita..mutta milloin ?? Anna vaan pojan rauhassa pörisyttää mopedillaan, se on miesten elämää.. Rikkatuohot ei lopu, eikä vähene !!

  VastaaPoista
 12. Teidän puutarha näyttää niin ihanalle!!!

  Tullaan Heinäkuussa Huvilalle, nähdäänkö?

  Täs on ollu niin kauheeta härdelliä sen jälkeen kun Maxi on syntynyt että ei muka ole ehtinyt pitää yhteyksiä...mutta olisi kiva nähdä kyllä...jos vielä kiinnostaa.

  Mulla on kommentointikin jäissä kun saan niin paljon paska viestiä anonyymeiltä...mietin jo et laitanko blogin kiinni kokonaan...vai teenkö taas uuden....ei oikein innostais...

  VastaaPoista
 13. Silmä lepää teidän pihassa! <3 Ja ihana Johanna Kurkela soi taustalla... :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos ihanat! <3

  j. : Googlasin heti tuon nimen ja vaikuttais siltä, että on juuri niitä tulppaaneja. Kiitos tiedosta hirmuisesti! :)

  Sanna: meillä on altaassa aktiivihappea ja jotain muuta...? Sellainen kemikaalipaketti yleensä ostetaan marketeista. Allas ostettiin Keskiseltä ja sieltä on mun mielestä ostettu ne kemikaalipaketitkin. Isännän heiniä on tuo juttu, joten en hirmuisesti oo perillä noista aineista. :)

  Heidi: Meillä on polkujen alla ensin hiekka, sitten maisemointikangas ja sitten vasta tiilet. Ei olla muurattu polkuja.

  Mi-Ma: Ilman muuta voidaan nähdä heinäkuussa! Sehän olis kiva juttu! Kuule, laita ny mulle sähköpostilla sun blogin osoite, kun en ole löytänyt tietä sinne uuteen ollenkaan!

  VastaaPoista