keskiviikko 24. elokuuta 2011

Kihlapari


Mulla on ollut ilo saada olla kuvaamassa tänä ja viime kesänä muutamia "juttuja"... Perhekuvia, rippilapsi ja nyt viimeisenä miehen siskon ja hänen miehensä kihlakuva.
Julkaisuluvan sain näihin kihlakuviin, joten tässä teillekkin muutama otos. Iisimmästä päästä olevista. ;)
Kun kuvaan, niin suorastaan rakastan kuvaamiseen heittäytymistä (ja ideoita puskee) ja tässä kuvaustapauksessa kyseinen parikin, joten jätän teidän huumorin testaamatta ja julkaisen siis vain iisimmät! ;) 
Nämä kuvat on otettu sateisen päivän iltana, joten vaatteet olikin sitä mukaa sen jälkeen, kun mentiin pitkin heinäpeltoja, märkiä laitureita ym. Mutta kivaa oli! :)
Tykkään lisätä kuviin jonku kuvattaville oman jutun. Kyseisellä parilla esim. kitara, joka on iso osa heidän elämäänsä muutenkin. Naapurin pojan rippikuvaan taas lisättiin meidän moottoripyörä, joka oli kyllä aikasta hauska yhdistelmä puvun kanssa. :) Perhekuvissa taas lapset antavat sen oman juttunsa. Tosin ystävän perhettä viime kesänä kuvatessani, oli mielestäni hauskin kuva sellainen, missä äiskä makasi nurmikolla joen rannalla kyynärpäihinsä nojaten ja hänen pienet lapsensa istui äiskän selässä ja söivät jätskitötteröitä antaumuksella. :)
Tätä kuvaamista kyllä tekis mieluusti vaikka työkseen!! Alkaa vissiin pieni keski-iän kriisi tehdä tuloaan, kun pitää alkaa tuskailemaan ammatinvalintaansa!?! Enkä edes ole vielä töihin palannut... ;D

 


 Tässä kuvassa näkyy mielestäni usva kivasti antaen oman lisänsä tuohon viljapeltokuvaan verrattuna mustavalkoiseen versioon. Makuasia tietenkin...:)


Romantiikan hippuja jokaiselle! <3

Johanna

14 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Niin kuin sinulla kaikki aina ovat. Ja selvästi myös taito hyppysissä :) Olen täällä jonkin aikaa käynyt kurkkimassa, nyt oli jo kommentoinnin aika :)

  Sinulla on todella ihana blogi, jonne tulee mieluusti ja lähtee aina hyvällä mielellä, kiitos siis!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuvasarja.
  Huokuu aitoa kiintymystä ja rakkautta:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat heille muistoksi yhdestä tärkeästä päivästä...☺

  VastaaPoista
 4. Ei varmasti olis haittaa vaikka ammattia vaihtaisitkin :) Todella kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia. Mä tilaan meidän porukan perhekuvauksen tässä kunhan teidän suuntaan tullaan.
  t. kati

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille!

  Kati: ruska-aikana otettu kuva ilkanpatsaalla voiskin olla kiva yhtenä kuvapaikkana...:) Ja muitakin ideoita tuli mieleen mutta soitellaan niistä! :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, niin kuin ennenkin Onnea heille <3

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia ja niiin onnellisen näköinen pari! Teidän neito taitaa olla isin näköinen kun löysin tädistä samaa näköä... :)

  VastaaPoista
 9. PiiaS: Meidän kaikki lapset on ihan samannäköisiä muiden mielestä, joten ei voi ainakaan isästä erehtyä! ;DD Keskimmäinen tosin on enemmän mun näköinen. Mutta ei se tietenkään oo ihme, että ne on kaikki niin samannäkösiä, kun mua ja isäntääkin on nuorempana luultu monta kertaa sisaruksiksi. :)

  VastaaPoista
 10. Kauniita kuvia, niin onnellisen näköinen pari :)

  VastaaPoista