sunnuntai 18. joulukuuta 2011

lasikömmelin joulu...

Tässä päivänä yhtenä sain joulukalenterista paketin Da-Capoja, jonka sisään oli piilotettu liput Tarja Turusen joulukonserttiin. :) Lapset menivät yökylään vanhemmilleni ja eilen sitten suuntasimme kyseiseen konserttiin...
Kylmät väreet meni melkein koko konsertin ajan, niin hyvä se oli! Eikä kylmäksi kyllä jättänyt urkuri Kalevi Kiviniemikään! Aivan mielettömän hyvä!!:))




Tänään aamusta (siis puoliltapäivin!!!) juotiin isännän kanssa rauhassa aamuglögit meidän lasikömmelissä. Terveellisesti vaan piparia ja suklaata aamupalaksi...;)




God Jul- tarjottimen tein pari viikkoa sitten. "Rivat" on samanlaiset tähtireiät, kuin siinä pikkupöydässäkin, jonka tein jokin aikaa sitten.




Nyt täytynee suunnata kohti kaupungin ihmisvilinää lasten kanssa. Lasten kummien lahjat vielä puuttuvat... Sen jälkeen saapi huokaista helpotuksesta, kun kaikki lahjat on hommattuna.

Ihanaa neljättä adventtisunnuntaita kaikille!

Johanna

17 kommenttia:

  1. Oijoi, kuinka jouluista ja ihanaa! Täälläkin alkaa lahjat olemaan jo hankittuina. Mitä teidän lapset on tänä jouluna toivoneet/saamassa lahjaksi? Meillä Angry Birdsit on ehdoton hitti... :) terveisin, Elsa

    VastaaPoista
  2. Oih kuinka kaunis lasikömmeli! Niin ihanat somisteet, ja ihana aamupalaki :D Jouluna, ja nythän on jo joulu, tai no minun laskujen mukkaan, niin jouluna saaki herkutella aamupalaksi piparia ja suklaatia :D

    Mukavaa sunnuntaita sinnekki :)

    VastaaPoista
  3. Niin ihanan nököinen paikka tuo lasikömmeli!!

    VastaaPoista
  4. On se niin mahtava tuo teidän lasikömmeli.On teillä kaikki paikat niin viimisen päälle, että huokailla pitää.Tosi upean tarjottimen olet taas tehnyt ja kaunis teksti reunassa.Mukavaa jouluviikkoa! Tepa Seinäjoelta ps. Odotan kovasti joulukuvia teiltä keittiöstä ja olohuoneestakin.

    VastaaPoista
  5. Minä puolestaan hain jo kolmantena vuonna peräkkäin tunnelmaa Tomi Metsäkeon joulukonsertista. Siellä myös vipelsivät pienet hiiret kroppaa ylös alas. Ihan mieletön, charmikas artisti, hauskakin vielä kaiken lisäksi. :)

    Valoa neljänteen adventti-iltaan!

    VastaaPoista
  6. *huoh* sydän pysähtyy melkein näitä kuvia katsellessa, on niin jouluista ja KAUNISTA :O) Kivaa neljättä adventtia :D

    VastaaPoista
  7. Oi miten tunnelmallista ja kaunista!
    Ihanaa joulunalusviikkoa teidän perheelle! :)

    VastaaPoista
  8. Oiooiiiiioooiii.
    Kaunista <3

    Piparitikkarit on aivan huippuja =)

    VastaaPoista
  9. Oletteko isäntäsi kanssa käyneet jonkun puuseppä koulutuksen vai miten olette noin käteviä käsistänne?? ite tein yhen hyllyn eteiseen (valmiista hyllylevystä ja kannattimista) ja olin niin ylpeä itestäni ;D mut toiset ne näköjään osaa vähän muutakin tehdä.....kaunista taas <3

    VastaaPoista
  10. Kaunista <3 Ihanan raikasta ja samalla jouluista!

    VastaaPoista
  11. Kaunista ja tunnelmallista!

    Miten olet tehnyt tekstin tuohon tarjottimeen? Se näyttää olevan pinnasta koholla...

    VastaaPoista
  12. Iltaa naiset!

    Elsa: meidän pojat ovat toivoneet sähkökitaraa ja rumpuja, ja ne on niille hommattuna. Rullaluistimet ostettiin niille lisäksi top sportista syksyllä kun oli loppuunmyynnissä kolmella kympillä satasen luistimet. Elviiralle on se tämän syksyn"hitti" haukkuva koira ja baby born-juttuja...

    Anonyymi: Ei olla isännän kans käyty minkäänlaista puusepän koulutusta saatikka kurssia. Mies tosin on ollut joskus nuorena poikana kesätöissä puuhommissa. Sillä on luontaiset taidot ja mä opettelen siinä sivussa. :) Kokeilemalla eteenpäin virheistä oppimalla. :)

    Anonyymi: Lehtisahalla olen leikannut tuon tekstin vanerista. Ensin tulostan sopivan tekstin, jonka leikkaan ja jäljennän vaneriin...sitten vaan leikkailen sen irti. Näppärä laite, meillä esikoinenkin on viime päivinä opetellut sen käyttöä iskän opissa, kun haluaa tehdä kans itse joululahjoja esim. Elviiralle puputalon huonekaluja...

    VastaaPoista
  13. Voi himputti siellä mökissä asuu NIIIIN taitavia ihmisiä! Aivan ihanan näköistäkin. Nuo piparitikkarit olivat tosi kiva idea, taidan itsekin joskus kokeilla noita. Kiva pikkulahja vaikka lasten pikkujouluihin.

    Itsekin olen ollut Turusen joulukonsertissa, mieletön ääni, oikea soitin!
    Oikein hyvää joulunalusviikkoa teidän mökkiin!<3

    VastaaPoista
  14. Todella tunnelmallista ja kaunista!

    VastaaPoista
  15. Hei!

    Aivan ihanat verhot tuolla kömmelissä :)

    Meidän lasiterassi kaipailee juuri samanlaisia, kaupasta ei saa oikean mittaisina ja kaipa se tulee halvemmaksikin surruutella itse... Miten teit ne?

    Kiitos kaikin puolin ihanasta blogistasi,

    -sr-

    VastaaPoista