keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ystäviä...

 Meidän nuoremmalla pojulla on tänään synttärit ja mun oli tarkoitus näyttää teille kuvia viime lauantaina pidetyistä uima-allasbileistä/synttäreistä mutta siinä tohinassa otetut kuvat ei nyt ollutkaan julkaisukelpoisia. Kaikissa kuvissa oli niin paljon väkeä, että en alkanut tekemään soittelukierrosta ja kyselemään kuvanjulkaisulupaa....

Joten...tällä kertaa muita kuvia...


Vuosi sitten tutustuimme meidän kylään hetki aikaisemmin muuttaneisiin Hannaan ja Micheliin sekä heidän kolmeen poikaansa. Meistä tuli heti ystäviä, niin hyvin synkkasi kaikilla yhteen ja jaoimme monia samoja kiinnostuksen kohteita. Viime kesän jälkeen ollaankin vietetty monen monta yhteistä hetkeä, halloweenia, pikkujoulua, synttäreitä, vatsatanssituntia  ja muuta... Lisäksi lapsilla on kivan lyhyt matka kipaista pyörällä kyläilemään toistensa luo. 


Keväällä ystävillemme muutti neljä kanaa ja kukko. Niitä on pitänyt vähän väliä käydä porukalla ihastelemassa. Söpöjä otuksia! Lisäksi munat ovat hyviä ja erittäin "sisustuksellisen" vaaleanbeigejä! ;)

Suunniteltiin isännän kanssa, että josko ensi keväänä nikkaroitaisiin meillekin minikanala. :)Tällä viikolla samaiseen perheeseen muutti myös sukulaistemme vanha poni, Manu.
 Tuota pulleaa söpöläistä rapsuteltiin porukalla tänään ja hörpittiin iltateetä tallissa heinäpaalien päällä. Aivan kuulkaas tuli esiteinivuodet mieleen tuosta ihanasta heinän ja hepan hajusta! ♥Toukokuulla saimme lisäksi uudet lähinaapurit; Tiinan, Antin ja pojat. 
Lasten riemulla ei ole ollut rajoja, sen verran ikionnellisia he ovat olleet näistä kaikista uusista leikkikavereista. Tässä meidän kylässä ei ole meinaan aikaisemmin ollut leikkikavereita, vain vanhempaa väkeä...Nämä on näitä maalla ja haja-asutusalueella asumisen varjopuolia, että monaasti on ystäville matkaa...;)


Lisäksi naapurista löytyy viisi eläinystävää; Viivi, Iiro, Hukka, Cisse ja Hero. Nämä koirulit on vieny meidän kaikkien sydämet! ♥  Puhumattakaan meidän Elviirasta, josta on tullut varmaan oikea riesa tuonne naapuriin näiden söpöisten koirien takia.... Aina, kun selkänsä kääntää, vilahtaa likka naapurin puolelle...;DOlen niin superonnellinen ja kiitollinen näistä kaikista ihanista ystävistä;
 uusista ja vanhoista!!! 

Kaksijalkaisista ja nelijalkaisista!

Elämän suurimpia rikkauksia sanon mä!!! :))

Kaksi alinta kuvaa on naapurin emännän ottamia. 

Johanna


11 kommenttia:

 1. Elämä olis aika tyhjää ilman Ystäviä <3

  VastaaPoista
 2. Meillä on ollut vähän sama ongelma saaressa, mutta ei ole enää. Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Hyvin on siinä kaikki viisi koiraa ojennuksessa kuvausta varten :D

  VastaaPoista
 4. Suloisuus tuo Manu-poni!
  Ystävät vaan ovat elämän parhaimpia mausteita <3

  VastaaPoista
 5. Kaverit ja hyvät naapurit on tärkeä asia. Teillä on käynyt hyvä tuuri, että olette saaneet hyvät naapurit. Meillä täällä maalla ei lapsille ole oikein kavereita. Aina on lähettävä useamman kilsan päähän. Onneks kuitenkin serkut asuu ihan naapurissa.
  Kanat on kyllä kivoja otuksia. Suosittelen :)
  Koira kuvat on upeita! On muuten minun lempi rotu kyseessä.

  VastaaPoista
 6. Olipa mukava postaus!
  Minikanalan haluaisin minäkin...:))

  VastaaPoista
 7. Söpö kuva tytöstä ja koirasta :)

  VastaaPoista
 8. Onpa sinulla upeita kuvia, oikein tunnelmallisia ja saat asua maalla. Huokaus. Kiva blogi :)

  VastaaPoista
 9. Voi Johanna, ihania kuvia!! Sirpa

  VastaaPoista