tiistai 20. elokuuta 2013

keskimmäisen huoneessa...

Viime talvena päädyttiin laittamaan pojille omat huoneet siinä toivossa, että tappelupukarien kinat vähän helpottaisi...mutta joopa-joo...niinhän sitä luultiin... Nyt vaan on tullut lisäaiheita, mistä riidellä! ;D
Oskarin huonetta tehtiin kyllä niin rauhallisella tahdilla, että välillä meinasi usko loppua saadaanko ollenkaan valmiiksi...;) Puhumattakaan esikoisen huoneesta, jota ei ole vielä edes aloitettu päivittämään... Sänky alkaa olla pian aivan liian lyhyt ja puumajasänkyä kyselee harvase päivä. No...josko jouluksi!?


Tähän huoneeseen tehtiin paljon säilytystilaa vaatteille, leluille ja peleille. Lisäksi iskän aikoinaan rippilahjaksi saama, vielä täysin toimiva pieni telkkari upotettiin kaappiin niin, että sitä on kiva maaten kattoa. Salaluukku kätkee kaikki  piilotettavat "aarteet"...;)

 

Mukavaa tiistaita kaikille! Me mennään nyt pirpanan kans pyöräilemään...:)

Johanna5 kommenttia:

 1. Tosi hieno! :) Kyllä pojan kelpaa kun on noin viihtyisä huone. Täälläkin tarttis ruveta huoneita pyörittämään kunhan saadaan nuo pihahommat ensin tältä kesää pakettiin.

  Pirpanalle terkkuja ja kivoja lomapäiviä!
  Kati

  VastaaPoista
 2. Kyllä sielä ny kelepaa! Hyvää kannatti orottaa :)

  VastaaPoista
 3. Voi, tuo sänky on niin houkuttelevan näköinen, että haluaisin itsellekin tuollaisen sopen! :)

  Kauniita ovat teidän sisustukset!

  VastaaPoista
 4. Johanna teillei mikään edisty hitaasti!! Kuulisitpa millaisella aikataululla meidän duunaukset edistyy... :D Edelleen kämppä on sikin sokin muuton jäljiltä. Josko ei purkaiskaan joka laatikkoa ja antais odottaa ens kesään jos se oma pesä siihen mennessä löytyis ;)

  VastaaPoista