sunnuntai 15. syyskuuta 2013

keltaista

Eilen illalla illallistettiin myöhälle yöhön meidän ystäväperheen kanssa meidän terassilla. Samalla juhlistettiin meidän synttärisankari-iskää...
Kattauksen väriksi valikoitui valko-keltainen, koska auringonkukkia oli saatavilla ja ne passaa hyvin tähän meidän talon keltaiseen väriin...;)
Lapsille oli oma samantyylinen kattaus ihan omassa pöydässä. Saivat näin supista omia juttujaan rauhassa ja näin myös mahduttiin paremmin kaikki syömään.
Vanhimman pojan kanssa sytytettiin paljon kynttilöitä ympäri terassia ja voi kuinka ihanan tunnelmallisia ne vain olivatkaan pimenevässä illassa...
Kasasin penkille peittoja, josta sai napata ympärilleen kylmän yllättäessä ja käyttöönhän ne kaikki tulivatkin, kun ei maltettu siirtyä sisätiloihin niin tunnelmallisesta illasta.
Vai oliko syynä kenties meidän aikuisten hauska kilpailu, jota ei maltettu keskeyttää..Kierrätettiin iPadiä ja jokainen valitsi vuorollaan biisin Spotifysta, jonka esittäjää muut yritti sitten kilpaa arvata. Kummasti biisit keskittyi tuonne yhyreksänkymmentäluvun alkupuolelle. Ja samoja biisejähän sitä ollaan silloin nuoruudessa jorattu, vaikka ystäväpariskuntamme asui silloin vielä Hollannissa. :)

Lapsillakin oli huippuhauskat leikit, kun leikkivät valohippaa ja "poliisia ja roistoa" pimeässä illassa taskulamppujen kanssa. :)
Näin kivan illan jälkeen on taas kiva kulkea kohti uutta työviikkoa. Mullakin on tiedossa neljä työpäivää, josta kolme taitaapi olla pitkää. 

Sitä ennen kuitenkin tänään mennään ulkoiluttamaan vielä Justiinaa ja Josefiinaa...ja  siitä, keitä nämä söpöliinit on, niin pidän teidät jännityksessä seuraavaan kertaan...;)
Suloista Sunnuntaita!!

Johanna

11 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan ihana väritys kattauksessa ja takuulla ollut kiva ilta!

  VastaaPoista
 2. Hurmaavat kuvat ja mukavalta kuulostava ilta <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kattaus!! Ja muutenkin ilta kuulostaa olleen tosi mukava :)

  VastaaPoista
 4. Oi, miten kiva terassi ja ihanan pirtsakka kattaus, voin kuvitella, kuinka hauskaa tuolla on ollut :)

  VastaaPoista
 5. Varmaan oli viihtyisä illatsu? Kattaus ihan loistava elokuulle..ja varmaan synttärisankarillekkin mieleinen?

  VastaaPoista
 6. Niin kaunis kattaus ja upee tunnelma :)

  VastaaPoista
 7. Siis miten ihana ja kaunis kattaus! Sopii täydellisesti tähän kauniiseen syksyyn :) Varmasti ollut totisesti mukava ilta :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanan aurinkoinen kattaus! Kaunista :)

  VastaaPoista
 9. Onpa upea kattaus mukanaan aurinkoisen syyskesän haikeaa kauneutta sekä tunnelmallista syksyn lämpöä!

  VastaaPoista
 10. Ihastuttava ilta, kauniin keltaisen kattauksen kanssa, myös taustalla näkyvä luonto, on aika keltaisessa värityksessä. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 11. En ole bloggaillut 2kkteen, jotenkin ei ole kiinnostanut, vaikka lueskella tekikin mieli... Mietin monta iltaa että montakohan ihanaa postausta täällä on, mutta ainakin pari minulle uutta löytyi :) Terkkuja sinne!

  VastaaPoista