sunnuntai 21. syyskuuta 2014

VALOKUVAUSTA

Vuosien varrella intohimoni valokuvaamiseen on lisääntynyt ja lisääntynyt.
Siinä vain on sitä jotakin mistä nautin! ♥Ideoita kuvausasentoihin, paikkoihin ja rekvisiittoihin tulee mieleen vähän väliä. Tekniset taidot on hakusessa ja siihen tarvitsisin paljon koulutusta, Netistä katselenkin vähän väliä, mistä tästä läheltä löytyisi sopivia valokuvauskursseja.
Kamerana minulla on ollut vuoden vaihteesta alkaen Canon EOS 5d markII, josta haaveilin kauan!! Paljon vaatii vielä opettelua tämän ihanuuden käyttö ja olenkin odottanut koko vuoden Canonin kurssia Seinäjoelle mutta en ainakaan vielä ole saanut ilmoitusta, että olisi tulossa... 
Selailin koneella kuvia ja päätin julkaista teillekin  muutamia kuvia osasta, joita olen tänä vuonna kuvaillut. Kiitos vaan valokuvamalleille! ♥


Syy miksi juuri tänään(kin) valokuvaus pyörii mielessä on se, että minua pyydettiin kuvaamaan muutamaa paria. Haalin tällä hetkellä  rekvisiittaa kasaan, soittelen kuvauspaikasta lupia maanomistajalta ja kirjaan ideoita ylös, mitä kuvattavat haluaa kuviltaan, teen kihlapäivillä varustettuja kylttejä jne.
Ensi lauantaina, jos vain suinkin sää sallii, ajelen aamuvarhain auto täynnä heinäpaaleja, tuoleja, saippuakuplakoneita, peittoja yms. läheisen mettäautotien varrelle, jossa on kiva sänkipelto, peltotie ja ihana heinälato, jonka viereen on kiva lavastaa kuvauspaikka maalaisromanttisia valokuvia varten. Yksi kappale pompsukkaakin pöräytetään paikalle yhtä perhekuvaa varten ja harkinnassa on myös moottoripyörän ajo peltotielle rekvisiitaksi... Jännittävää!! :)
Lopullinen syy, miksi tästä tällä kertaa täällä huutelen on se, että koska haalin niin ison rekvisiittakasan kuvauspaikalle, niin samalla vaivalla voisin kuvata useampiakin lapsia/pareja/perheitä. Eli järjestän valokuvauspäivän 27.9 Ilmajoella ja jos olet kuvausta vailla, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostiini maalaisunelmaa@gmail.com. Ainakin pari kuvausta voitaisiin saada päivään vielä mahtumaan.

Ja korostan vielä, että en ole ammattivalokuvaaja mutta intoa on senkin edestä! Ja sen on kyllä kuvattavana olleet parit saaneet huomata! Heittäydyn kuvaamiseen täysin. Konttaan pitkin peltoja, makoilen mahallani tienposkessa ja heinäpelloissa mettästäen hyviä kuvakulmia...
Siis, jos sinä haluat itsestäsi kuvan tai haluat puolisosi kanssa pussailemaan heinälatotunnelmiin, niin otahan yhteyttä! :)

Johanna

5 kommenttia:

 1. Mielettömän hyviä kuvia! Varsinkin herkkusienistä ja T:stä 😊
  Tultais mielellämme kuvattavaksi jos oltais siellä suunnalla tuolloin. Etköhän saa muitakin kuvattavaksi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buahhahhaa, herkkusienellä tarkoitin siis herkkuSERKKUA :D

   Poista
 2. Upeita kuvia ja malleja! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kuvia ja ihana blogilöytö. Olet taitava. Niin minkä ikäiset lapset sinulla on?

  VastaaPoista