keskiviikko 11. helmikuuta 2009

112-päivä

Tällä viikolla meillä on leikitty palomiehiä. Meidän punainen nojatuoli on toiminut paloautona, risa imurinletku sammutusletkuna, kylpytakki palomiehen takkina ja rappusten alunen letkujen kuivaustornina...:)


Mahataudista huolimatta mammaa jaksaa naurattaa tämä leikki, niin hassun näköiseksi itsensä ovat saaneet.
Muistakaahan ystävät rakkaat tarkastaa palovaroittimienne toimivuus!

Terveisin vapaapalokuntalaisen vaimo ;)

10 kommenttia:

 1. no on kyllä supersuloisia palomiehen alkuja!!!hyvä mielikuvitus näillä veljeksillä:))

  VastaaPoista
 2. Kyllä pojat ovat asiaan kunnolla perehtyneet! Ajattelinkin että poikien tietämys on niin suuri että iskän täytyy kuulua vpk:han. :)

  Mitä isot erellä sitä pienet peräs!

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia edellisessä postauksessa!
  Yrttejä mäkin mielisin, kai ne nyt sen aikaa eläis ku leikkokukatkin? Täytyypä kokoilla sun innoittamana. En kyllä varmaan osaisi käyttää niitä ruuanlaitos :S

  VastaaPoista
 4. Uuden lukijani blogivierailu..

  Ihania palomiehiä...perusteellisesti ovat miettineet varustukset...olisikohan sillä VPK:lla ollut vaikutuksensa...hyvä että on tiedot "tarttuneet"...

  VastaaPoista
 5. Hei Johanna!
  Mainio kuva palomiehistä:) Kävin eilen 112-päivässä kaupungilla, muttei meidän pelastuslaitoksen miehillä ollut noin komeita varusteita;)
  Toipumisia mahataudista!

  VastaaPoista
 6. Ihania, söpösiä palomiehiä. Isot halit, ikävän kera, mummilta.
  Toivottavasti Johanna jo voit paremmin.

  VastaaPoista
 7. Voitko Johanna jo paremmin? Toivottavasti. Komeita palomiehiä teillä:) Onkos prinsessalla ollut roolia veljiensä leikissä?

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia teille ihanaiset kommenteistanne!Vointi on jo parempi, kiitos kysymästä! Mutta vei kyllä tästä mammuskaisesta voimat tyystin pariksi päiväksi! :(

  Maaka: kyllä noi yrtit ainakin yhtä kauan hengis pysyy kuin leikkokukatkin. Ainakin nuo on vielä hyvinvoivan oloisia. Toivon, että pysyvät elossa kesään asti, niin saan istuttaa ne pihalle. No..ainakin toivon..;)

  Kati: prinsessalla ei ole palokuntaleikeissä ollut vielä osaa muuta kuin leikin sekaajana..;D Mutta rappusia on opittu kiipeämään ja nyt ei muuta tehtäisikään kuin kiipeiltäisi.

  VastaaPoista
 9. Johanna,tulin toivottamaan hyvää ystävänpäivää sinulle!

  T'Onnelan'Anu

  VastaaPoista