sunnuntai 1. helmikuuta 2009

En olisi uskonut sanovani...

Täällä meillä on vietetty koko joulukuun herkuttelun jälkeen "murutonta" tammikuuta. Lapsia myöden. Se on pitkä aika se...olla koko kuukausi ilman suklaata! Varsinkin kun kyseessä on tällainenkin suklaan suurkuluttaja kuin minä, joka ei ole vuosiin aloittanut päiväänsä ilman herkkuja teen lisukkeena. Pari palaa suklaata ja aah..kuinka päivä lähteekään mukavammin alkuun. :)


Tällä viikolla tammikuun jo lähestyessä loppuaan, kaupassa käydessä tuntui että aivan kuola valuu suupielistä suklaahyllyä ohittaessani ;D Niinpä viime yönä puoliltaöin, kun kuukausi vaihtui, oli aivan pakko alkaa keittämään oikein suklaista kaakaota! Raastoin oikein ison kasan suklaata ja kaadoin kiehuvaa maitoa päälle. Ja tietenkin kunnon lusikallinen kermavaahtoa lisäksi! (Salaisuutena voin kertoa, että kello ei ollut aivan puoltayötä, kun raastoin sitä suklaata ja se niin kivasti suli sormiini, että oli aivan pakko nuolaista...shh...;D)

Siinä me sitten kynttilän valossa, yön pimeinä tunteina isännän kanssa syötiin suklaata ja juotiin vielä kaakaota... Ja en olisi uskonut sanovani tätä, mutta eihän se suklaa nyt niin hyvää olekaan!!! Tuntui jotenkin liian "paksulta"vai tuntuiko se vaan kun on kuukauden tottunut hedelmien keveyteen!? Vai olenko kenties parantunut tästä riippuvuudestani tai sitten tämä on jokin ohimenevä häiriö. Tieräppä tuota...


Oikein leppoisaa sunnuntaita teille toivottelen! Siemailkaapa tekin kuppi kuumaa ja nauttikaa lepopäivästä!

Johanna8 kommenttia:

 1. Aivan tuli vesi kielelle kun luin tekstiäsi, MUTTA tuo loppuosa oli TODELLA YLLÄTTÄVÄÄ!! Täytyy varmaan yrittää jos sama tapahtuisi omalla kohdalla ettei suklaa enää maistuisi tauon jälkeen. Oon toki usein yrittänyt olla syömättä suklaata, mutta vieroitusoireet on iskeny jo viimeistään kolmantena päivänä ja heikkouksissani olen sortunut kauppareissulla =).

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleen Vähän niinkuin me isännän kans salaa tutkitaan lasten joululahjat yöllä ennen joulua ;D

  Alkaako tästä tiesi suklaan kohtuu käyttäjäksi!?

  VastaaPoista
 3. tuo kaakao näyttää nyt niiiin herkulliselta, että taitaa olla pikkupakko tehdä kupillinen;)
  multa ei taitais onnistua irtokarkiton kuukausi?!!?
  mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kävit blogissani, nyt minäkin osasin tänne. Ihanan herkulliset kaakaot. Onnistuisikohan tuo minultakin tuo suklaasta vieroittuminen. En ole koskaan saanut oltua ilman niin kauaa, että olisin tuollaisia vaikutuksia kokenut. Suklaakoukusta vapautuminen olisi kyllä tarpeen.

  VastaaPoista
 5. Eksyin tänne ja voi mitä löysinkään
  ihana blogi!
  Mukavia talvipäiviä teille!

  VastaaPoista
 6. Täällä kans yksi suklaariippuvainen:)Wau kuukausi ilman suklaata,mahtava saavutus!
  Löysin muuten sen oman kadoksissa olleen suklaani. Olin änkenyt sen jossain vaiheessa eteisen kaappiin luistinten taakse piiloon.Olin kai tullut yllätetyksi kesken napostelun;)Mutta nyttemmin se levy on jo syöty:)

  VastaaPoista
 7. Nams. Täällä toinen suklaan suurkuluttaja! Hedelmäkarkeille voin sanua että kiitos ei, salmiakilleki joskus, suklaalle ei ikinä! Sulla varmaan joku tilapäinen häiriö nyt on tullu...

  VastaaPoista
 8. Kiitos vain kaikille kommentoijille! ♥
  Täytyy antaa sellainen tiedotus, että parantunut olen. Jälleen tuntuu tuo suklaa maistuvan normaaliin malliin! Ikävä kyllä...Makoiselle tunnun olevan perso. En edes kehtaa ääneen sanoa mikä olen koulutukseltani tämän asian yhteydessä ;)

  VastaaPoista