lauantai 20. kesäkuuta 2009

juhannuksena...

Juhannusta on täällä meillä vietetty ihanan rauhallisesti. Ollaan melkein vain maattu kuin lehmät nevas...;) Ihanaa ku ei ole mihinkään kiirus ja miehelläkin muutama päivä vapaata!
Ollaan kuunneltu hyvää musiikkia (Gary Moorea), välillä jopa tanssahdeltukin...
Mumman ja vaarin savusaunassa pistäydyttiin ottamassa kunnon löylyt saunavihtojen kera...
Aamuisin ollaan aloitettu päivä saunomisella ja omaan altaaseen pulahtamisella...(no..kuka ui ja kuka ei...;))
Syöty ihania pitkiä aamiaisia mansikoilla ja kermavaahdolla höystettyinä...
..ja muuten vain herkuteltu...


..ja herkuteltu...


...ja aina vain herkuteltu...;D


Välillä ollaan jaksettu vähän puutarhaakin hoitaa... Leikin lomassa emppu toimi "sahana" ja katkaisi liaanileikillä puiden alimpia oksia, mitkä olivat tiellä. Ja kiva leikki, kun sai oikein äidin luvalla katkoa...

Vähän on pitänyt mamman harjoitella moottoripyörällä ajoakin ja kyllä se nyt vain on niin, että kova kuume on noussut ja maanantain tullen on autokoulun penkille ilmoittauduttava! Ja parempi niin, sillä erehdyin nuuskimaan ystäväpariskunnan ihanaa vauvaa! Ja ei voi kuin ihmetellä, että lähteekö tämä "voi, mikä ihana pieni vauva" haiku naisesta ikinä!?! Nyt nopeasti autokoulun penkille, mars! ;DDDJuhannuskoivut jätettiin tänä vuonna laittamatta ovenpieliin, kun sain torstaina kummitädiltäni tällaisen ihanan vanhan padan, joka sai portin pielestä paraatipaikan. Kiitokset lennähtävät rakkaalle kummitädille halien kera!

Toivottelen teille kaikille ihanaa sunnuntaita! Vaikkei sää olekaan näyttänyt meille parhaintaan, niin nautitaan tästä ihanasta lepopäivästä ja niistä meidän rakkaimmista! Ottakaa lunkisti ja herkutelkaa ny ihimees muukki! Laihdutetaan sitten kimpas niitä ylimäärääsiä makkaroota! ;D
Johanna
10 kommenttia:

 1. Vihdoinki uus merkintä! On sitä taas jo odotettukin.
  Hauskoja kuvia taas lapsista :)

  VastaaPoista
 2. Heissan!
  Onko teidän uimailuallas nyt valmis?:) Ja hienolta näytti kasvihuonekin. Ihan oikeesti tahtoo sen puutarhaesittelyn seuraavalla kerralla kun tullaan.

  Söpöjä kuvia lapsista. Sun blogi on kyllä ihan yliveto:)

  Mekin ollaan otettu juhannus ihan hissukseen, palauduttu töistä ja käyty anopin luona järvenrannalla grillaamassa ja rauhoittumassa. Ja poitsua paranneltu flunssasta.

  Käväisin äsken läheisessä puutarhamyymälässä. Siellä oli Mårbackoja (niitä ihania vaal.pun. pelargoneja). Onko sulla jo paikat täynnä, vai haluatko muutaman? Talvehtivat kuulemma helposti. Ja ovat isoja.

  Voikaahan hyvin ja näkemisiin!
  Kati

  p.s. Ihana pata ilmestynyt portille!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista sisko ja ellin kummitätsky! :)

  Kati: Uima-allas on valmis mutta terassi mihin se upotetaan on ympäriltä kesken. Mutta eiköhän se siihen mennessä ole valmis, kun seuraavan kerran tulette, niin päästään saunaan ja pulikoimaan. Vaikkakin epäilen uinko siellä koskaan, kun se vesi on ihan jääkylmää mutta jahka tästä nyt ilmat lämpenevät, niin eiköhän se vesikin...mutta siis simmarit joukkoon, kun tulette! :) Ja ilmanmuuta haluan niitä pelargonioita. Olenkin mettästänyt niitä täältä muttei ole löytynyt. Ovatko minkä hintaisia?

  VastaaPoista
 4. Tuon tullessani pari Mårbackaa kun tullaan heinäkuun alussa:) Äläkä hintoja mieti. Toivottavasti niitä vain vielä silloin on.

  Niitä simmareita en usko ottavani mukaan, mutta mielelläni allasta kyllä käyn kurkkaamassa:) Sekä ilman että veden lämpötilan pitää olla aika korkealla ennen kuin veteen kastaudun...hyrrr...olen auttamaton vilukissa.

  Palataan:)

  VastaaPoista
 5. Samoja touhuja täälläkin:) Tänään oli jo onneksi lähes tulkoon helle! Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 6. täällä taas!!!:)
  mä kans erehyin nuuhkimaan serkun pientä kolmekuista poikavauvaa....voivoi!!minnehän "mopokouluun" mä ilimottautuisin??!!!?! :D

  soitellaan siitä loppuviikosta....suunnitellaan hannan kans yhteisiä synttäri/lastenjuhlia ilmeisesti perjantaille...mutta laitan postis kutsua tai soittelen!

  VastaaPoista
 7. Olisi ihanaa saada kuva uudesta uima-altaastanne ! Onkos siinä lämmitys vai miten uskallatte sinne jo pulahtaa? ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos taas kommenteistanne!

  Kati: Soitellaan!

  Mari: Täälläkin oli ihana ilma sunnuntaina! Hyvää alkanutta viikkoa sinne!

  Malla:Juu soitellaan vielä siitä loppiviikosta! Ystävä tulee to-pe meille yöksi lastensa kanssa, että katotaan ja suunnitellaan..:)

  Anonyymi: Laitan kuvia meidän uima-altaasta, kun saadaan rakennettua terassi siihen ympärille. Nyt on kaikkea muuta kuin kuvauksellista, kun ympäristössä on hirveitä multaläjiä! :) Ei ole lämmitystä meidän altaassa ja siksi en ole tarjennutkaan vielä uimaan siellä. Talon kaikki kolme miestä kyllä on pulikoinut siellä. :) Huomenissa ollaan menossa hakemaan puutavaraa sahalta, joten eiköhän se terassi asiakin ala pikku hiljaa edistymään ja saatte joskus sitten kuvia. :)

  VastaaPoista
 9. Ihania herkkunassuja siellä! ♥ Mikä muuten on toi pöytä sohvan vieressä? Joku uusi? Onko tarpeeton se vanha, mikä siinä oli? =) Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Heissulivei Noora!

  On uusi pöytä tuo sohvan vieressä oleva. Vanha on matkalla kirppikselle loppuviikosta, kun oli sellainen pilipali...;) Hauskaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista