maanantai 13. heinäkuuta 2009

Mamman "ruusunnuppuja"...;)

Viikonloppu vierähti vähän turhan nopeasti ja taas on uusi viikko alkamassa. Meillä tämä viikko pitää sisällään Oskarin neljävuotis synttäreiden valmisteluja. Mammalla riittää puuhaa viirinauhan teosta leipomiseen, ja kaikkea siltä väliltä. Karkkikioskikin olisi pikkumiehen toiveissa synttäreille. ;)

Tänään saimme prinsessan yks vee kuvat valokuvaamosta. Ihan kivasti onnistui mielestäni. Kuvaukseen lähtiessä napattiin meidän häissä morsiustytöillä ollut varjo rekvisiitaksi mukaan. Ja ihmeen hyvin neiti sen kanssa poseerasi. :) Näyttää pieni ihan vauvalta tuossa kuvassa, kun nyt on jo melkein viis kuukautta vanhempi ja kiharat kasvaa kovaa vauhtia...;)


William Baffin köynnösruusu on alannut kukkimaan ja sulostuttamaan meidän päiviä tuota heinäseipäistä tehtyä "porttia" vasten. Ihana kukka ja hyvin menestyy ilman talvisuojausta...ainakin tähän asti...
Harmi vain, ettei tuo koko piha ole yhtä suloista kukkaloistoa, vaan pikemminkin rikkaruohojen paratiisi...;D
Eli "heinätöitä" on tiedossa tällä viikolla...

Iloista mieltä alkavaan viikkoon!
Johanna

8 kommenttia:

 1. Tosi ihana toi Ellin kuva! Ja hieno on ruusukin! Toivottavasti kukkii viikonloppunakin vielä!

  VastaaPoista
 2. Ai, kun on ihana neiti! Meidän Baffin kukkii myös ihanasti, kun vain oltais kotona sitä ihailemassa... Ja rikkaruohot kävi Affenanmaan mummo kitkemässä ; )

  VastaaPoista
 3. on suloinen kuva<3!!!voimia järjestelyihin;)

  VastaaPoista
 4. Varsinainen ruusunnuppu tuo Elli!:-) Ihania kuvia tässä ja edellisessä postauksessa muutenkin.

  Koithan jaksella kaiken kiireen ja järjestelyjen keskellä. Olette usein mielessä:-) Niin, ja jos tulee jotain mieleen mitä tarvita Kangasalta, Tampereelta tai Lempäälästä, niin hihkaise, huomenna lähdössä siis sinne suuntaan.

  VastaaPoista
 5. Hei, meillä on myös synttärijuhlat edessä kohtapuolin, kovasti täälläkin suunnitellaan siis. Neiti täyttää 1-vuotta ja pihajuhlat olisi tarkoitus pitää, parempia kelejä siis toivomaan! Ja valokuvauskin toki jo tilattu. Jännää nähdä miten malttaa neiti. Kaunis tuo teidän tyttären kuva! -Tiina

  VastaaPoista
 6. Söpö rekvisiitta, tyttö kylläkin vielä suloisempi ;) Hyvä kuva! Hauskoja synttäripirskeitä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos jälleen kommentoijille! Meillä täällä on pensseli heilunu, tällä kertaa leikkimökissä. Synttäreiksi täytyisi saada sinne se karkkikauppa. Nyt täytynee alkaa viirinauhojen tekoon... Hauskaa päivää kaikille!

  VastaaPoista
 8. Voi miten kauniin näköinen nostalginen kuva ja pikku neiti :)

  VastaaPoista