perjantai 10. heinäkuuta 2009

Reissusta...

Viimeiset kaksi viikkoa on pitänyt aikamoista vilskettä meidän perheellä. On tavattu useita ihania ystäviämme ja sukulaisiamme, ja tehtiin pikainen helsingin reissukin tuossa alkuviikosta.


Eli toisin sanoen paljon ollaan herkuteltu ja tietenkin helsingin reissulla myös shoppailtu... Nyt tuntuukin, että on hirveästi innostusta pihahommiin, mitkä ovatkin olleet vähällä huomiolla tämän kaksi viikkoa. Eilen jo päästinkin vähän aloittelemaan, vaikka satoikin kaatamalla. Mutta mielestäni tuossa vesisateessa on jotain niiiin romanttista. Vaikka rajansa senkin määrällä...helpommin hommat luistaisivat kuivilla keleillä.

Nyt tuntuu, että pääkoppa pursuaa kaikkia ideoita puutarhaan ja sisustukseen. Odottelemmekin jo malttamattomina isännän lomaa, joka alkanee parin viikon päästä. Ihanaa! Tietenkin tarkoitus on myös lomailla...;)


Reissusta käteen jäi kaikenlaista, hatturasiasta kuppeihin ja kaikkea siltä väliltä. :DKiitoksilla suuren suurilla haluan muistaa teitä kaikkia kommenteilla ja sähköposteilla muistaneita! Ne pitää tämän blogini elossa! ♥ kiitos! Ja varsinkin Annika: ihana sähköpostisi lämmitti mieltäni suuresti! Kiitos!

Ihanaa viikonloppua kaikille ja koittakaa pussailla niitä rakkaitanne vesisateessa! Ihanan romanttista...eiköstä vain! ;D
Johanna

6 kommenttia:

 1. vesisateessa on ROmanttista<3 me ollaan alotettu seurustelu samin kans vesisateessa pussaillen vesitornin juurella:))
  ihania ostoksia!nuo kupit on kyllä sulosia...

  VastaaPoista
 2. Pikkuneidillä pirteä mekko:)
  Mukava käydä reissussa mutta myös kiva tulla kotiin. Meillä vielä reissu edessä..Kalajoen hiekat kutsuvat loppukuusta.
  Vesisateessa voi tehdä muutakin kuin pussailla:pelata krikettiä:D

  VastaaPoista
 3. Ne pilkkumukit oli niiiiiiin hyvä ostos! En muista mukeista enää haluis juodakaan! =) Pitää ehkä käydä ostamassa niitä lisää...=) Sopiko toi Couverts -kori siihen, mihin sen ajattelit?

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla että teillä on ollut mieluinen matka ja aika kivan näköisiä nuo ostoksesi. Itsestäni ainakin tuntuu että matkalta löytyy aina kaikkea kivaa, mitä arkena ei huomaakaan. Liekö loma huumaa :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita ostoksia! Ja meilläkin isännän loma alkoi juuri ja suunnitelmia pursuaa ihan ylituotannolle saakka. Täälläkin sataa *viuh*........

  VastaaPoista
 6. Oih sinun pelargoniasi, ikuinen pelukoiden ihailija olen. Vesisade taitaa olla nyt Suomen päällä valtoinaan, nimittäin täälläkin sataa, sataa ropisee :) Tontilla olo tällä säällä jo lähes sietämätöntä, savea, liejua, märkiä puita ja oksia, ja pusuista ei tietoakaan ;)
  terkuin Anne

  VastaaPoista