lauantai 17. lokakuuta 2009

Oikosulku

Tänään teimme päiväretken Vaasaan. Tarkoituksena oli hakea keittiöön, jossa meillä on parhaillaan meneillään pieni remontti, joitain pieniä kivoja sisustusjuttuja. Tietenkin retkellämme oli myös muukin tarkoitus, kuten esimerkiksi vierailla isännän veljen luona.  Anyway...keittiöön löysin ainoastaan tämän yhden kyltin ja aivan onnessani kiikutin sitä liikkeestä autoon, mielessäni kuinka ihanasti se passaa meidän keittiöön! Matkalla sitä isännälle näyttämään kuinka ihanan löydön tein....vastauksena, että aiotko alkaa golfia pelaamaan ;)... Voi kökkö! Vasta siinävaiheessa hoksasin pienen erehdykseni tämän kyltin suhteen!

Golfia meillä ei tosiaankaan kumpikaan pelaa mutta sitä teetä kyllä mamma litkii pitkin päivää joo...:) Eipä kyllä viitsi tätä kylttiä nyt keittiöön laittaa vaikka olisi sopinut värien puolesta tosi hyvin sinne! Tuumailinkin, että pitääkö pistää makuukammariin ihan vitsinä ...kolopallo ku kolopallo...;D  No ei vaieskaan mutta eipä tälle käyttöäkään ole, jos ei sitten jompikumpi vaareista löydä sitä joulupaketeistaan...

Ihanan söpöiset perhosvalot löytyi reissulta ja ne päätyvät Elviiran sängyn verhokatoksen reunaan, kunhan sänky ensi viikonloppuna saapuu meille.  Tulossa ompi Ikean valkoinen rautasänky.

Rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille! Kyltin mettästys jatkuupi ensi viikolla..

Johanna

22 kommenttia:

 1. Voi että sie Johanna oot ihana :)
  Mua naurattaa niin että mahan pohjasta kutitaa ! Vaan hyvinpä olisin itsekkin kyltin seinään kiinnittänyt ja luullut sen tee hetkestä kertovan ;)

  Toivottavasti kyltti löytää sopivan kodin.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa !

  VastaaPoista
 2. :D Ihan olisi täydestä mennyt!

  VastaaPoista
 3. Voi sinua! ;)
  Hauska kyltti! Meillä asustaa yksi golfmies, mutta minä en tuota kylttiä osannut näin tulkita. Laita keittiöön vain!Kylttihän suorastaan tarinallaan hinkuu seinälle!

  VastaaPoista
 4. Iltaa naiset! Oot kyllä oikeassa Hiiriemo! Sen verran hauskuutta ja harmitusta tuosta kyltistä on tullut, että melkein se on sinne keittiön seinään iskettävä! :D Olkoon nyt sitten golfista tai teestä kyse...;D Kauniita unia kaikille!

  VastaaPoista
 5. Teeksihän minäkin sen heti ajattelin, seinälle vaan, on sitten aina hauska tarina kerrottavana :)

  VastaaPoista
 6. Haha!
  Mä kyllä laittasin sen joko sinne makkariin,vitsillä ;)
  Tai sitten ihan sinne keittiöön minne suunnittelitkin,koska sullehan se voi tarkottaa sitä teeaikaa nimenomaan jokatapauksessa ja musta sekin ois ihan hauska juttu :)

  VastaaPoista
 7. :-)

  Kyllä se minusta sinne keittiöön sopii ihan hyvin. Sehän on hauska!

  VastaaPoista
 8. Enpäs olisi minäkään kylttiä tajunnut oikein tulkita. Seinälle vaan:)

  Pakko kehua nuita aivan ihania valoja, todella suloiset. Tyttöjeni huoneeseen on suorastaan pakko saada samanlaiset:)

  VastaaPoista
 9. :DDD Keittiön seinälle vaan, saa varmasti hymyn nousemaan suupieliin useammankin kerran.

  VastaaPoista
 10. :D voi ei tekevälle sattuu vaan empä olis minäkään osannu mieltää tuota heti golffailuun.Ehdottomasti laitat sen keittiön seinälle!

  VastaaPoista
 11. Oon kyllä ihan samaa mieltä muiden kanssa, että keittiön seinälle vaan! Sitten arkikiireiden keskellä, kun se osuu silmiin, niin tulee paremmalle tuulelle ja virne naamalle, kun muistat tän pienen sekaannuksen. =) Enkä kyllä mäkään tajunnu, että kyltti liittyykin golfaukseen teen sijasta, ennen kun kirjotustas pidemmälle luin...=)

  VastaaPoista
 12. Moi :) Miekin laittaisin keittiöön ehdottomasti ihan vain sen vuoksi että kuinka moni teillä käydessään asiaan kiinnittäisi huomiota.

  Hyvää sunnuntai päivää :)

  VastaaPoista
 13. Kyltti iliman muuta keittiöön!

  VastaaPoista
 14. Kyllä, keittiöön ilman muuta!! Pakko myöntää, että aika kauan mietin, että miten niin golf eikä tee...kieli-ihmisiä joo ;)

  VastaaPoista
 15. Hei!
  Ihanat nuo valot ja tuo kyltti sopii ehdottomasti keittiöön. En olisi kyllä tiennyt että liittyy golfiin.
  Suloisia nuo teidän lapsukaiset. Mukavaa alkavaa viikkoa!:)

  Tervetuloa vastavierailulle blogiini
  osoitteessa www.valleys.fi
  t.Päivi

  VastaaPoista
 16. Ihanat perhosvalot! Ja minusta tuo kyltti on kanssa ihan mainio. Laita keittiöön vaan. Huippujuttu se olisi siellä seinällä :) Minulla kyllä kesti tovi ennen kuin hoksasin sanan kirjoitusasun viittaavan ihan muuhun kuin teehen. Ja sitäpaitsi huumorinkukka on kaunis kukka - keittiössäkin.
  ps. En ole muuten milloinkaan tainnut muistaa sanoa, että nuo kuvat prinsessanne huoneesta on aivan ihastuttavia.

  VastaaPoista
 17. Menipä kyllä hetki että hoksasin tuon lauseen..=)
  Kaunis kyltti...laita vaan keittiöön vaikka passais se makkariinkin ;)

  VastaaPoista
 18. Kiva blogi sinulla:-)Kauniita kuvia.
  Mukavaa loppuviikkoa :-)

  VastaaPoista
 19. voishan sitä käyttää vinkkinä silloin tällöin siellä kammarinkin puolella... ei tarttis isinkään arvailla, millä tuulella mamma on ;)
  mutta piti minunkin lukea kyltti uudestaan, golfkommentin luettuani. mihin on kielitaito mennyt? siis kirjoitetun kielen taito.
  makeita nauruja irtosi mullakin! Mukavaa päivän jatkoa!!!
  ninni

  VastaaPoista
 20. Hei,
  hauska juttu! Jos se sua kovasti harmittaa, niin voisithan ehkä vähän tuunata kylttiä ja vaihtaa siihen A:n? Mutta kyllähän tuosta hymyä suupieliin tulisi kun sitä katsoisi. Siis ihan hyvää mieltä hauskasta tapauksesta. Kiitos hyvästä tarinasta! Maria

  VastaaPoista
 21. Kiitos ihanasta blogistasi =). Blogissani on sinulle jotain.

  VastaaPoista
 22. Hei! Ihanaisen blogin löysin! Suloisia lapsukaisia, ja kotikin herkullinen kuin karamelli :)

  Hih! Toi Tee-kyltti meni kyllä aivan täydestä täälläkin!

  -Iida Emilia-

  VastaaPoista