torstai 8. lokakuuta 2009

Tunnustuksia kaksin kappalein

Olen saanut tällaisen ihanan tunnustuksen kaksin kappalein. Tästä kuuluu suuret kiitokset Onnelan Anulle ja PikkuBertalle!
Ja jotten liian helpolla saisi näitä tunnustuksia itselleni, pitää tämä homma sisällään sellaisen lystin, että minun olisi tunnustettava teille seitsemän asiaa itsestäni...;D Näitä tässä nyt oon pohdiskellu ja niin tavallinen tallaaja olen, ettei mitään ihmeellisiä paljastuksia ole tiedossa. :)

Mutta tässä nyt jotain:

1. Olen romantikko. Mikä nyt ei ole yllätys varmaan sinänsä.

2. Ja tuon edellisen paljastuksen jälkeen ei varmaan uskoisi mutta tämä samainen henkilö on myös "törkyturpa"!  Kaksmieliset jutut ja muu kyseinen huumori monaasti vain livahtaa suustani... Tosin osaan nykyään melko hyvin  pitää suun supussakin.  Onneksi isännän kanssa omistetaan samanlainen huumori ja se  kuuluu meillä jokapäiväiseen eloon! :D

3.  Minulla on onni omistaa monta ihanaa ystävää! Erilaisia persoonia, eri ikäisiä, ihania ihmisiä ja kukin niin tärkeitä paikallaan! Tunnen suurta kiitollisuutta heistä kaikista! Näin monen kotona vietetyn vuoden jälkeen olen suorastaan riippuvainen heistä monesta! (Tervehyysiä vaan teille kaikille ihanille!)

4. Suklaa on suurta herkkuani! Yritän aina tammikuun olla lakossa mutta siihen se sitten jääkin.

5. En piittaa alkuunkaan pään veden alle laittamisesta. Siis toisin sanoen sukeltamisesta. Olen myös kuin pikkuinen lapsi, jos naamaan suihkutetaan yhtäkkiä vettä. Haukon kuin kala kuivalla maalla ja marisen! Onneksi lapset on tulleet mieheen näissä vesiasioissa ja ovatkin tosi rohkeita uimareita. :)

6. En tosiaankaan ole siivoushullu. Siivoan, kun siltä tuntuu. Joka päivä tietenkin jotakin mutta monaasti joku muu projekti tai touhu lasten kanssa vie voiton! Ja lohdutan itseäni sillä, että kun lapset ovat isompia en varmasti tule katumaan sitä, että miksi en siivonnut enemmän silloin kun he oli pieniä!

7. Vaikka pituutta tällä mammalla on 178 cm, niin pidän silti korkeista koroista saappaissa. Onneksi voinkin niitä huoletta käyttää, sillä isäntä on juuri sopivasti pidempi ettei näytä rinnallani ihan tumpilta. :)


Tämä tunnustus pitäisi jakaa seitsemään blogiin mutta jaan sen nyt kuitenkin rohkeasti sääntöjä rikkoen vain yhdelle. Haluan antaa tämän ehdottomasti Annelle blogiin Peltoharju! Ole hyvä Anne!


Iloista mieltä kaikille! Loppuviikkoa kohden mennään jo, ihanaa!

Johanna

11 kommenttia:

 1. Hauskahan nuita oli lukea ;)

  VastaaPoista
 2. MOIKKA :) kiitos, pahan pistit !! Mutta totta kai otan haasteen vastaan ja jää miettimään ..hih ;)mitä teille paljastaisin, t. Anne

  VastaaPoista
 3. Minäkin sinulle juuri tuon saman tunnustuksen jätin blogissani... Vallan hyvin kuitenkin sopii minunkin haasteeseeni nämä jo antamasi paljastukset, jos niin haluat. Tunnustusta ansaitset. Olet ihana! Monen meidän mielestä!

  VastaaPoista
 4. Ai miten hirmu kivoja paljastuksia!! Näitä on niin kiva aina lueskella. Blogiasi luen muutenkin säännöllisesti, täällä on kivoja juttuja ja kauniita kuvia. :)

  VastaaPoista
 5. Huomenta ja hyvää alkavaa viikkoa naiset! Kiitosta kommenteistanne! Meillä on syysloma koko perheellä ja uimahalliin ollaan lähdössä täältä keittiöremontin keskeltä...:)
  Anulle kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 6. Onnea tunnustuksesta :)
  Ihana lukea paljastuksia -itsekin muutaman niitä taisin laittaa ;)

  Minä olen muuten myös sellainen törkyturpa , niin ei uskoisi mutta tosiaan myös nuo kaksimieliset ja miesten huumori tulevat suustani aika ajoin. Pidän myös niistöä ihmisistä jotka vastaavat samalla takaisin :) Huumori on elämän suola -ainakin minulla !

  kaunista viikkoa Johannan perheelle!

  VastaaPoista
 7. Kivoja paljastuksia! ;)

  Mukavaa viikonloppua ja tunnustukset olet ansainnut!

  VastaaPoista
 8. Kiitos viimeisestä:) Teidän lämminhenkinen koti välitti positiivista tunnelmaa - remontinkin keskellä:) Mutta niinhän se on, että ihmiset sen aidon tunnelman lopulta luovat seinien sisälle (vaikka kauniit seinät teillä onkin). Tsemppiä remppaamiseen. Asioilla on tapana järjestäytyä;-)
  p.s. Mäkään en tykkää sukeltamisesta...

  VastaaPoista
 9. Hei, nyt minäkin aloitan blogin. Sinun blogiasi on aina kiva lukea! Ja kuvasi ovat todella hyviä. Poju haluaa aina katsoa kaivuria, haluaa tietenkin samanlaisen... Iloisia syysterveisiä! Maria

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista jälleen kaikille!

  Kati: Teitä on aina niin ihana nähdä! Harmi vaan, kun ette asu lähempänä, että nähtäisiin useamminkin! Lakki oli Ellille oikein hyvä ja ihanan söpöiseltä siinä näytti. Kiitosta vaan vielä!

  VastaaPoista
 11. Ihana blogi linkitän sinut omaamme :)

  VastaaPoista