maanantai 11. tammikuuta 2010

Yksi vuosi

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun aloitin tämän blogin pidon. :)Paljon on kaikenlaista puuhaa vuoteen mahtunut...monta nikkarointipuuhaa, puutarhahommaa, lastenjuhlaa, monia ihania hetkiä ystävien ja rakkaiden kanssa, monia hassuja päiviä lasten kanssa ja sitten niitä vähemmän hassuja, kun känkkäränkkä on talossa eikä hoksaa häipyä ja tuntuu vietävä vielä pyörivän mammankin ympärillä...;)

Seuraavaan vuoteen lähdetään innolla! Suunnitelmia on monenlaisia...sisälle pienempiä juttuja ja sitten tuonne puutarhailun puolelle on ideoita, niin notta tuntuu että pää halakiaa ja talvessa mennään vasta...;D
Uima-allasprojekti jäi viime syksynä puolimoohin ja sinne suunnitelmissa on allasbaaria ym. kivaa!
Tuossa joulun alla tehtiin meidän keittiössä pikkuremppaa ja niistäkin on kuvia tulossa jossain vaiheessa...
Eli hommat jatkuu entisellänsä  ja blogi myös samoin. Laitan teille kuvia ja juttuja aina sitä mukaan, kun ehdin ja kerrottavaa on. Arkeenhan mahtuu paljon kaikkea muutakin blogin ja nikkaroinnin lisäksi...Kuten kaikki varmasti tietääkin...:)

Tästä blogin pidostani tahdon antaa kaiken kiitoksen teille lukijoille! Ilman teitä ihania kommentoijia ja sähköpostiviestien lähettäjiä ei tässä varmaan järkeä olisikaan...Teidän ihanat viestit antaa energiaa jatkaa! Ja jos joskus saapi jollekulle vähän ideaa ja inspiraationpoikasta annettua, niin tämä blogi on täyttänyt tehtäväänsä! :)

Iloisin mielin seuraavaan blogivuoteen ja ihanaa on teitä jatkossakin "nähdä"!  Ihania pakkasenpunottamia poskia ja omien rakkaiden suloisia suukkosuita jokaiselle!

                     Johanna


19 kommenttia:

 1. äkkiä se vuosi on vaan hurahtanu!!!!onnittelut ystäväiselle ja ihanaiselle blogillensa!<3

  VastaaPoista
 2. Onnea sinulle ja yksi vuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
 3. Hei Johanna,
  Onnittelut 1-vuotiaalle viehättävälle blogille <3

  Perässä tullaan...
  meitä onkin aika monta, jotka ovat viime vuoden vaihteen jälkeen aloittaneet bloggailun.

  Hyvä me :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelijoiden joukkoon liityn myös :) Ihanan romanttinen pikku prinsessan sänky alla sekä hänen huoneensa :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea 1-vuotiaalle blogille!
  täällä on aina mukava piipahtaa ja lukea hurmaavia juttuja ja ihailla mitä ihanempia kuvia.

  Halauksin Petra

  VastaaPoista
 6. Terveiset yksivuotiaalle. Vierailu täällä piristää ja inspiroi.

  VastaaPoista
 7. Niin se aika vaan menee <3 Onnea 1-vuotiaalle <3

  VastaaPoista
 8. Onnittelut ensimmäisestä blogi vuodesta!!Ihanaa on ollut seurata blogiasi ja taatusti jatkan tänä vuonakin:-)))
  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 9. Onnenhalaus ja kiitos tästä viihtyisästä, kauniista ja iloisesta paikasta!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut myös minulta! Blogiasi on ollut kiva seurata, monta hauskaa juttua ja paljon inspiraatiota olet jakanut. Kiitos Sinulle, hyviä hiihtokelejä! Niitä riittää nyt myös täällä etelärannikolla.

  VastaaPoista
 11. Onnea 1-vuotiaalle!:)

  Miten mä oon ajatellut että sulla olis ollut blogi hieman kauemman (joitain viikkoja) kuin mallalla ja sä olis inspiroinut sen tähän touhuun, mutta te inspiroittekin toisenne yhdessä tuumin :)

  VastaaPoista
 12. Onnea minultakin 1-vuotiaalle! Olen täällä joskus aiemminkin piipahtanut, mutten ole varma olenko viestiä jättänyt. :) Nyt täytyypi ryhtyä ihan lukijaksi, jotta löydän useammin paikalle!

  VastaaPoista
 13. Onnittelut täältäkin 1-vuotiaalle blogillesi!!

  VastaaPoista
 14. Hei
  Hauska yhteensattuma...olen ensimmäistä kertaa blogissasi päivänä jolloin blogisi "täyttää" yhden vuoden. Onnea!!!
  Terveisin Nina

  VastaaPoista
 15. Onnittelut sinullekin bloginpidosta.Itsekin tässä täytin vuoden Jatketaan samaan malliin ja ilostutetaan toisiamme täällä.Kiväjä blogiystäviä olen ainakin minä saanut.Kiitos sinullekin siitä.

  Mukavaa viikkoa Teille.Pakkaset jo vähän hellittää,joten ulkoiltuakin tulee Vilin kanssa:)

  VastaaPoista
 16. Onnittelut sinullekin bloginpidosta.Itsekin tässä täytin vuoden Jatketaan samaan malliin ja ilostutetaan toisiamme täällä.Kiväjä blogiystäviä olen ainakin minä saanut.Kiitos sinullekin siitä.

  Mukavaa viikkoa Teille.Pakkaset jo vähän hellittää,joten ulkoiltuakin tulee Vilin kanssa:)

  VastaaPoista
 17. Ajatella että siitä tosiaan on jo vuosi kun blogisi aloitit! Nopeesti on aika mennyt ja koukkuun olen jäänyt tähän blogiin. Kirjoitat hyvällä asenteella ja kuvat ovat kauniita;) Yksi parhaista blogeista;) Vai oonkohan liian puolueellinen näin toteaman...en kai:D

  VastaaPoista
 18. Muistan vieläkin sen sunnuntaiaamun vuosi sitten, kun sulta tuli viesti, et kattokaapas aamukahvin seuraksi tää nettiosoite! =) Olit niin pitkään siitä puhunut! Joten onnea blogille ja sen pitäjälle, joka vastoinkäymisistä huolimatta jaksaa jatkaa! =) Edelliseen postaukseen sen verran, että Elli on varmasti maailman suloisin prinsessa ihanassa prinsessasängyssään! Ja voi, kun aika menis vähän nopeammin, et päästäis viimeinkin sinne keikalle!! =)

  VastaaPoista
 19. Paljon onnea yksivuotiaalle blogillesi ja samalla myös sinulle! Vuoden aikana olet saanut melkoisen määrän lukijoita, onnea myös siitä. Se kertoo että tästä pidetään paljon. :)

  VastaaPoista