keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Pupuli

Elviira sai eilen ensimmäisen Maileg-pupunsa.  Nimeltänsä tämä pupu on  "pupuli". Neidin keksimä ja suloisesti se sana pikkuisen suusta soljahtaa, niin aivan passelihan tuo nimi silloin on.... :)


Pupulilla on aivan ihana sänky. Arvokkainta tässä asiassa on se, että sitä ei ole kaupasta ostettu vaan se on Oskarin kummitädin itse tekemä! Taitava Mirja oot! Kiitos vielä! <3



Neiti patisti äiskän heti aamutuimaan ompelupuuhiin. Pupuli kun tarvitsi tyynyn ja peiton. Ja hyvä, että patisti, niin sai mammakin liikettä niveliin heti aamusta. Päivän, kun aloittaa touhuten, niin saa kumman paljon aikaan. Kun sen taas aloittaa laiskotellen, niin se koko päivä pakkaa ainakin tällä mammalla kulua samalla linjalla...;D Onko muut huomannu omalla kohdallaan samaa ilmiötä!?! :)



Neiti leikkii pupunsa kanssa olkkarin pöydällä tyytyväisenä, Oskari on kerhossa ja Emppu eskarissa, joten nyt täytyy nopeasti käyttää tilanne hyväksi ja mennä vielä ompelemaan kesäsalusiinit keittiöön ennen kuin aletaan paistamaan kropsua iltapäiväkahville saapuville ystäville. :)

Voikaahan hyvin!

Johanna

23 kommenttia:

  1. Suloisen pupulin on tyttösi saanut.
    Ja mikä sänky<3<3

    Aurinkoa ja iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
  2. ja mitkä suloiset petivaatteet mamma on huruuttanu!!!oikea unelmapeti:)

    VastaaPoista
  3. Onpas suloinen pupu ja petivaatteet :)

    Ja kiitos vielä siitä ruokaryhmätiedosta; olenkin vähän surffaillut netistä noita tuoleja (eikä siihen Kankaanpäähän ole täältä töistäkään pitkä matka ;). Ja miehen ajattelin laittaa jollekin nikkarointikurssille, että saadaan samanlainen pöytä aikaiseksi ;)

    Ihanaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. voi kuinka suloinen pupu ja sänky, aivan ihanat! Joo tutulta kuullostaa, päivä pitää kyllä alotella tehokkaasti jos meinaa saada jotain tehtyä.. sen kyllä huomaa jos aamun alottaa laiskotellen niin en tosiaan saa kokopäivänä oikein mitään aikaan. Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Ihana sänky! Toiset on taitavia käsistään! Minä olen taas huomannut tuon laiskottelun suhteen jotain aivan muuta. Jos koko päivän laiskottelee, illalla on jo niin huono omatunto, että kaikki päivän hommat hoituvat TOSI tehokkaasti. Olen iltaihminen muutenkin!

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  7. voi miten ihana sänky, kyllä kelpaa pupulin nukkua :)

    ja yhdyn kans tuohon että jos meinaa saada jotain päivän aikana aikaiseksi niin hommat on kyllä aloitettava aamusta heti :)

    Mukavaa loppuviikkoa! <3

    VastaaPoista
  8. Voi miten hieno sänky! Tuo pupukin on aivan suloinen, kelpaa nyt pikkuneidin leikkiä!

    VastaaPoista
  9. Hih hyppäsin tänne edellisestä blogista ja sielläkin oli pupuset :)
    Miten suloinen tämä "pupuli" onkaan.
    Sänky petivaatteineen on ihana ja uskonpa että monta suloista leikkiä on tiedossa :)

    -Marie

    VastaaPoista
  10. Voi, niin söpöjä molemmat, sekä sänky että pupu. Ja kauniit on petivaatteetkin!

    Aurinkoista viikonloppua :)

    VastaaPoista
  11. Mitä on kropsu? Kuulostaa mielenkiintoiselta! :)

    Pupuli on kyllä söpöli ja sänky on erihieno! Meillä ei ole yhtään mailegin pupua (tai mitään muutakaan), mutta vähän oon miettinyt jos niitä ottaisi puotiin myyntiin. Joulun aikaan sitten varmaan viimeistään. Ehkä niitä eksyy sitten meille kotiinkin. :)

    VastaaPoista
  12. Hei kaikille! Kiitos, että olette jaksaneet kommentoida. :)

    Maria: Jos meinaat sieltä Homeberrystä niitä tuolia, niin kannattaa varmistaa, että tilaavat niitä etukäteen. Ne kuulemma menee hyvinkin nopeasti ja mekin odottelimme omiamme hetken aikaa. Ja ei muuta kuin mies nikkarointikurssille ;D vaikkakaan tuo pöytä ei ollut hirmuisen vaikea toteuttaa jos vertaa esimerkiksi kaapin tai lipaston tekemiseen. Eli onnistuu varmasti hyvin! Ei muuta kuin nikkaroimisen iloa!:)

    Laura: Kropsu on sama kuin pannukakku. Täällä meillä sitä on aina kutsuttu kropsuksi, niin kuin omassa lapsuudenkodissanikin. :)

    Nyt täytyy jatkaa vielä hommia... Taimet kaipaa vielä lannoitusta.

    VastaaPoista
  13. Hei,

    Ihanan näköinen pupu ja sänky rekvisiittoineen. PS. kurkkaappa tänne, ihastut varmasti. http://frokenskicklig.blogspot.com/. Juliane saa käsillään aikaiseksi vaikka mitä ihanaa. Tilasin hänen aloitellessaan ihanat nuket prinsessoilleni. Hän on aivan uskomaton yksityiskohtien luoja ja tarinoiden kertoja. Suosittelen ♥

    T:Heidi

    VastaaPoista
  14. Onpas söpö pupu ja mikä sänky!Minun 5v. tyttäreni ihastuisi "settiin".Löysin vasta blogisi,sopiiko että linkitän sinut omaani?ja tervetuloa vastavierailulle :).Ihania kuvia sinulla täällä!t.Minna

    VastaaPoista
  15. Ihana pikku-pupuli Ellillä! Ja toi Mirjan tekemä sänky on kyllä nätti, ja sun tekemät lakanat on myös nätit! Kiva, kun toiset osaa...=)

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. Kaunis Blogisi ilahduttaa AINA :) Saatan selata blogisi vanhoja juttuja päivästä toisen ja nousen koneen äärestä aina hyvillä mielin. Kiitos <3

    VastaaPoista
  18. Ihana pupu. <3 Mutta varo vaan, ne on aika kovia lisääntymään. ;) Kokemusta siis on, hih. :D

    Ihanaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  19. Ihana pupu, sänky sekä petivaatteeet. Olen aivan myyty! ja viellä persoonallista lkäsityötä. Kyllä kelpaisi meillekkin!
    Ja tuo laiskottelu tai touhukkuus on kyllä niin totta. Tänään täällä taitaa olla laiskottelu päivä ;)

    VastaaPoista
  20. Kiitos ihanat!!!

    VILLA KAJAVA: ilman muuta saat linkittää. Kiitos...vastavierailulle tullaan!:)

    ANNA: kiitos itsllesi!!! Annoit juuri aimo annoksen intoa postailla lisää. Kiitos siis siitä sulle!

    NAANA: lisääntymissuunnitelmia on jo! Aion hakea neidin nimppareiksi kavereita tälle pupulille! :D

    VastaaPoista
  21. .. kuulostaa tutulta... Jos aamulla pomppii ku durasel, niin se yleensä jatkuu koko päivän. MUTTA, jos painaa pään tyynyyn, ku lapset on lähteneet kouluun, on sama pysyä punkassa koko päivä. :) *mihinkähän se oikein perustuu* ;)))

    VastaaPoista
  22. Pitkästä aikaa ehdin täälläkin käydä kurkkimassa. Kylläpä se näyttääkin nyt hienolta kun on petivaatteetkin. Vera kyllä meinas että vois tuossa edellisessä mainittu kakku maistua. :)

    VastaaPoista