maanantai 12. heinäkuuta 2010

Hiljaista on...

...meinaan meillä! Pojat lähti lauantaina isovanhempien luo mökille ja meinaavat palata vasta perjantaina tädin kyydillä.
Neitinen pitää nyt yksin huolta metelistä...välillä tosin kans aikasta kiitettävästi vaikkei vielä isoveikkojen tasolle ylläkkään...:)
Vaikkakaan meteli tässä huushollissa ei tällä viikolla ylläkkään normaalille desibelitasolle, niin ei täältä touhua oo puuttunut....Poikien lähdettyä, sain päähäni yllättää pojulit vähän uudistamalla heidän huonettaan, joka onkin ollut jo jonkin aikaa suunnitelmissa.  Maalaustuomiossa on ollut kaksi kaappia, vanha paripulpetti, lipasto, yöpöydät ja leluarkku. Eli työtä on... Elmerin ollessa vauva, kaikki silloin olleet huonekalut maalattiin kuultovalkoisella ja niistä on väri haalistunut vuosien mittaan...Nyt saavat kaikki valkoista maalia päällensä. Lisäksi poikien mielestä huoneessa oleva nalleboordi on lapsellinen. Mammalla vaan on pieni homma ettiä melkein 18 senttiä leveä boordi (joka ei siis ole lapsellinen) vanhan päälle, ettei tarttisi uusia koko tapettia. Huomenna siis kirmataan tapettikaupasta toiseen neidin kanssa...
Työnalla täällä lisäksi viikonloppuna tulevat Oskarin 5vee synttärit. Leipomispuuhia siis tiedossa tässä helteessä...huh-huh!

Kaikille oikein hyvää alkanutta viikkoa! Täältä ei kuulumisia odotettavissa ennen loppuviikkoa, sillä pensseli saa heilua aikasta vauhdilla, että ylläri saadaan valmiiksi ennen perjantaita ja kaikki vielä paikoilleenkin...:)

Mutta siihen asti...pyyhitään hikeä otsalta ja nautitaan näistä helteistä! :)

Johanna

11 kommenttia:

 1. Oi kun ihanaa "kuulla", että muuallakin on vain "vähän" kiiruista. Nääs meitillä melkein sama meno täällä:) Määki koitan maalata sitä sun tätä:)...

  Pojat varmaan yllättyy, kun olet uudistanut heitin huoneen. Muista laittaa sit kuvia, kun ehdit...

  Oi, että täällä on vieläkin niiiin kuuma, joten oikein lämmintä viikkoa toivottaen!

  VastaaPoista
 2. pojat kyllä varmasti ilahtuvat tästä yllätyksestä!
  maalaus-ja leipomisintoa..soitellaan huomenna!:)

  VastaaPoista
 3. Tuleepa pojille mahtava ylläri! Reipas äiti, jaksamista huomiselle ja loppuviikkoon! :)

  VastaaPoista
 4. Oletpa reipas! Tsemppiä touhuillesi. Eikö tunnukin aika hassulta, kun talossa on yhtäkkiä hiljaista? Meillä lapset olivat 3 päivää mummolassa ja me olimme miehen kanssa ihan ihmeissään. Mukava oli saada murut takaisin kotiin!

  VastaaPoista
 5. Kiva ylläri pojille, jos nyt "tytöt" tietenkin löytää "vähemmän lapsellisen" boordin ;) Ja synttäreille pöytään paljon hedelmiä, meillä näitä meni enemmän kuin leivonnaisia.. :)

  VastaaPoista
 6. Meillä mummo ilmoitti eilen hakevansa lapst viikoksi. VIIKOKSI, en ole koskaan ollut niin kauaa erossa...a-p-u-a!
  Mukavan yllärin järjestät lapsille!!!

  VastaaPoista
 7. On mukavaa kun välillä voi olla "melkein" omissa oloissaan, itsellänikin lapset aikanaan olivat usein kesäisin joko leirillä tai mummolassa noin viikon.Silloin sai puuhastella kaikkea mukavaa, ja yleensä minäkin laittelin poikien huoneita, lajittelin kaikki pienet vaatteet ja muutenkin siivoilin kaapit sun muut järjestykseen.
  Mukavia maalaushetkiä sinulle.

  VastaaPoista
 8. Maalausintoa sinne! Ja tsemppiä leipomiseen! Varsinaista kidutusta tämmösellä helteellä...=) Mutta en valita! En pistäis pahakseni, vaikka talvi jäis väliin ja nää säät jatkuis ympäri vuoden...

  Nähdään perjantaina! =)

  VastaaPoista
 9. Ihana yllätys pojille! Mutta aika inhottava keli remppahommille... Toivottavasti teillä on sisällä viileämpi kuin ulkona. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 10. Sielläkin sitten tiedetään että millaista on rempata näillä säillä:) Tykkään kyllä lämmöstä, mutta säälin raksaamassa väh. 12h päivässä olevaa isäntää (joo, pientä paniikin poikasta meinaa muuttoon liittyen olla ilmassa...).

  Täällä työpaikallakin on alkanut ilmastointi piiputtamaan, ei kiva. Vielä 3pv ja sitten mäkin pääsen maalauspuuhiin!

  Onkos Ellillä ollut isoveikkojaan ikävä?

  Tsemppiä kaikkeen ja terkkuja!

  VastaaPoista