sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

huh hellettä...

Ihanat hellepäivät ovat hellineet meitä ja niin taas vierähti reipas viikko täältä blogin ääreltäkin....Eilistä hellettä vähän helpotti tuuli, joka antoi myös kivan mahdollisuuden leijan lennätykseen pojille. Kieli keskellä suuta lennätettiin leijaa, ja välillä isi onki niitä jos mistäkin puusta, että homma pääsi jatkumaan...:)
Me tytöt keskityttiin kukkien keruuseen, kun äiskän leijakokeilu päätyi syöksylaskuun... joten oli leijalle turvallisempaa niin...;D
Saippuakuplatkin ampaisi kivaan lentoon tuulen mukana, ja niitä oli pienten kiva juosta kiinni...Puutarha on alkanut palkitsemaan muutaman vuoden aherruksen jälkeen. Ensimmäistä kertaa saadaan nauttia Lady Alexandra Duff -pionin kukkaloistosta. Ihania puolikerrottuja, kuin isoja omenankukkia...aivan kuten pionikirja "lupasikin"! :)Vesipeto Elmeri on uinut altaalla  joka päivä melkein aamusta iltaan...Oskari vähän arempana tyytyy polskutteluun puhalletun valaskalan selässä...ja neitinen söpöinen polskuttaa pienessä omassa altaassaan, syö välillä välipalaa ja kantaa puolet omastansa Möhkökoiralle...mamma toimii baywatchina ja yrittää samalla saada vähän väriä valkoiseen hipiäänsä...;)

Isännän loman piti alkaa nyt, mutta se lykkääntyi viikolla tai parilla. Sitä odotellessa jatketaan hellepäivien viettoa...

Nautitaan auringosta ja ihanista kesäpäivistä!

Johanna

10 kommenttia:

 1. Oi kun Elli näyttää niin isolta tytöltä noissa kuvissa! Ja tietenkin super-söpöltä! =)

  Hassu juttu, kun oltiin torstaina siellä Sellossa ja näin jossain kaupassa leijoja, niin mietin, että pitäiskö ostaa pojille sellaiset, että saisivat sitten lennätellä...En kuitenkaan ostanu ja hyvä niin, kun niillä sellainen jo on! =)

  Nauttikaahan helteistä, täälläkin on kova nahan grillauskausi meneillään...vertaillaan sitten parin viikon päästä!

  Hauskaa alkavaa viikkoa sinne! Ja muksuille terkkuja!

  VastaaPoista
 2. Ai niin, pioni on i-h-a-n-a! Täälläkin kukkii ja sitä käyn ihailemassa ja tuoksuttelemassa pitkin päivää! =)

  VastaaPoista
 3. Ihania kesäkuvia :)

  Aurinkoista päivän jatkoa teille!

  VastaaPoista
 4. olisikohan mahdollista nähdä kuvaa omasta uima-altaastanne? meillä nimittäin olisi ensi kesänä suunnitteilla myös.=) Minkä syvyinen teidän altaanne on, ja onko allas lämmitetty, kun lapset jo siinä polskuttelevat?

  Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana kuva pionista : ) Niin suloisen kesäinen tunnelma... Mukavaa sunnuntain jatkoa !

  VastaaPoista
 6. hellettä tosiaan, samanlaisin ihanin menoin jatkuu täälläkin... ;)

  VastaaPoista
 7. ihanaa kun on lämmintä, pikku altaassa täälläkin polskutellaan :)
  kauniita kuvia!
  Aurinkoista viikkoa!!

  VastaaPoista
 8. Ihanan kuuloisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 9. Ihanalta kuulostaa! Meillä allas hiukan vajaakäytöllä kun A leireillä/kavereiden luona, E ranne kipsis ja R ei yksin viitti kauaa olla : D

  VastaaPoista
 10. Heippa pitkästä aikaa.:) Aikasta samalta kuulostaa tämä meidänkin päiväohjelmamme. Nautin niin paljon tästä lämmöstä ja auringosta. Lomasta ja elämän huolettomuudesta.

  Istun nyttenkin läppärin kanssa terassilla ja en malttais mennä sisälle ollenkaan. Siihen on tosin syynä myös sisätilojen järkyttävä sotku.:/ Vaan säästellään ne sotkut mahdollisille sadepäiville.:)

  Minäkin haluaisin nähdä altaanne.

  Lämpimin ajatuksin

  Stina

  VastaaPoista